HostPLM – PDM Professional pilvipalveluna

Tehokkaat toiminnot, skaalautuvuus ja luotettavuus – kaikki tämä on nyt mahdollista HostPLM:n avulla. Autamme asiakkaitamme vapauttamaan aikaa järjestelmien ja laitteistojen ylläpidosta, jotta voitte täysin keskittyä ydintoimintoihinne.

Siirrä PDM Professional -järjestelmä pilvipalveluun ja keskity ydinosaamiseesi

HostPLM yhdistää Azure Cloud -palvelut ja SOLIDWORKS PDM Professional -ohjelmiston yhteen saumattomaksi palvelukokonaisuudeksi. Tämä on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, jotka tuottavat ja hallinnoivat teknistä dokumentaatiota, tarvitsevat turvallista tallennusta, varmuuskopioita, versioiden ja tarkistusten hallintaa sekä joustavaa yhteistyötä.

HostPLM perustuu PLM Groupin yli 10 vuoden kokemukseen pilvipalveluna toimivien PDM-ratkaisujen toteuttamisessa. Palvelumme sisältää PDM Professional -ohjelmiston hostauksen Azure Cloud -pilvipalvelussa, palvelinpään versiopäivitykset, varmuuskopioinnit sekä järjestelmän monitoroinnin ulkoisilta uhilta.

Perinteisen PDM Professional -ohjelmiston siirto HostPLM-pilvipalveluun on helppoa ja onnistuu muutamassa päivässä. Käyttäjän näkökulmasta HostPLM toimii kuten perinteinen omilla palvelimilla toimivat PDM Professional ratkaisu.

Miksi valita HostPLM?

  • Keskity ydinosaamiseesi: Vähennä ohjelmistojen ja laitteistojen ylläpidon tarvetta ja keskity siihen, missä olet parhaimmillasi.
  • Tarvitsemasi tieto sormiesi ulottuvilla: Pääset käsiksi tietoihin mistä tahansa ja millä tahansa laitteella, mahdollistaen vaivattoman työskentelyn.
  • Tietoturvasta huolehditaan: HostPLM varmistaa, että yrityksesi tietopääoma on suojattu ja varmuuskopioitu, antaen sinulle mielenrauhan tietoturvan suhteen.

Kolme HostPLM:n etua

  1. Turvallinen ja skaalautuva ratkaisu: Ei ylimääräisiä IT-palvelinpuolen käyttökustannuksia – vain turvallista ja skaalautuvaa toimintaa.
  2. Parannettu yhteistyö: Helpottaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, tehostaen tiedonjakoa ja projektien etenemistä.
  3. Kiinteä kuukausimaksu: Tiedossa olevat kokonaiskustannukset helpottavat budjetointia ja varmistavat kustannusten läpinäkyvyyden.

Inhan Tehtaat Oy Ab

"HostPLM on ollut meille erittäin toimiva ratkaisu. Positiivisena yllätyksenä pidimme, että HostPLM toimii jopa nopeammin kuin aikaisempi paikallinen palvelinratkaisu. Merkittävimpänä etuna on kuitenkin ollut tietokantojen ja palvelimien ylläpidon ulkoistaminen. Nämä ovat olleet suurimmat hyödyt, jotka olemme palvelusta saaneet ja kyllähän pilvipalvelut alkavat olemaan tätä päivää muutenkin."

Asenna ja muodosta yhteys kirjoittamalla koodisi tähän:

Haluatko kuulla aiheesta lisää

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi.

Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.