DriveWorks

DriveWorks on interaktiivinen asiakasvarioituvien tuotteiden hallintaan ja konfigurointiin tarkoitettu työkalu. Luo konfiguraattori, jota voit jakaa sisäisten- tai ulkoisten sidosryhmien käyttöön. Voit automatisoida SOLIDWORKS osia, kokoopanoja, piirustuksia tai muita tuotteisiin liittyviä teknisiä dokumentteja.

Kustomoitu konfiguraattori moneen tarkoitukseen

DRIVEWORKS:illä voit automatisoida suunnittelu- ja myyntiprosessisi. Sitä käytetään maailmanlaajuisesti tuotteisiin, jotka ovat ”samanlaisia, mutta silti erilaisia”.

DRIVEWORKS – ohjelmisto on modulaarinen ja skaalautuva. Voit hyödyntää moduuleita tarpeidesi mukaan. Olet sitten suunnittelun automatisoinnista kiinnostunut insinööri tai myyntijohtaja, joka haluaa tarjota jakelijoilleen ja myyjilleen automaatin tuotteen määrittelyn ja myynnin tehostamiseksi, DriveWorks on oikea ratkaisu.

Voit aloittaa helposti pienellä investoinnilla ja laajentaa ohjelmistomoduuleiden käyttöä, kun kehitysprojektisi etenee tai yrityksesi tarpeesi kasvaa.

Lataa DriveWorks tuote-esite tästä.

Miksi DriveWorks?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää syytä:

 • SOLIDWORKS kultapartneri tuote, joka on helppo oppia ja skaalautuu tarpeidesi mukaan
 • Automatisoimalla valmistusdokumentaation luonnin voit siirtää tilaukset tuotantoon minuuteissa
 • Kustannustehokas ohjelmistomoduuli internet myyntikonfiguraattorin luomiseksi

Our packages

DriveWorks Xpress

Ilmainen DriveWorksXpress tarjoaa lähtötason suunnitteluautomaatiotyökalun, jolla voit rajata mallien suunnitteluraamit. Xpress -tuotteella voit automatisoida mallit, jotka ovat samanlaisia, mutta kuitenkin räätälöityvät aina käyttötarpeen mukaan. Löydät Xpress Add-in tuotteen SolidWorksin Tools-valikosta.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo on tehokas suunnitteluautomaatio-lisäosa SOLIDWORKSia käyttäville insinööreille. Sen avulla voidaan automatisoida SOLIDWORKS-malleja ja piirustuksia, sekä auttaa kollegoita vastaamaan myyntikyselyihin nopeasti. Alla olevasta linkistä pääset lataamaan 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Sivuilta löydät myös ohjevideoita, webinaareja, oppimisportaalin, sekä paljon muuta.

DriveWorks Pro

DriveWorks Pro on skaalautuva automatisointiratkaisu, joka tehostaa yrityksen toimintaa. Aloita suunnittelutehtävien automatisoinnilla. Tämän jälkeen, voit laajentaa automaatin koko henkilöstön ja jopa asiakkaiden käyttöön. DriveWorks Pro:n avulla voit vähentää suunnittelumuutoksista aiheutuvia kustannuksia, vastata nopeammin tarjouspyyntöihin, parantaa tuotteiden laatua ja vähentää myyntiprosessiin sisältyvien rutiinitöiden määrää.

JELD-WEN A/S

”Aiemmin asiakaskohtaisten piirustusten tuottaminen saattoi viedä jopa kolmekin päivää. Nyt myyjä saa piirustukset 5-10 minuutissa ja voi lähettää ne edelleen asiakkaalle oikovedoksena tai lopullista hyväksyntää varten.”

Download resources

 • The Difference Between 3D Printing and CNC

  With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

 • 6 steps to digitalize your value chain

  Digital transformation is no longer a new phenomenon — it’s a proven path to innovation. And today’s digital solutions are unlocking new opportunities to meet the rising market demand for smarter, greener products.

Miksi meidät?

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja teknologioidemme avulla.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.