DriveWorks

DriveWorks on interaktiivinen asiakasvarioituvien tuotteiden hallintaan ja konfigurointiin tarkoitettu työkalu. Luo konfiguraattori, jota voit jakaa sisäisten- tai ulkoisten sidosryhmien käyttöön. Voit automatisoida SOLIDWORKS osia, kokoopanoja, piirustuksia tai muita tuotteisiin liittyviä teknisiä dokumentteja.

Kustomoitu konfiguraattori moneen tarkoitukseen

DRIVEWORKS:illä voit automatisoida suunnittelu- ja myyntiprosessisi. Sitä käytetään maailmanlaajuisesti tuotteisiin, jotka ovat ”samanlaisia, mutta silti erilaisia”.

DRIVEWORKS – ohjelmisto on modulaarinen ja skaalautuva. Voit hyödyntää moduuleita tarpeidesi mukaan. Olet sitten suunnittelun automatisoinnista kiinnostunut insinööri tai myyntijohtaja, joka haluaa tarjota jakelijoilleen ja myyjilleen automaatin tuotteen määrittelyn ja myynnin tehostamiseksi, DriveWorks on oikea ratkaisu.

Voit aloittaa helposti pienellä investoinnilla ja laajentaa ohjelmistomoduuleiden käyttöä, kun kehitysprojektisi etenee tai yrityksesi tarpeesi kasvaa.

Lataa DriveWorks tuote-esite tästä.

Miksi DriveWorks?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää syytä:

 • SOLIDWORKS kultapartneri tuote, joka on helppo oppia ja skaalautuu tarpeidesi mukaan
 • Automatisoimalla valmistusdokumentaation luonnin voit siirtää tilaukset tuotantoon minuuteissa
 • Kustannustehokas ohjelmistomoduuli internet myyntikonfiguraattorin luomiseksi

Our packages

DriveWorks Xpress

Ilmainen DriveWorksXpress tarjoaa lähtötason suunnitteluautomaatiotyökalun, jolla voit rajata mallien suunnitteluraamit. Xpress -tuotteella voit automatisoida mallit, jotka ovat samanlaisia, mutta kuitenkin räätälöityvät aina käyttötarpeen mukaan. Löydät Xpress Add-in tuotteen SolidWorksin Tools-valikosta.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo on tehokas suunnitteluautomaatio-lisäosa SOLIDWORKSia käyttäville insinööreille. Sen avulla voidaan automatisoida SOLIDWORKS-malleja ja piirustuksia, sekä auttaa kollegoita vastaamaan myyntikyselyihin nopeasti. Alla olevasta linkistä pääset lataamaan 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Sivuilta löydät myös ohjevideoita, webinaareja, oppimisportaalin, sekä paljon muuta.

DriveWorks Pro

DriveWorks Pro on skaalautuva automatisointiratkaisu, joka tehostaa yrityksen toimintaa. Aloita suunnittelutehtävien automatisoinnilla. Tämän jälkeen, voit laajentaa automaatin koko henkilöstön ja jopa asiakkaiden käyttöön. DriveWorks Pro:n avulla voit vähentää suunnittelumuutoksista aiheutuvia kustannuksia, vastata nopeammin tarjouspyyntöihin, parantaa tuotteiden laatua ja vähentää myyntiprosessiin sisältyvien rutiinitöiden määrää.

JELD-WEN A/S

”Aiemmin asiakaskohtaisten piirustusten tuottaminen saattoi viedä jopa kolmekin päivää. Nyt myyjä saa piirustukset 5-10 minuutissa ja voi lähettää ne edelleen asiakkaalle oikovedoksena tai lopullista hyväksyntää varten.”

Download resources

 • 5 parasta vinkkiä PDM:n käyttöön – suoraan asiantuntijoiltamme

  Saatko kaiken irti PDM-järjestelmästäsi? Käytätkö jo sen kaikkia ominaisuuksia? PDM-asiakkaanamme voit nauttia automaattisesta tiedostonhallinnasta, suunnittelun uudelleenkäytöstä, suojatusta tiedostojen varastoinnista, versioiden hallinnasta ja monista muista eduista.

 • Tuotetiedonhallinnan kuusi tärkeintä etua

  Tuotetiedonhallinta. Olet varmasti kuullut termin, jos olet kokenut haasteita tuotteisiin liittyvien tiedostojen järjestelyssä ja hallinnassa. Mutta mitä se tarkoittaa? Onnistunut tuotetiedonhallinta muistaa sekä vanhat että uudet tiedostot, pitää ne turvassa ja mahdollistaa myös tiimikavereiden tiedostojen katselun. Esittelemme oppaassa hyötyjä, jota saavutetaan käyttämällä tuotetiedonhallintajärjestelmää.

 • The Current State of 3D Printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its third year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

Miksi meidät?

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja teknologioidemme avulla.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää sertifioinneista? Ota asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään.