SIMULIA Abaqus

Simuloinnin avulla saat tarkkoja ennusteita tuotteen käyttäytymisestä ja suorituskyvystä monimutkaisissa suunnitteluhaasteissa. SIMULIA Abaqus on suunniteltu monenlaisille teollisuudenaloille ilmailu- ja avaruusteollisuudesta ja autoteollisuudesta biolääketieteeseen ja kulutustavaroihin, ja se auttaa sinua optimoimaan suunnittelun työnkulkuja ja tehostamaan suunnitteluprosessia.

Hienosäädä suunnitelmasi vastaamaan korkeimpia standardeja

SIMULIA Abaqus tarjoaa sinulle tarkkuutta, skaalautuvuutta ja luotettavuutta, joita tarvitset tietoon perustuvien suunnittelupäätösten tekemiseen.

Realistinen rakennesimulointi on ratkaisevan tärkeää, kun suunnitellaan tuuliturbiinia, jonka on oltava riittävän vahva kestämään äärimmäisiä olosuhteita.

Tai kun suunnittelet tietokonekomponenttia, jonka on kestettävä jatkuvan käytön korkeita lämpötiloja ja raskaita kuormituksia.

Olipa projektisi kuinka monimutkainen tahansa, SIMULIA Abaqusin elementtimenetelmällä suoritettu laskenta (FEA) antaa sinulle mahdollisuuden simuloida tuotteen käyttäytymistä eri olosuhteissa.

Lisäksi ohjelmiston lisensointi tarjoaa pääsyn lisäominaisuuksiin:

 • Fe-safe väsymisanalyysiä varten
 • Isight parametrista optimointia varten
 • Toscan topologian ja muodon optimointiin.

Alansa parhaat yritykset simuloivat SIMULIA Abaquksella

Etkö pysty vastaamaan monimutkaisten tuotesuunnitelmien vaatimuksiin?

Suunnittelijana tai insinöörinä tiedät, kuinka haastavaa voi olla luoda korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät erilaiset vaatimukset.

Paine nopeaan ja tehokkaaseen innovointiin kasvaa entisestään, eivätkä perinteiset suunnittelumenetelmät ehkä enää riitä pysymään kilpailussa mukana.

Abaqusin avulla voit simuloida monenlaisia teknisiä ongelmia staattisesta ja dynaamisesta analyysistä neste- ja lämpösimulointeihin. Kattavan materiaalimallikirjaston avulla voit simuloida epälineaarista käyttäytymistä ja esittää tarkasti monimutkaisten tuotteiden käyttäytymisen.

Pystyt:

 • Tunnistetaan ja käsitellään mahdollisia turvallisuuskysymyksiä suunnitteluprosessin aikana.
 • Tee varhaisessa vaiheessa simulaatiotestejä suunnittelustasi, jotta vältät kalliit muutokset tai uudelleensuunnittelun.
 • Työskentely käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä ja avoimella arkkitehtuurilla, jossa simulaatioiden määrittäminen, suorittaminen ja visualisointi on helppoa, myös monimutkaisten mallien osalta.

Maanjäristyksenkestävien rakennusten suunnittelu

Zonneveld Ingenieurs saavutti tavoitteensa suunnitella turvallisia, kestäviä ja viihtyisiä rakennuksia, jotka estävät rakenteellisia vaurioita maanjäristysten aikana. SIMULIA Abaqus antoi heille ratkaisevan tärkeää tietoa rakenteiden käyttäytymisestä seismisessä kuormituksessa.

Simuloi realistista suorituskykyä monimutkaisilla materiaalimalleilla

SIMULIA Abaqusin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu kyky tehdä lineaarisia ja epälineaarisia analyysejä, työskennellä eksplisiittisen ja implisiittisen dynamiikan ja kontaktimallinnuksen kanssa.

Ohjelmiston avulla voit luoda geometriaa, tuoda CAD-malleja tai integroida geometriaan perustuvia verkkoja, joihin ei liity CAD-geometriaa.

Huomaat myös, että SIMULIA Abaqus tukee tietokoneavusteisen suunnittelun tuttuja käsitteitä, kuten ominaisuuksiin perustuvaa, parametrista mallintamista, vuorovaikutteista ja skriptipohjaista toimintaa sekä käyttöliittymän mukauttamista.

Se, että se on suunniteltu tuotantoympäristöihin, näkyy sen helppokäyttöisyydessä, luotettavuudessa ja tehokkuudessa, jotka kaikki ovat sen arkkitehtuurin keskeisiä osatekijöitä.

Monifysiikkasimuloinnin mestari

Kuvittele, että olet suunnittelemassa litiumioniakkua. Et simuloi vain sähkökemiallista käyttäytymistä, vaan myös lämpökarkulaisuutta, elektrolyytin nestedynamiikkaa ja rakenteellista taipumista ja turpoamista. On monia asioita, jotka on otettava huomioon.

Yksi multifysiikkasimuloinnin eduista on se, että voit käyttää samaa mallia, elementtikirjastoa, materiaalitietoja ja kuormitushistoriaa, jotta voit vaivattomasti laajentaa suunnittelua ja sisällyttää siihen lisää fysiikan vuorovaikutuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Jotta voit tehdä harkitun valinnan SIMULIA Abaqusista, tarvitset päätöksesi tueksi kaikki olennaiset tiedot siitä. Täältä löydät vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin:

No items found

Liittyvät tuotteet

 • SIMULIA

  OHJELMISTO KAIKKIA SIMULOINTEJA VARTEN SIMULIA Miten voin parantaa suunnittelua? Missä ovat tuotteeni heikot kohdat? Simuloinnin avulla saat näihin kysymysiin vastauksen, sillä intuitio ei välttämättä aina

 • SOLIDWORKS Flow Simulation

  SOLIDWORKS Flow Simulation Simuloi nestevirtausta, lämmönsiirtymää ja nestevoimia, jotka ovat kriittisiä tuotteesi toiminnallisuuden kannalta. CFD-analyysin ansiosta oivallukset jalostuvat markkinoiden parhaiksi innovaatioiksi OTA YHTEYTTÄ EDISTYNYT SIMULOINTI

 • SOLIDWORKS Simulation

  SOLIDWORKS Simulation Simulaation ja virtuaalitestauksen avulla ei tarkastella pelkästään tuotteen toimivuutta. Ne auttavat ymmärtämään, kuinka tuotteesi käyttäytyy todellisuudessa. SOLIDWORKS Simulation -ohjelmiston avulla voit arvioida toimivuutta,

Miksi meidät?

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja teknologioidemme avulla.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.