CATIA

CATIA on yksi markkinoiden tehokkaimmista 3D-mallinnusohjelmista. Sen ominaisuudet 3D-mallinnuksessa, vaativassa pintamallinnuksessa ja suurten kokoonpanojen käsittelyssä ovat vertaansa vailla. Se takaa skaalautuvuuden yrityksille, jotka luovat edistyksellisiä tuotteita, jotka vaativat huippuluokan suunnittelua.

Vertaansa vailla oleva ratkaisu

CATIA tarjoaa huippuunsa viritetyn suorituskyvyn.

Tämä tarkoittaa, että voit käsitellä miljoonien osien kokoonpanoja, vaihtaa pienen ja suuren mittakaavan osien suunnittelun välillä ja suunnitella käytännössä mitä tahansa – mikrobeista kaupunkeihin.

Tämä ohjelmisto on teollisuusprosessipainotteinen, mikä tarkoittaa, että löydät suoraan ohjelmistosta oman sovelluskokonaisuutesi sen mukaan, millä alalla työskentelet.

1M

Suunnittelijaa ja insinööriä käyttää CATIAa

500

Kumppaniratkaisut laajentavat CATIAn ominaisuuksia

40

CATIA tukee yli 40:tä eri tiedostomuotoa

85%

Ilmailu- ja avaruusteollisuuden johtavista yrityksistä käyttää CATIAa

Lisääntynyt tuottavuus pilvipalvelussa

CATIAn kattavien suunnittelutoimintojen avulla voit luoda 3D-malleja ja yksityiskohtaisia piirustuksia monimutkaisista osista ja kokoonpanoista – suoraan pilvipalvelussa.

Tehokkaiden simulointi- ja analyysityökalujen avulla voit varmistaa, että tuotteesi täyttää tarvittavat suorituskyky- ja turvallisuusvaatimukset, ennen kuin se menee tuotantoon. Säästät sekä sinulle että yrityksellesi aikaa ja rahaa.

Loputon muunneltavuus

Tietokoneavusteinen 3D sovellus on arvokas työkalu monilla teollisuudenaloilla. Parametristen mallinnusominaisuuksien ansiosta suunnittelijat ja insinöörit voivat nopeasti muokata suunnitelmia vaatimustensa mukaisiksi sen lisäksi, että he voivat muuttaa rakenteiden suorituskykyä.

Tämän luotettavan ohjelmiston avulla voit skaalata ja hallita mallejasi, ja monipuolisuutensa ja kehittyneiden ominaisuuksiensa ansiosta se on monien eri toimialojen suosikki.

Seuraavassa on muutamia syitä, miksi CATIA on hyödyllinen eri teollisuudenaloilla:

 • Ilmailu ja puolustus: CATIAa käytetään laajalti monimutkaisten ilmailu- ja avaruusalan komponenttien ja järjestelmien suunnitteluun. Kehittyneiden ominaisuuksien, kuten parametrisen mallintamisen, kinemaattisen analyysin ja äärellisten elementtien analyysin ansiosta se on ihanteellinen monimutkaisten lentokoneiden, satelliittien ja ohjusten suunnitteluun.
 • Autoteollisuus: CATIA-ohjelmiston käyttö tuotesuunnittelussa, mallintamisessa ja simuloinnissa on tällä alalla erittäin tärkeää. Sen kehittyneiden pintakäsittelyominaisuuksien avulla suunnittelijat voivat luoda monimutkaisia aerodynaamisia muotoja, jotka parantavat polttoainetehokkuutta ja suorituskykyä.
 • Teollisuuslaitteet: CATIAn parametristen mallinnusominaisuuksien avulla suunnittelijat voivat helposti ja tehokkaasti muokata suunnitelmiaan vastaamaan erityisvaatimuksia ja optimoimaan suorituskyvyn.
 • Kulutustavarat: CATIAn tehokkaat mallinnus- ja visualisointityökalut tekevät siitä tämän alan yritysten suosikin. Näiden ominaisuuksien ansiosta yritykset voivat suunnitella houkuttelevia ja toimivia tuotteita, jotka vastaavat kuluttajien tarpeita.
 • Arkkitehtuuri: Arkkitehdit voivat parametristen mallinnusominaisuuksien avulla muokata suunnitelmia ja optimoida rakenteiden suorituskykyä. CATIAa käytetään rakennusten, siltojen ja muiden rakenteiden suunnitteluun ja visualisointiin.

Why CATIA?

 • Handles assemblies of millions of parts due to its powerful core engine
 • Allows for concurrent engineering – meaning you and your co-workers can work on the same assembly, at the same time
 • Improved design flexibility: Designers can create complex designs with greater freedom and creativity, allowing them to explore new design possibilities
 • Integration with other tools: CATIA integrates with other tools and technologies. This makes it easier and faster to work within a multi-disciplinary environment
 • This software is highly customizable. In addition to the industry-specific applications, it can also be tailored to meet the specific requirements of any company

Kolme myydyintä CATIA-pakettia

Mechanical & Shape Engineer

Työskenteletkö Simulationin kanssa vai oletko osa MODSIM-tiimiä? Silloin tämä on sinulle hyödyllisin CATIA-paketti. Se sisältää CATIAn keskeisimmät ominaisuudet, kuten Solid-, Surface- ja Reverse Engineering -ominaisuudet sekä FEA-perusominaisuudet.

Function Driven Generative Designer

Suunnittelun saaminen oikein ei ole aina helppoa, kun se on kevyt. Tässä kohtaa Function Driven Generative Designer -paketti tulee kuvaan mukaan. Topology Optimization Technology -tekniikan avulla se on edelläkävijä niille, joiden suunnittelun on oltava mahdollisimman kevyttä.

Creative Designer

Jos työskentelet usein orgaanisten muotojen kanssa ja tarvitset ominaisuuksia, jotka soveltuvat parhaiten tähän käyttöön, Creative Designer -paketti on oikea valinta sinulle. Se mahdollistaa myös huippuluokan näkymät vertaansa vailla olevien renderöintiominaisuuksiensa ansiosta.

Usein kysytyt kysymykset CATIAsta

Jotta voit tehdä harkitun valinnan CATIAsta, tarvitset päätöksesi tueksi kaikki olennaiset tiedot siitä. Täältä löydät vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin:

No items found

Lue lisää aiheesta:

 • SOLIDWORKS

  SOLIDWORKS Desktop

  SOLIDWORKS Desktop SOLIDWORKS on todistetusti alan johtava CAD-ratkaisu suunnittelijoille ja insinööreille. Pyydä tarjous SOLIDWORKS 3D CAD Desktop Lippulaivatuotteemme SOLIDWORKS® 3D CAD, joka tunnetaan yleisesti nimellä

 • 3DEXPERIENCE

  3DEXPERIENCE 3DEXPERIENCE on pilvipohjainen liiketoiminta-alusta. Sitä kutsutaan myös yhteistyöalustana, sillä se tuo koko yrityksen innovoimaan yhteen työympäristöön. Se yhdistää ihmiset, ideat ja tiedot. Voit työskennellä

 • SOLIDWORKS Flow Simulation

  SOLIDWORKS Flow Simulation Simuloi nestevirtausta, lämmönsiirtymää ja nestevoimia, jotka ovat kriittisiä tuotteesi toiminnallisuuden kannalta. CFD-analyysin ansiosta oivallukset jalostuvat markkinoiden parhaiksi innovaatioiksi OTA YHTEYTTÄ EDISTYNYT SIMULOINTI

Haluatko kuulla aiheesta lisää

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi.

Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.