Logopress

Logopress SOLIDWORKSille on suunnitteluohjelmisto, joka tarjoaa työkalut elementtilaskentaan ja muotin suunnitteluun. Tämä ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, ja sitä voivat käyttää kaikki mekaanisen alan ammattilaiset.

Monimutkaisia malleja nopeammin kuin koskaan

Logopress3 on suunnittelu- ja tasoitusohjelmisto, jota käytetään muotin luomiseen ja monimutkaisten 3D- osien litistämiseen. Ohjelmalla voidaan litistää mm. osia, joissa on epälineaarisia taivutuksia, laippoja ja reikiä.

Logopress3 automatisoi monia muotinsuunnittelun osa-alueita kuten taivutusta, litistämistä, nauhojen asettelua ja työkalujen suunnittelua. Ohjelmalla voidaan tehdä elementtilaskentaa yhdessä litistysominaisuuksien kanssa, mikä auttaa suunnittelijaa määrittämään nopeasti monimutkaisen 3D-muotoisen kappaleen teoreettisen aihion.

Ohjelmisto ei ole tarkoitettu ainoastaan työkalujen ja muottien valmistukseen, vaan sitä voidaan käyttää myös erilaisten tuotteiden litistämiseen, kuten kankaiden, muovien, liimojen, nahan, puhallettavien esineiden, pakkausten ja paljon muuta.

Logopressissa voi käyttää sekä SOLIDWORKS-malleja että tuotuja tiedostoja.

Miksi käyttää Logopressia?

Syitä on paljon, mutta tässä niistä muutama:

 • Voit muokata monimutkaisesti muotoiltuja osia litteiksi aihioksi.
 • Mallinna monimutkaisesti muotoiltujen osien välivaiheita sarja-aihioksi.
 • Ohjelmaa on helppo käyttää – jos tunnet SOLIDWORKSin, tunnet 80 % Logopress3:sta.

Logopress3 tuotetiedot

Logopress3 on nopein ja helpoin tapa lisätä kiinnittimiä ja niihin liittyviä reikiä ja sovitteita automaattisesti. Siinä on erittäin edullinen, käyttäjäystävällinen ja älykäs kirjasto, joka sisältää ruuvit, mutterit, aluslevyt ja tapit. Se yhdistää äärimmäisen helppokäyttöisyyden, tehon ja tehokkuuden: Sinä valitset komponenttityypin ja sen halkaisijan, ja Logopress 3 hoitaa loput.

 • Sopivan pituuden valitseminen
 • Liitännäisaukkojen luominen
 • Liitännäisparin määritelmä

Haluatko nähdä Logopressin tärkeimmät toiminnot?

Logopressissä on useita keskeisiä toimintoja, jotka helpottavat päivittäistä työtäsi.
Tässä on joitakin niistä.

Toiminnot ja ominaisuudet

OminaisuusLogopress3 for SOLIDWORKS
Automatic bend analysis
Automatic K-Factor calculation for each individual bend
Customizable and flexible bend allowance management
Full or partial unbending
Spring back management
Overbend management
Gusset management
Flange management
Extruded holes management
Shearing management
Non constant thickness management
Xtended Reality (XR) Exporter
Capability to show or hide the previous stages
Capability to superimpose several intermediate stages

Haluatko nähdä lisää keskeisiä toimintoja? Lataa Logopress product sheet.

solidworks_licenses

Skaalautuva lisensointimalli

Vuokraaminen on tämän päivän lisenssinhallintamalli, joka mahdollistaa joustavamman tavan käyttää lisenssejä. Voit skaalata lisenssimääriä tarpeidesi mukaan ja vuokrata ohjelmistoja haluamaksesi ajaksi – maksat vain siitä mitä tarvitset.

SOLIDWORKS vuokralisenssit
Vuokralisenssillä saat käyttöösi erinomaiset työkalut, mutta joustavammin. Kun käytössäsi on vuokrapohjainen lisenssi voit itse valita sen keston.

Vuokralisenssiin sisältyy PLM Groupin tekninen tuki. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn MySolidWorks Professionaliin, sertifikaatteihin ja SOLIDWORKS-asiakasportaaliin.

PLM Groupin asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus yhdistellä vuokra- ja omistuslisenssejä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta voit tehdä päätöksen ohjelmistoon liittyen, tarvitset huolellista arviointia varten kaiken oleellisen tiedon. Tässä on vastauksia kysymyksiin, joita meiltä kysytään usein.

Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista – voimaan heinäkuussa 2023

Dassault Systèmes on ilmoittanut, että sen liiketoimintamalleihin tulee muutoksia 1. heinäkuuta 2023 alkaen.
 • Olemassa olevat tilaukset: Muutokset eivät vaikuta ennen 1.7.2023 hankittuihin CAD-lisensseihin, eivätkä 12 kk vuokralisensseihin. Halutessasi sinulla on kuitenkin mahdollisuus päivittää nämä lisenssit sisältämään Cloud Services -työkalut.
 • Uudet SOLIDWORKSin omistuslisenssit: Kaikki uudet CAD-lisenssitilaukset sisältävät automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
 • Omistuslisenssi tilauksiin 24kk ylläpito: Kaikki uudet omistuslisenssihankinnat mukaan lukien SIMULATION, PDM ja Composer edellyttävät jatkossa kahden vuoden ylläpidon tilausta.
 • Uudet ja uusittavat SOLIDWORKS CAD vuokralisenssit: Kaikki uudet vuokralisenssit ja 3 kk:n vuokralisenssien uusinnat sisältävät jatkossa automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
Lue tiedote aiheesta Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista, jotka tulevat heinäkuussa 2023.

Voinko saada SOLIDWORKSin maksutta?

SOLIDWORKS-lisenssi ei valitettavasti ole ilmainen. Ohjelmistoa tarjotaan kolmena eri paketointivaihtoehtona; Standard, Professional ja Premium. Niillä kaikilla on eri toiminnallisuudet ja hinnat. Lue lisää yläpuolelta tai ota meihin yhteyttä.

Kuitenkin, Dassault Systèmes tarjoaa ohjelmistoja opiskelijakäyttöön. Jos oppilaitoksellasi on käytössä SOLIDWORKS Education, opiskelijapääsy on automaattisesti myönnetty sinulle laitoksen oppilaana. Opettajasi auttaa lisenssikoodin kanssa, jotta pääset käsiksi ohjelmistoon. Mikäli tarvitset apua, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua. Tutkijoille on myös tarjolla oma erikoishintainen lisenssi.

Uudet yritykset, jotka täyttävät SOLIDWORKSin vaatimukset, saavat maksuttomasti käyttöönsä ohjelmiston ensimmäiseksi vuodeksi.

SOLIDWORKS tarjoaa myös verkkolisenssejä yrityshautomoille, jotka auttavat uusia yrityksiä. Tämä tarjoaa kaikille parhaat työkalut liiketoiminnan alkumetreille.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut SOLIDWORKSin ostamisesta mutta haluat kokeilla ensin ohjelmistoa, maksuttomat kokeiluversiomme ovat loistava mahdollisuus tutustua ohjelmistoon.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

 

Voinko vuokrata SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Kun tarvitset SOLIDWORKS-ohjelmiston lyhytaikaiseen projektiin, vuokralisenssi on varmasti paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavan mahdollisuuden käyttää SOLIDWORKS-lisenssiä. Se on hyvä vaihtoehto uusille yrityksille, sopimusvalmistajille, konsulteille ja muille, jotka tarvitsevat lyhytaikaisen ja kustannustehokkaan pääsyn erinomaisiin työkaluihin. Vaihtoehtona on yhdistää vuokra- ja työpöytälisenssejä.

Lue lisää vaihtoehdoista vuokrata SOLIDWORKS.

Mistä voin ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Voit ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston vain sertifioidun jälleenmyyjän kautta, kuten PLM Group. SOLIDWORKS-ohjelmistotarjonta kattaa kaikki suunnittelun näkökulmat ja voi ehkä olla hankalaa löytää tarjonnan joukosta omalle yritykselle sopivat työkalut. Asiantuntijamme voivat auttaa löytämään täydellisiä ratkaisuita tarpeisiisi – ota meihin yhteyttä tästä.

Millainen tietokone soveltuu SOLIDWORKS-käyttöön?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa – lue lisää SOLIDWORKSin sivuilta.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Kuinka opin käyttämään SOLIDWORKS-ohjelmistoa?

Vaikka SOLIDWORKS on eräs intuitiivisimmasta markkinoilla olevista CAD-ratkaisuista, sen monipuolisista toiminnallisuuksista voi olla vaikeaa ottaa selvää heti ensimmäisinä käyttöpäivinä.

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, joissa sinä ja yrityksesi voitte pitää taitonne ajan tasalla ja oppia uutta. Voimassa olevan ylläpitosopimuksen avulla saat myös rajoittamattoman pääsyn tukipalveluun, jossa sinua palvelevat paikalliset, sertifioidut SOLIDWORKS-asiantuntijat.

Jos haluat oppia lisää, tutustu maksuttomiin materiaaleihin tukipalvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme: YouTube, LinkedIn, Facebook sekä Instagram.

Download resources

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Miksi meidät?

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja teknologioidemme avulla.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.