CustomTools

CustomTools automatisoi päivittäisiä rutiineja ja vapauttaa aikaa tuottavaan suunnitteluun

Anna CustomToolsin tehdä rutiinitehtävät puolestasi

CustomTools huolehtii puolestasi useista päivittäisistä tehtävistä, jotta voit keskittyä muihin tuottavampiin tehtäviin. CustomToolsin automaatiotyökalut on suoraan integroitu SOLIDWORKSin kanssa, ja ne lisäävät tuottavuutta samalla kun virheiden riskit vähenevät.

Yleisimpiä toimintoja:

Automaattinen nimeäminen ja ominaisuudet – CustomTools nimeää kaikki tiedostot perustuen projektiominaisuuksiin, ja tallentaa ne automaattisesti oikeaan sijaintiin.

Tulostus ja muuntaminen – Tulosta kokoonpanoja muutamien klikkauksien avulla, ja muunna kokonaisia projekteja erilaisiin tiedostomuotoihin.

Kopioi ja nimeää kokoonpanoja – Olemassaolevan tiedon uudelleenkäyttö on äärettömän helppoa ja nopeaa. Valitse tiedostot, joita et halua sisällyttää suunnittelukirjastoon, ja kopioi tiedostot jotka automaattisesti noudattavat asettamaasi nimeämistapaa ja kansiorakennetta. Päivitä piirustukset uusilla ”property values”.

ERP-linkki – Säästät paljon aikaa, kun käytössäsi on linkki ERP-järjestelmääsi. Tiedon tuonti ja vienti on automatisoitu, ja manuaaliset virheet vähenevät. On mahdollista myös täydellisesti räätälöityyn järjestelmään, ja CustomTools tukee useimpia ERP-järjestelmiä.

Luo excel-raportteja – SOLIDWORKSin datasta luodut excel-raportit vievät usein paljon aikaa ja vaativat paljon manuaalista työtä. CustomToolsin avulla voit yksinkertaisesti luoda täysin räätälöityjä excel-raportteja SOLIDWORKS-datastasi moniin eri käyttötarkoituksiin.

Miksi valita CustomTools?

  • Pidä tiedonhallinta järjestelmällisenä
  • Tulosta ja muunna tiedostojasi muutamalla klikkauksella ja suoraan oikeilla asetuksilla
  • Hyödynnä SOLIDWORKS-dataasi uudenlaisiin tarkoituksiin

CustomToolsin hyödyt

  • Automatisoit useat aikaavievät manuaaliset työtehtävät
  • Täydellinen integraatio SOLIDWORKSin kanssa
  • Minimoi inhimilliset virheet

Lataa oppaita

  • Buyers Guide to CAD

    Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Haluatko kokeilla?

Haluatko tutustua ohjelmistoon ennen ostopäätöstä? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitä ratkaisumme voivat tarjota sinulle.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.