Nopea ja helppo oikotie monimutkaisten sähköjärjestelmien suunnitteluun

SOLIDWORKS Electrical yksinkertaistaa sulautettujen sähköjärjestelmien luomista ja uudelleenkäyttöä. SolidWorks Electrical 3D:tä käytettäessä piirejä voidaan suoraan integroida tuotteiden mekaanisiin 3D-malleihin.


SolidWorks Electricalia käytettäessä sähkökaavioiden suunnittelua ja dokumentointia voidaan täydentää SolidWorks Electrical 3D:llä ja tuottaa erittäin joustavia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistotyökaluja, jotka merkittävästi vähentävät sähkövirtapiirejä ja -järjestelmiä sisältävien koneiden ja muiden tuotteiden kehitysaikaa.

SolidWorks Electrical sisältää sähköjärjestelmien suunnitteluun tarkoitettuja kaaviotyökaluja. Ohjelmisto sisältää kattavan, tuhansia symboleja sisältävän tietokannan ja yli puoli miljoonaa teollisesti valmistettua osaa, joita voidaan sisällyttää piiriin.

Poistaa kallista ajanhukkaa uudelleenkäyttämällä suunnitelmia

SolidWorks Electrical mahdollistaa osien kopioinnin ja uudelleenkäytön nykyisessä projektissa tai uusissa projekteissa, mikä vähentää huomattavasti uusien tuotteiden kehitysaikaa. Suunnittelutiimien jäsenet voivat myös toimia samanaikaisesti yhdessä ja kehittää nopeammin uusia tuotteita.
Ohjelmiston mukana tulevat automatisoidut hallintatyökalut virtaviivaistavat monimutkaisten ohjelmoitavien logiikkapiirien suunnittelua, jolloin piirustusten, johtoluetteloiden (wiring lists), ”mistä mihin” (from to) -luetteloiden ja muiden tuotannon dokumenttien tuottaminen on helppoa.

3D-sähkösuunnittelua SolidWorksilla

SolidWorks Electrical 3D*:llä on mahdollista helposti integroida SolidWorks Electricalissa tuotettuja kaavioita yhteiseen koneen tai muun tuotteen 3D-malliin.

Ohjelmiston avulla suunnittelijat voivat sijoittaa kaikkien sähköjärjestelmien 3D-malleja yhteiseen 3D-malliin ja viedä johtoja, kaapeleita ja johtonippuja 3D:nä kaikkien sähkölaitteiden yhdistämiseksi. Näin johtojen ja kaapelien sijainnit ja reitit voidaan tarkasti määrittää niiden pituuden määrittämiseksi ennen laitteen valmistusta. Tämä takaa yhtenäisen teollisen valmistuksen ja vähentää materiaalihukkaa ja lisäkustannuksia. 2D-kaaviot ja 3D-mallit synkronoidaan kaksisuuntaisesti reaaliajassa, joten kaikki muutokset päivittyvät automaattisesti.

”SolidWorks Electrical on kattava ja joustava ohjelma, joka sisältää kaikki komponentit ja toiminnot esimerkiksi symbolien ja piirien uudelleenkäyttämiseksi. Joustavuus näkyy suunnittelutyökaluissa. Voit esimerkiksi rakentaa projektin ja kaikki sen osat ennen kuin aloitat piirustusten luomisen”, kertoo PLM Groupin tekninen konsultti Annica Lindfors. Hän lisää: ”Yhdessä tietokannan kanssa ohjelman joustavuus antaa käyttäjälle täyden suunnittelun ja dokumentoinnin määräysvallan.”

”Mahdollisuus toimia yhdessä ja tehdä suunnitelmia usean käyttäjän ympäristössä, jossa koko projekti päivittyy jatkuvasti, säästää aikaa ja takaa suunnittelun laadun”, sanoo Annica Lindfors sekä painottaa: ”Jos suunnittelutiimin jäsen tekee muutoksen, esimerkiksi lisää komponentin, tämä päivittyy heti kaikille projektihenkilöille. Se, että sähkö- ja koneinsinöörit voivat tehdä yhteistyötä yhteisessä projektissa, joka päivittyy reaaliajassa, vie suunnittelutyön seuraavalle tasolle.”

* SolidWorks Electrical 3D edellyttää, että käytössä on SolidWorks CAD.

Kun harkitset SolidWorks Electrical-ohjelmiston hankintaa ja tarvitset asiantuntijan neuvoja, sinun kannattaa pyytää tuote-esittelyä.

  1. Saat vastaukset kysymyksiisi asiantuntijaltamme
  2. Näet, kuinka ratkaiset oman alasi suunnittelutehtävät
  3. Näet innovatiivisia tapoja ja parhaita menetelmiä ratkaista suunnitteluhaasteita 

Tervetuloa kuuntelemaan lisää uusista tuotteista SolidWorks 2015 -versioseminaareillemme.
Terveisin,

PLM Group Oy

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.