DriveWorks

DriveWorks on interaktiivinen asiakasvarioituvien tuotteiden hallintaan ja konfigurointiin tarkoitettu työkalu. Luo konfiguraattori, jota voit jakaa sisäisten- tai ulkoisten sidosryhmien käyttöön. Voit automatisoida SOLIDWORKS osia, kokoopanoja, piirustuksia tai muita tuotteisiin liittyviä teknisiä dokumentteja.

Kustomoitu konfiguraattori moneen tarkoitukseen

DRIVEWORKS:illä voit automatisoida suunnittelu- ja myyntiprosessisi. Sitä käytetään maailmanlaajuisesti tuotteisiin, jotka ovat ”samanlaisia, mutta silti erilaisia”.

DRIVEWORKS – ohjelmisto on modulaarinen ja skaalautuva. Voit hyödyntää moduuleita tarpeidesi mukaan. Olet sitten suunnittelun automatisoinnista kiinnostunut insinööri tai myyntijohtaja, joka haluaa tarjota jakelijoilleen ja myyjilleen automaatin tuotteen määrittelyn ja myynnin tehostamiseksi, DriveWorks on oikea ratkaisu.

Voit aloittaa helposti pienellä investoinnilla ja laajentaa ohjelmistomoduuleiden käyttöä, kun kehitysprojektisi etenee tai yrityksesi tarpeesi kasvaa.

Lataa DriveWorks tuote-esite tästä.

Miksi DriveWorks?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää syytä:

 • SOLIDWORKS kultapartneri tuote, joka on helppo oppia ja skaalautuu tarpeidesi mukaan
 • Automatisoimalla valmistusdokumentaation luonnin voit siirtää tilaukset tuotantoon minuuteissa
 • Kustannustehokas ohjelmistomoduuli internet myyntikonfiguraattorin luomiseksi

Our packages

DriveWorks Xpress

Ilmainen DriveWorksXpress tarjoaa lähtötason suunnitteluautomaatiotyökalun, jolla voit rajata mallien suunnitteluraamit. Xpress -tuotteella voit automatisoida mallit, jotka ovat samanlaisia, mutta kuitenkin räätälöityvät aina käyttötarpeen mukaan. Löydät Xpress Add-in tuotteen SolidWorksin Tools-valikosta.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo on tehokas suunnitteluautomaatio-lisäosa SOLIDWORKSia käyttäville insinööreille. Sen avulla voidaan automatisoida SOLIDWORKS-malleja ja piirustuksia, sekä auttaa kollegoita vastaamaan myyntikyselyihin nopeasti. Alla olevasta linkistä pääset lataamaan 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Sivuilta löydät myös ohjevideoita, webinaareja, oppimisportaalin, sekä paljon muuta.

DriveWorks Pro

DriveWorks Pro on skaalautuva automatisointiratkaisu, joka tehostaa yrityksen toimintaa. Aloita suunnittelutehtävien automatisoinnilla. Tämän jälkeen, voit laajentaa automaatin koko henkilöstön ja jopa asiakkaiden käyttöön. DriveWorks Pro:n avulla voit vähentää suunnittelumuutoksista aiheutuvia kustannuksia, vastata nopeammin tarjouspyyntöihin, parantaa tuotteiden laatua ja vähentää myyntiprosessiin sisältyvien rutiinitöiden määrää.

JELD-WEN A/S

”Aiemmin asiakaskohtaisten piirustusten tuottaminen saattoi viedä jopa kolmekin päivää. Nyt myyjä saa piirustukset 5-10 minuutissa ja voi lähettää ne edelleen asiakkaalle oikovedoksena tai lopullista hyväksyntää varten.”

Download resources

 • Kairos ebook - The future of manufactoring

  The Future of Manufacturing

  Facing challenges and seizing opportunity in a time of change isn’t just possible — it’s essential. Learn how digitalization & sustainability will shape industry business models by 2030 in The Future of Manufacturing report from Kairos Future.

 • Ten Global Trends in 3D Printing

  As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

 • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

  This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

Miksi meidät?

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja teknologioidemme avulla.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää sertifioinneista? Ota asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään.