SOLIDWORKS Electrical

SOLIDWORKS Electrical on tehokas ohjelmisto, joka modernisoi sähkösuunnittelun. Paranna osastojen välistä yhteistyötä, saavuta johdonmukaiset ja standardoidut suunnitelmat, alenna kustannuksia ja nopeuta markkinoille tuloa.

Tehosta sähköjärjestelmän suunnittelua

SOLIDWORKS Electrical on ihanteellinen työkalu yrityksille, jotka suunnittelevat ja valmistavat sähkölaitteita. Helpon käyttöliittymän avulla ohjelmisto yksinkertaistaa sähkökaavioiden luomista nopeuttamalla sähkösuunnittelua sulautetuissa sähköjärjestelmissä.

Electrical sisältää ominaisuuksia, kuten: sähkösuunnitteluun kehitetyt johdinpiirtotyökalut, jotka katkaisevat/yhdistävät sekä leikkaavat johdin viivoja automaattisesti, liittimien älykäs merkitseminen symboleihin perustuen ohjelmistossa määriteltyyn tapaan, piirikaavioiden ristiviittaustyökalut. Automaattiset raportointityökalut sekä paljon muuta.

SOLIDWORKS 3D CADin reaaliaikainen integrointi mekaniikka- ja sähkösuunnittelu ohjelmistojen välillä nopeuttaa tiedonkulkua työntekijöiden kesken. Aloita johtosarjan suunnittelu piirikaaviosta ja tuota reititetty johtosarja tehokkaalla reititys työkalulla 3D-mallissa. Tuota tämän jälkeen johtosarjan valmistuskuvat sekä dokumentoinnit käden käänteessä.

Miksi SOLIDWORKS Electrical?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää etua:

 • Vähennä valmistuksen epäkohtia ja vältä kalliita virheitä
 • Tehosta mekaniikka- ja sähköosaston välistä yhteistyötä
 • Integroimalla sähkö- ja mekaniikkasuunnittelun saat tuotteesi sähkö- ja mekaniikkarakenteet yhteen osaluetteloon (BOM)

Paketointivaihtoehdot

SOLIDWORKS Electrical Schematic

Schematic -ohjelmisto-osa on tehokas, helppokäyttöinen kokoelma yhteistyöhön ja piirikaavion luontiin liittyviä suunnittelutyökaluja, jotka nopeuttavat sähköjärjestelmien kehitystä laitteille ja muille tuotteille. Ohjelmistossa on sisäänrakennetut symbolikirjastot, valmistajan osatiedot, jotka auttavat optimoimaan suunnittelun uudelleenkäytön.

SOLIDWORKS Electrical 3D

SOLIDWORKS Electrical 3D:n avulla voit sijoittaa sähkökomponentteja ja käyttää kehittynyttä SOLIDWORKS-reititystekniikkaa sähköisten suunnitteluelementtien automaattiseen yhdistämiseen 3D-mallissa. Määritä johtojen, kaapeleiden ja johtosarjojen optimaaliset pituudet säilyttäen samalla suunnittelun ja tuotemateriaalin synkronoinnin sähköisten ja mekaanisten suunnitelmien välillä.

SOLIDWORKS Electrical Professional

Yhdistä SOLIDWORKS Electrical Schematicin sähkökaaviotoiminnot SOLIDWORKS Electrical 3D:n 3D-mallinnusominaisuuksiin yhdessä tehokkaassa, helppokäyttöisessä paketissa. SOLIDWORKS Electrical Professional sopii erinomaisesti käyttäjälle, joka tukee sekä sähköisen että mekaanisen suunnittelun integrointia 3D-mallien kanssa.

Haluatko nähdä täydet paketointikuvaukset?

SOLIDWORKS Electrical -ohjelmiston saa kolmena eri paketointivaihtoehtona. SOLIDWORKS Electrical skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan. Tutustu tarkemmin ohjelmistojen eroihin toiminnallisuuksien perusteella.

Ominaisuudet ja toiminnallisuudet

Functions and featuresSOLIDWORKS
Electrical Schematic
Standard or Professional
SOLIDWORKS
Electrical 3D
SOLIDWORKS
Electrical Professional
Single-line Schematics
Multiline Schematics
Mixed Schematics
2D Cabinet Creation
Electrical Component and Symbol Library
Design Reuse
Automated Terminal Drawing Creation
Automated Contact Cross-Referencing
Advanced Formula Manager
SOLIDWORKS Electrical Content Portal
SOLIDWORKS PDM Integration
Enhanced SOLIDWORKS PDM Connector
Report Generation
Report Generation – Customized ✓ (Pro)
Link to SOLIDWORKS 3D CAD ✓ (Pro)
Common ECAD and MCAD Database ✓ (Pro)
PLC Tools ✓ (Pro)
Dynamic Connector Tools ✓ (Pro)
Real-time Collaboration ✓ (Pro)
Real-time Synchronization ✓ (Pro)
Deferred Update Mode ✓ (Pro)
Custom Part Library Classifications ✓ (Pro)
Excel Automation ✓ (Pro)
User Rights Management ✓ (Pro)
Auto-Routing
Electrical Harness Design Planning
Embedded Electrical System Design Planning
Electrical Design in 3D CAD
Global Project Settings
Classifications
Manufacturer Part
SymbolEditor
Marks and Wires Management
Multi-Level Terminals Strip Support
Distributed Mode
Collaborative Electrical-Mechanical Development
3D Electrical Cabinet Design

Haluatko oppia lisää? Lataa SOLIDWORKS Electrical product sheet täältä.

Share your electrical design data

CircuitWorks enables users to share, compare, update, and track electrical design data so users can more quickly resolve electrical-mechanical integration problems.

It enables the user to integrate printed circui tboard information from different ECAD softwares directly into your SOLIDWORKS designs. Share data between electrical CAD (ECAD) and mechanical CAD (MCAD) designers with this easy-to-use tool.

The CircuitWorks application is an add-in to SOLIDWORKS Professional and Premium.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta voit tehdä päätöksen ohjelmistoon liittyen, tarvitset huolellista arviointia varten kaiken oleellisen tiedon. Tässä on vastauksia kysymyksiin, joita meiltä kysytään usein.

Voinko saada SOLIDWORKSin maksutta?

SOLIDWORKS-lisenssi ei valitettavasti ole ilmainen. Ohjelmistoa tarjotaan kolmena eri paketointivaihtoehtona; Standard, Professional ja Premium. Niillä kaikilla on eri toiminnallisuudet ja hinnat. Lue lisää yläpuolelta tai ota meihin yhteyttä.

Kuitenkin, Dassault Systèmes tarjoaa ohjelmistoja opiskelijakäyttöön. Jos oppilaitoksellasi on käytössä SOLIDWORKS Education, opiskelijapääsy on automaattisesti myönnetty sinulle laitoksen oppilaana. Opettajasi auttaa lisenssikoodin kanssa, jotta pääset käsiksi ohjelmistoon. Mikäli tarvitset apua, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua. Tutkijoille on myös tarjolla oma erikoishintainen lisenssi.

Uudet yritykset, jotka täyttävät SOLIDWORKSin vaatimukset, saavat maksuttomasti käyttöönsä ohjelmiston ensimmäiseksi vuodeksi.

SOLIDWORKS tarjoaa myös verkkolisenssejä yrityshautomoille, jotka auttavat uusia yrityksiä. Tämä tarjoaa kaikille parhaat työkalut liiketoiminnan alkumetreille.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut SOLIDWORKSin ostamisesta mutta haluat kokeilla ensin ohjelmistoa, maksuttomat kokeiluversiomme ovat loistava mahdollisuus tutustua ohjelmistoon.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

 

Voinko vuokrata SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Kun tarvitset SOLIDWORKS-ohjelmiston lyhytaikaiseen projektiin, vuokralisenssi on varmasti paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavan mahdollisuuden käyttää SOLIDWORKS-lisenssiä. Se on hyvä vaihtoehto uusille yrityksille, sopimusvalmistajille, konsulteille ja muille, jotka tarvitsevat lyhytaikaisen ja kustannustehokkaan pääsyn erinomaisiin työkaluihin. Vaihtoehtona on yhdistää vuokra- ja työpöytälisenssejä.

Lue lisää vaihtoehdoista vuokrata SOLIDWORKS.

Kuinka opin käyttämään SOLIDWORKS-ohjelmistoa?

Vaikka SOLIDWORKS on eräs intuitiivisimmasta markkinoilla olevista CAD-ratkaisuista, sen monipuolisista toiminnallisuuksista voi olla vaikeaa ottaa selvää heti ensimmäisinä käyttöpäivinä.

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, joissa sinä ja yrityksesi voitte pitää taitonne ajan tasalla ja oppia uutta. Voimassa olevan ylläpitosopimuksen avulla saat myös rajoittamattoman pääsyn tukipalveluun, jossa sinua palvelevat paikalliset, sertifioidut SOLIDWORKS-asiantuntijat.

Jos haluat oppia lisää, tutustu maksuttomiin materiaaleihin tukipalvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme: YouTube, LinkedIn, Facebook sekä Instagram.

Mistä voin ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Voit ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston vain sertifioidun jälleenmyyjän kautta, kuten PLM Group. SOLIDWORKS-ohjelmistotarjonta kattaa kaikki suunnittelun näkökulmat ja voi ehkä olla hankalaa löytää tarjonnan joukosta omalle yritykselle sopivat työkalut. Asiantuntijamme voivat auttaa löytämään täydellisiä ratkaisuita tarpeisiisi – ota meihin yhteyttä tästä.

Millainen tietokone soveltuu SOLIDWORKS-käyttöön?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa – lue lisää SOLIDWORKSin sivuilta.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Joustavan ja skaalautuvan lisensoinnin avulla voit joko vuokrata tai ostaa ohjelmiston – kaikki riippuu täysin sinusta.

SOLIDWORKS Kausikohtaiset Vuokralisenssit
Kun ohjelmistolle on lyhytaikainen tarve, on vuokraaminen hyvä vaihtoehto. Se antaa helpon pääsyn erinomaisiin työkaluihin ja täyden joustavuuden pienellä kustannuksella

SOLIDWORKS Työasemalisenssit
Kun tarvitset 3D CAD -ohjelmistoa pitkäksi aikaa, on työasemalisenssi ehdottomasti se kustannustehokkain vaihtoehto.

Huom: SOLIDWORKS Electrical -ohjelmistot on integroitu SOLIDWORKS PDM Professional:iin.

Download resources

 • Tuotetiedonhallinnan kuusi tärkeintä etua

  Tuotetiedonhallinta. Olet varmasti kuullut termin, jos olet kokenut haasteita tuotteisiin liittyvien tiedostojen järjestelyssä ja hallinnassa. Mutta mitä se tarkoittaa? Onnistunut tuotetiedonhallinta muistaa sekä vanhat että uudet tiedostot, pitää ne turvassa ja mahdollistaa myös tiimikavereiden tiedostojen katselun. Esittelemme oppaassa hyötyjä, jota saavutetaan käyttämällä tuotetiedonhallintajärjestelmää.

 • The current state of 3D printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

 • Step-up to Simulation, osa 1: Johdatus virtuaalisen prototypoinnin hyötyihin

  Virtuaalinen prototypointi lyhentää tuotekehityssykliä ja mahdollistaa paremmat tuotteet markkinoille, entistä nopeammin kuin koskaan. E-kirjasarjamme ensimmäisessä osassa esittelemme virtuaalisen prototypoinnin hyötyjä yrityksen näkökulmasta.

Miksi meidät?

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja teknologioidemme avulla.

Yhteydenottopyyntö

Voimme auttaa kasvattamaan tuottoa, vähentämään kustannuksia ja minimoimaan riskejä. Ota asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään – pyydä meiltä tarjous.