3D CAD Cloud

Tehosta tiimityötä yhdistämällä tiimi, tieto ja kumppanit yhteen interaktiiviseen pilviympäristöön. Hallitse, jaa ja tee yhteistyötä tiedostojen kanssa reaaliajassa, missä ja milloin tahansa.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Yhdistä SOLIDWORKS 3D CAD -ratkaisu 3DEXPERIENCE-alustaan ja ​​tee saumatonta yhteistyötä kaikkien tärkeimpien sidosryhmiesi kanssa - ideasta toimitukseen.

3D Creator

Suunnittele, katselmoi ja tarkastele 3D-malleja helppokäyttöisen mallinnustyökalun avulla.

3D Sculptor

Luo tyyliteltyjä, vapaita muotoja käyttäen selainpohjaista 3D subdivision -mallinnusratkaisua, joka toimii 3DEXPERIENCE-alustalla ja integroituu SOLIDWORKSin kanssa.

Asiakkaamme kertovat

Meillä on tapana aloittaa 3D-tulostus heti, kun saamme idean uudesta tuotteesta. Tämä on meille todella suuri etu, koska sen ansiosta saamme tulostettua osia alle päivässä.

Miksi meidät

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja tarjoamiemme teknologioidemme avulla.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.