eDrawings

SOLIDWORKS eDrawings tekee 2D- ja 3D-suunnittelutiedostojen katselusta, jakamisesta ja yhteistyöstä helppoa. Lyhennä tuotteesi markkinoille tuloaikaa kommunikoimalla tehokkaammin kaikkien kehitysprosessiin osallistuvien kanssa.

Tarkista ja jaa tärkeitä CAD-tiedostoja

SOLIDWORKS eDrawings ohjelmistolla voit tarkastella ja tulostaa natiiveja SOLIDWORKS®-tiedostoja sekä tuettuja AutoCAD® DWG- ja DXF-tiedostoja. Voit myös tuottaa 2D- ja 3D-tuotesuunnitelmista tarkkoja esityksiä, joita kuka tahansa voi katsoa, tarkastaa ja mitata.

Ohjelmiston käyttöliittymässä on mahdollista tarkastella, 2D-piirustuksia, 3D-malleja, sekä SOLIDWORKS Simulation ohjelmistoilla tuotettuja analyysejä. Tämä ominaisuus tekee monimutkaisten piirustusten ja mallien tulkinnasta ja ymmärtämistä helpompaa.    

Tiesitkö, että voit ladata eDrawingsin ilmaiseksi??

Miksi SOLIDWORKS eDrawings?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää syytä:

 • Tehosta kommunikointia ja lyhennä tuotteen markkinoille tuloaikaa
 • Tarkastele ja tulosta natiiveja SOLIDWORKS- ja tuettuja AutoCAD-, DWG- ja DXF-tiedostoja
 • Voit luoda tarkkoja esityksiä 3D-malleista ja 2D-piirustuksista, jotka on tuotettu yleisimmin käytetyillä CAD-järjestelmillä 

Paketoinnit

eDrawings Professional

eDrawings Professionalin avulla voit jakaa suunnittelutiedostoja, kommunikoida ja tehdä yhteistyötä entistä tehokkaammin muiden CAD-ammattilaisten ja asiakkaidesi kanssa. Ohjelmisto sisältää lisätoimintoja, kuten mahdollisuuden tarkastella malleja lisätyssä ja virtuaalitodellisuudessa, sekä mahdollisuuden viedä suoraan html-muotoon web-katselua varten. eDrawings Professional on saatavilla Win-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

eDrawings Viewer

eDrawings Viewer -ohjelmisto sopii hyvin käyttäjille, jotka haluavat tarkastella 3D-suunnittelutietoja. Olitpa sitten opiskelija, tuotantotyöntekijä, ostaja, myyjä tai mekaniikkasuunnittelija – eDrawings Viewer auttaa sinua kommunikoimaan, jakamaan tietoa ja tekemään yhteistyötä 3D-mallin avulla helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. eDrawings Viewer on saatavilla Win-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

eDrawings Publisher

eDrawings Publisher tukee CAD-tiedostoja yleisimmistä suunnitteluohjelmistoista ja toimii yhtenä tiedostoformaattina kaikille. eDrawings tallenusformaatti pienentää tiedostokokoa 95 prosentilla normaaliin CAD-tiedostoon verrattuna, näin voit helposti jakaa tiedostosi sähköpostitse. Saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Haluatko nähdä täydet paketointikuvaukset?

SOLIDWORKS eDrawings ohjelmiston saa kolmena eri paketointivaihtoehtona. eDrawings skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan. Tutustu tarkemmin ohjelmistojen eroihin toiminnallisuuksien perusteella.

Ominaisuudet ja toiminnallisuudet

Functions and featureseDrawings ProfessionaleDrawings ViewereDrawings Publisher
Ultra Compact Files
Drawing Layout
Hyperlinking
3D Pointer
Point-and-Click Animation
View Design Analysis Results
Save In Many File Formats
Extensive CAD Product Support
File Properties
Markup Tool
Measure Tool
Dynamic Cross Sectioning
Move Components and Explode Views
View Configurations
Play SOLIDWORKS Animations
Rich eDrawings API
View Mass Properties
Virtual Reality (VR)

Note: Available on Win, iOS and Android.

Want to learn more? Download eDrawings product sheet here.

Bring your designs with you

With eDrawings Mobile app for Android and iOS you can not only bring your designs with you at all time, but get feedback even faster.

Review data and send your design files via email directly through your phone. eDrawings is available at both Viewer and Professional levels.

Download and install eDrawings on your mobile here:

Polar Electro Oy

Meillä on tapana aloittaa 3D-tulostus heti, kun saamme idean uudesta tuotteesta. Tämä on meille todella suuri etu, koska sen ansiosta saamme tulostettua osia alle päivässä.

polar electro employees

Frequently asked questions

To make an informed choice about SOLIDWORKS, you need all the relevant information. Here are the answers to the questions we are asked most frequently.

Minkä kokoiselle yritykselle 3DEXPERIENCE sopii?

3DEXPERIENCE on konfiguroitava ratkaisu, joka tarjoaa etuja kaikenkokoisille yrityksille. Eri toiminnallisuudet voidaan ottaa käyttöön yrityksen ja vaatimusten kasvaessa. 3DEXPERIENCE-asiakkaamme Andreas Lyder Lifeline Roboticsilta kertoo: “3DEXPERIENCE sisältää toiminnot, joita saatamme tarvita myöhemmin. Järjestelmää ei ole rajoitettu, eli meidän ei tarvitse vaihtaa järjestelmää jos kasvamme, sillä se tukee myös suurempaa organisaatiota. Pienenä yrityksenä me voimme käyttää vain pieniä osia, joita tarvitsemme nyt, mutta tiedämme myös, että voimme ottaa lisää toimintoja käyttöön kun kasvamme.” 

Onko 3DEXPERIENCE saatavilla pilvipalveluna?

3DEXPERIENCE on pilvipalvelu, joka toimii verkkoselaimella tai suoraan integroituna CAD käyttöliittymään. Voit työskennellä missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella sinulla annettujen käyttäjäoikeuksiesi rajoissa. 

Onko tietoni turvassa 3DEXPERIENCE-alustalla?

Kyllä. Turvallisuus on 3DEXPERIENCEn sydän, sillä liiketoimintasi riippuu immateriaalioikeuksistasi. Alusta noudattaa seuraavia teollisuuden standardeita ja tapoja:

ISO 2700x standardit (Implementation Guide ISO 27002) NIST 800 -sarja OWASP-metodologia CobIT-kehykset

Jos haluat lukea lisää 3DEXPERIENCEn turvallisuudesta, lataa artikkelimme tästä.

Voinko perua varatun koulutuksen?

Kyllä, mutta jos joudut perumaan varattua koulutusta, ilmoita siitä meille siitä mahdollisimman pian. Jos peruutat koulutuksen aloituspäivänä – tai kurssin aikana – veloitamme ruokailukustannukset ja koulutusseteli katsotaan lunastetuksi.

Mitkä ovat 3DEXPERIENCEn hyödyt?

Suunnittele, jaa ja hallinnoi uudella tavalla 
Lähesty innovaatiotasi yhdistelemällä resursseja tuotekehityksestä, suunnittelusta, tuotannosta, markkinoinnista ja jopa asiakkaista tai valmistuskumppaneista samaan ympäristöön. 3DEXPERIENCEn avulla otat sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät osaksi innovointiprosessia ja vältät tiedon siiloutumisen osastokohtaisesti. 

Nopeammin markkinoille 
Kilpailu on kovaa – ainakin suurimmalla osalla eri teollisuuden aloista. Kilpailuvalttisi riippuu kyvystäsi tuoda innovaatiosi markkinoille nopeasti. 3DEXPERIENCEn avulla voit iteroida suunnitelmia samaan aikaan tiimisi kanssa, testata suorituskykyä, pitää kaikki ajan tasalla, sekä jakaa tuotetietoa valmistajille ja asiakkaille – nopeasti ja helposti.  3DEXPERIENCE avulla havainnollistat uudet innovaatiot selkeästi valitsemallesi ryhmälle, parantaaksesi yhteistyötä, kiihdyttääksesi innovaatiota ja siten nopeuttaa tuotteiden saamista markkinoille. 

Erotu 
Yhdistämällä ihmiset, ideat, prosessit ja tiedon teet tuotteistasi oikeita innovaatioita. Seuraa brändin suoriutumista, myynnin mittareita, tuotekokemusta ja tai muita yritykselle tärkeitä mittareita yhdessä sijainnissa. Voimme auttaa sinua saamaan täyden hyödyn teknologiasta, jotta voit luoda uusia innovaatioita sekä parantaa olemassa olevia tuotteita, jotka vastaavat asiakasvaatimuksia ja menestyvät kilpailijoita paremmin markkinoilla. 

Kasvata tuottavuutta 
Digitalisoimalla olemassa olevat prosessit voit automatisoida osan manuaalisista tehtävistä ja samalla minimoida inhimillisiä virheitä.3DEXPERIENCE tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä kaikille osapuolille, jotka ovat mukana projekteissa – data on keskitetysti saatavilla ja se heijastaa aina prosessin tai innovaation viimeisintä statusta. 

Saanko koulutuksesta todistuksen?

Kyllä, saat pätevyystodistuksen, kun olet suorittanut kurssin.

Kuinka pääsen alkuun 3DEXPERIENCEn kanssa?

3DEXPERIENCE antaa sinulle kaiken, jota tarvitset herättääksesi ideat henkiin – sisältäen suunnittelun, valmistuksen ja tuotannon, simuloinnin, projektihallinnan ja yhteistyön.

Nopein ja helpoin tapa päästä alkuun 3DEXPERIENCE-alustan kanssa on FastTrack-palvelumme. Organisaatiollesi esitellään perusteellisesti alustan toiminnallisuudet ja ominaisuudet suomeksi. Jos haluat lukea lisää aiheesta, suosittelemme tutustumaan laajaan ja maksuttomaan valikoimaamme koulutusmateriaalia; löydät niitä tukipalvelun sivuilta, YouTubesta, LinkedInistä, Facebookista ja Instagramista.

Sisältyykö koulutuksiin jotain palveluja?

Kyllä, saat käyttöösi koulutustietokoneen, ohjelmistot ja koulutusmateriaalin koulutuksen aikana. Jos haluat pitää koulutusmateriaalin itselläsi, sen voi ostaa erikseen.

Miten pyydän konsultaatiota?

Mieti valmiiksi päivämäärä, jolloin haluaisit käyttää konsultointitunteja, ja otat yhteyttä PLM Groupin asiakaspalveluun tai myyntiin 6-8 viikkoa etukäteen, jotta se voidaan sopia.

Kuinka ilmoittaudun koulutuksiin?

Se on helppoa, ilmoittaudu koulutuksiin verkkosivuillamme: Koulutus – PLM Group Finland. Suunnitellut koulutukset ovat tarkoitettu kaikille yrityksesi työntekijöille.

Mihin tarkoitukseen voin käyttää konsultointitunteja?

Kuka tahansa yrityksessäsi voi käyttää konsultointitunteja ylläpito- ja muutostöihin.

Esimerkkejä siitä, mihin konsultointitunteja voidaan käyttää:
• 3DExperience alustan asetusten muutokset
• PDM-palvelimen päivittäminen uuteen versioon tai siirtäminen toiselle palvelimelle
• PDM tai SOLIDWORKS -client ohjelmiston asennus tai päivittäminen
• PDM järjestelmän asetusten muokkaaminen (esim työnkierrot, datakortit tai uusien käyttäjien lisääminen)
• PDM-järjestelmän tehtävien muokkaaminen
• SOLIDWORKS ja PDM lisenssien aktivointi
• SOLIDWORKS SNL lisenssipalvelimen asennus tai päivittäminen
• SOLIDWORKS SNL lisenssipalvelimen asetusten muokkaus
• Attribuuttien ja piirustuspohjien asetusten muokkaus
• Osaluottelon ja muiden taulukoiden muokkaus
• Hitauskokoonpanojen katkaisutaulukoiden muokkaus
• Ohutlevymallien ja -taulukoiden asetusten muokkaus
• Komponenttikirjaston asetusten määrittely ja muokkaus
• Piirrekirjaston määrittely
• Muut ohjelmistoympäristön muokkaukset

Mitä jos tarvitsen lisäkoulutusta?

Ei hätää, saat10% alennuksen kalenterista löytyvien koulutustemme normaalihinnoista.

Voinko saada SOLIDWORKSin maksutta?

SOLIDWORKS-lisenssi ei valitettavasti ole ilmainen. Ohjelmistoa tarjotaan kolmena eri paketointivaihtoehtona; Standard, Professional ja Premium. Niillä kaikilla on eri toiminnallisuudet ja hinnat. Lue lisää yläpuolelta tai ota meihin yhteyttä.

Kuitenkin, Dassault Systèmes tarjoaa ohjelmistoja opiskelijakäyttöön. Jos oppilaitoksellasi on käytössä SOLIDWORKS Education, opiskelijapääsy on automaattisesti myönnetty sinulle laitoksen oppilaana. Opettajasi auttaa lisenssikoodin kanssa, jotta pääset käsiksi ohjelmistoon. Mikäli tarvitset apua, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua. Tutkijoille on myös tarjolla oma erikoishintainen lisenssi.

Uudet yritykset, jotka täyttävät SOLIDWORKSin vaatimukset, saavat maksuttomasti käyttöönsä ohjelmiston ensimmäiseksi vuodeksi.

SOLIDWORKS tarjoaa myös verkkolisenssejä yrityshautomoille, jotka auttavat uusia yrityksiä. Tämä tarjoaa kaikille parhaat työkalut liiketoiminnan alkumetreille.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut SOLIDWORKSin ostamisesta mutta haluat kokeilla ensin ohjelmistoa, maksuttomat kokeiluversiomme ovat loistava mahdollisuus tutustua ohjelmistoon.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

 

Ketkä voivat hyötyä tästä sopimuksesta?

Vasteaikasopimus on voimassa kaikille yrityksesi työntekijöille, mikä tarkoittaa, että kaikki työntekijät voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko vuokrata SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Kun tarvitset SOLIDWORKS-ohjelmiston lyhytaikaiseen projektiin, vuokralisenssi on varmasti paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavan mahdollisuuden käyttää SOLIDWORKS-lisenssiä. Se on hyvä vaihtoehto uusille yrityksille, sopimusvalmistajille, konsulteille ja muille, jotka tarvitsevat lyhytaikaisen ja kustannustehokkaan pääsyn erinomaisiin työkaluihin. Vaihtoehtona on yhdistää vuokra- ja työpöytälisenssejä.

Lue lisää vaihtoehdoista vuokrata SOLIDWORKS.

Miten pyydän tapaamisia, ylläpitoa tai konsultointia – ja kenelle?

Suunnittele etukäteen ja määrittele päivämäärät, jolloin haluat käyttää strategiapalavereja, tuotepäivitysten ylläpitosuunnitelmaa tai konsultointitunteja, ja ota yhteyttä yhteyshenkilöösi (PLM Groupin ratkaisupäällikkö) 6-8 viikkoa etukäteen. Strategiatapaamisten kesto vaihtelee yleensä 20 minuutista 1 tuntiin.

Mistä voin ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Voit ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston vain sertifioidun jälleenmyyjän kautta, kuten PLM Group. SOLIDWORKS-ohjelmistotarjonta kattaa kaikki suunnittelun näkökulmat ja voi ehkä olla hankalaa löytää tarjonnan joukosta omalle yritykselle sopivat työkalut. Asiantuntijamme voivat auttaa löytämään täydellisiä ratkaisuita tarpeisiisi – ota meihin yhteyttä tästä.

Kuka yrityksessäni voi pyytää tapaamisia ja työsuorituksia?

Vain järjestelmän omistajalla tai CAD-ylläpitäjällä on oikeudet varata tapaamisia ja työsuorituksia PLM Groupista.

Millainen tietokone soveltuu SOLIDWORKS-käyttöön?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa – lue lisää SOLIDWORKSin sivuilta.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Miten järjestän tapaamisen ratkaisuasiantuntijan kanssa ?

Mieti valmiiksi päivämäärä, jolloin haluaisit hyödyntää strategiatapaamisia ja ratkaisuasiantuntijan konsultointia, ja ota yhteyttä yhteyshenkilöösi (PLM-Groupin ratkaisupäällikkö) 6-8 viikkoa etukäteen.

Kuinka opin käyttämään SOLIDWORKS-ohjelmistoa?

Vaikka SOLIDWORKS on eräs intuitiivisimmasta markkinoilla olevista CAD-ratkaisuista, sen monipuolisista toiminnallisuuksista voi olla vaikeaa ottaa selvää heti ensimmäisinä käyttöpäivinä.

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, joissa sinä ja yrityksesi voitte pitää taitonne ajan tasalla ja oppia uutta. Voimassa olevan ylläpitosopimuksen avulla saat myös rajoittamattoman pääsyn tukipalveluun, jossa sinua palvelevat paikalliset, sertifioidut SOLIDWORKS-asiantuntijat.

Jos haluat oppia lisää, tutustu maksuttomiin materiaaleihin tukipalvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme: YouTube, LinkedIn, Facebook sekä Instagram.

Mitä strategiatapaamisiin sisältyy?

Ratkaisustrategiatapaamisiin sisältyy:

 • Yrityksen pitkän aikavälin suunnitelmien ja tavoitteiden tarkastelu
 • Ratkaisujen päivityssuunnitelmat, esim. ohjelmistoversioiden päivitykset
 • Dassaultin-ratkaisuihin liittyvät uutiset (strategisella tasolla)

Ratkaisun onnistumisen seurantatapaamisessa tarkastellaan:

 • Mikä on ratkaisun tilanne?
 • Mitkä ovat tämänhetkiset haasteet?
 • Onko lisenssitarpeita?
 • Dassaultin-ratkaisuihin liittyvät uutiset (toiminnallisella tasolla)

Mitä sopimukseen ei sisälly?

Matka- ja majoituskulut eivät sisälly sopimukseen, ja ne laskutetaan erikseen.

Minulla on jo SOLIDWORKS 3D CAD, miksi tarvitsen SOLIDWORKS Simulationia?

 

Olet suunnitellut SOLIDWORKS 3D CADin avulla täydellisen tuotteen ja työsi on tehty, mutta kuinka varmistat, että mallisi toimii kuten pitääkin kun sitä käytetään reaaliympäristön vaativissa olosuhteissa?

SOLIDWORKS Simulationin avulla voit suorittaa rakenteeseen ja lämpötilaan liittyviä analyysejä, nesteiden dynamiikkaa, väsymisanalyysejä, ruiskuvaluun liittyviä analyysejä sekä paljon muuta. Testaa virtuaalisesti eri lähtökohdista ohjelmiston avulla ja suunnittele tuotteesi vastaamaan reaaliympäristöä.

Voinko testata SOLIDWORKS Simulationia ennen ostopäätöstä?

Jos harkitset virtuaalitestausta osaksi tuotekehitystä, SOLIDWORKS Simulation -kokeiluversio tarjoaa erinomaisen keinon oppia mahdollisuuksista ja määritellä omia tarpeita. Hanki maksuton kokeilujakso tästä.

Voinko vuokrata SOLIDWORKS Simulationin?

Kun tarvitset SOLIDWORKS Simulation -ohjelmistoa lyhytaikaisiin projekteihin, voisi vuokralisenssi olla paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavuutta SOLIDWORKS Simulation -lisenssiin, josta hyötyvät esimerkiksi startupit ja konsultit. Vaihtoehdolla saat täyden pääsyn erinomaisiin työkaluihin maksimaalisella joustavuudella – ja alhaisella hinnalla. Vuokralisenssejä ja työasemakohtaisia lisenssejä on mahdollista yhdistellä.

Lue lisää vuokrausvaihtoehdoista täältä.

SOLIDWORKS Simulation – CPU:n ja GPU:n merkitys?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Vanhin tietokone

Yllätys! Se oli Apple. Mutta erittäin rajoitetulla muistilla… jota oli vain 1 tavu.

What do you call an innovation in scissors?

Cutting-edge technology

Mikä on rooli?

Rooli on joukko sovelluksia, jotka toimivat yhdessä auttaakseen sinua saavuttamaan haluamasi tuloksen. Voit ostaa alustalta yhden tai useita rooleja, jotta tiimisi voi suorittaa tehtävänsä siten, että heillä on käytössään juuri se, mitä he tarvitsevat päivittäisessä työssään.

Mitä saan, kun ostan 3DEXPERIENCE-roolin?

Kun ostat roolin, saat tilauksen ostamallesi ajalle (3 kuukautta, 6 kuukautta tai 1 vuosi). Se sisältää joukon sovelluksia sekä pilvitallennus- ja pilvipalveluresursseja tiedostojasi varten tilauksen koko keston ajaksi.

Sinun on hankittava useampi kuin yksi rooli, jos useamman jäsenen tiimissä on käytettävä samoja sovelluksia. Kukin rooli on omistettu yhdelle tiimin jäsenelle.

Voinko käyttää ostamaani roolia useilla laitteilla?

Kyllä, voit käyttää verkkosovelluksia kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Työpöytäsovelluksia varten katso sertifioidut laitteistot.

Mikä on 3D-passi ja mihin tarvitsen sitä?

3D-passi auttaa pitämään tietosi turvassa 3DEXPERIENCE alustalla. Kun rekisteröidyt käyttämällä omaa 3D-passia, voit käyttää kaikkia ostamiasi rooleja, sovelluksia ja palveluja.

Tarjoatteko vuosittaisia, neljännesvuosittaisia tai kuukausittaisia tilauksia?

Tarjoamme vuosittaisia, neljännesvuosittaisia ja/tai kuukausittaisia tilauksia haluamastasi tarjouksesta riippuen. Tilaus määritellään yhdeksi täydeksi kaudeksi (päivästä x – päivään y), ja tilaus on maksettava etukäteen kortilla koko tilausmäärän osalta.

Scalable license models

With our flexible and scalable licensing options, you can choose to rent or buy the software – all depending on your need.

SOLIDWORKS Term Licensing
When experiencing a short-term need – renting a license is a good option. It gives you easy access to excellent tools and full flexibility at a low cost.

SOLIDWORKS Perpetual Licensing
When you have a long-term need for a solution, a perpetual license is more cost effective.

Download resources

 • The Difference Between 3D Printing and CNC

  With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

 • 6 steps to digitalize your value chain

  Digital transformation is no longer a new phenomenon — it’s a proven path to innovation. And today’s digital solutions are unlocking new opportunities to meet the rising market demand for smarter, greener products.

Miksi meidät?

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja teknologioidemme avulla.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.