SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD on tehokas ja helppokäyttöinen suunnitteluohjelmisto. Se sisältää toiminnallisuuksia, jotka lyhentävät tuotteiden kehitysaikaa ja tuovat tuotteen nopeammin markkinoille pienemmillä kustannuksilla ja korkeammalla laadulla.

SOLIDWORKS-term

Nopeuta suunnitteluprosessia

Etsitkö suunnitteluohjelmistoa, joka auttaa sinua toteuttamaan visiosi helposti ja tehokkaasti?
Älä etsi kauempaa – valitse SOLIDWORKS 3D CAD.

Tehokkaiden ominaisuuksiensa ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta tämä ohjelmisto on täydellinen ratkaisu tuotesuunnittelijoille, jotka haluavat virtaviivaistaa työnkulkuaan ja saada ideansa nopeammin markkinoille.

SOLIDWORKSilla voit luoda vaikuttavia 3D-renderöintejä nopeasti ja vaivattomasti sekä toteuttaa suunnitelmasi helposti käytännössä.
Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta aloittelija, SOLIDWORKS 3D CAD on ihanteellinen työkalu kaikille, jotka haluavat luoda korkealaatuisia tuotteita, mitkä erottuvat joukosta.

Miksi SOLIDWORKS 3D CAD?

Syitä on monia.

Tässä muutamia tärkeimpiä etuja:

 • Tarkasti toteutettu 3D-mallinnus, joka mahdollistaa tarkkojen suunnitelmien luomisen.
 • Pienemmät kustannukset lyhyempien kehitysprosessien avulla.
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka auttaa tiimiäsi olemaan tuottavampi.
 • Skaalautuvat paketit riippuen tarpeistasi.
 • Suunnitteludatan reaaliaikainen jakaminen tehostaa yhteistyötä suunnittelussa.

SOLIDWORKS-vaihtoehtomme

SOLIDWORKS Desktop

SOLIDWORKS Desktop:
Ympäri maailmaa monien yritysten valitsema CAD-ratkaisu.

SOLIDWORKS on osoittautunut hyväksi työkaluksi, jota käytetään päivittäin tuhansissa suurissa ja pienissä yrityksissä. Se on yksi suosituimmista CAD-paketeista, ja se on pitänyt tätä asemaa jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS:
3DEXPERIENCE SOLIDWORKS on SOLIDWORKSin paikallisesti asennettu versio, joka on liitetty pilveen. Nauti SOLIDWORKS työpöytäversion voimasta yhdistettynä pilvipalvelujen mahdollistamaan vapauteen.

Käyttäjäkohtaiset lisenssit toimivat pilvestä käsin, mikä mahdollistaa sen, että käyttäjällä on pääsy lisenssiin missä tahansa työasemassa, johon hän on kirjautunut.

Lue lisää

SOLIDWORKS CLOUD OFFER

SOLIDWORKS CLOUD OFFER:
3DEXPERIENCE-alustalla on valikoima CAD-työkaluja, jotka ovat käytettävissäsi verkkoselaimen kautta. Niiden avulla voit luoda, muokata ja hallita 3D-CAD-sisältöäsi ilman huolta erillisistä asennuksista tai päivityksistä.

Lue lisää

Haluatko nähdä täydet paketointikuvaukset?

SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmisto on saatavana kolmessa eri paketissa, jotka voidaan skaalata yrityksesi tarpeiden mukaan. Löydä itsellesi sopiva paketti.

SOLIDWORKS pilviratkaisut

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS on ratkaisu, joka mahdollistaa reaaliaikaisen yhteistyön muiden sidosryhmien kanssa, tietojen tallennuksen pilveen ja revisioiden hallinnan sekä nopean pääsyn muihin tuottavuustyökaluihin digitaalisessa ekosysteemissä – kaikki pilvipohjaisesti!

Toiminnot ja ominaisuudetSOLIDWORKS Desktop3DEXPERIENCE SOLIDWORKS
Part & Assembly modelling 
2D Design 
Cloud-based data management 
Cloud-based collaboration 
Online licensing 
Automatic installation 

Toiminnot ja ominaisuudet

Toiminnot ja ominaisuudetSOLIDWORKS StandardSOLIDWORKS ProfessionalSOLIDWORKS Premium
SOLIDWORKS 3D CAD
Part and Assembly Modeling
2D Drawings
Design Reuse and Automation
Collaborate and share CAD data
Interference Check
First Pass Analysis Tools
CAM Programming
Design for Manufacturing (DFM)
Productivity Tools
Advanced CAD File Import/Export and 3D Interconnect
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Libraries (SOLIDWORKS Toolbox)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
ECAD/MCAD Collaboration (CircuitWorks)
CAD Standards Checking (Design Checker)
Collaboration with eDrawings Professional
Automated Tolerance Stack-Up Analysis (TolAnalyst)
Advanced Photorealistic Rendering (SOLIDWORKS Visualize)
SOLIDWORKS File Management
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Time-based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Advanced Surface Flattening
Rectangular and Other Section Routing

 MIKÄ SOLIDWORKS-SUUNNITTELURATKAISU SOPII YRITYKSELLESI?

SOLIDWORKS 3D CAD

Etkö ole aiemmin käyttänyt SOLIDWORKS 3D CAD


SOLIDWORKS CAD sisältää erityisiä työkaluja ja työnkulkuja, jotka tehostavat tuotteiden suunnittelua ja kehittämistä ideoista konkreettisiin toteutuksiin.

Katso video ja näe miten

Usein kysytyt kysymykset

Jotta voit tehdä harkitun valinnan SOLIDWORKS 3D CADista, tarvitset päätöksesi tueksi kaikki olennaiset tiedot siitä. Täältä löydät vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin:

Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista – voimaan heinäkuussa 2023

Dassault Systèmes on ilmoittanut, että sen liiketoimintamalleihin tulee muutoksia 1. heinäkuuta 2023 alkaen.
 • Olemassa olevat tilaukset: Muutokset eivät vaikuta ennen 1.7.2023 hankittuihin CAD-lisensseihin, eivätkä 12 kk vuokralisensseihin. Halutessasi sinulla on kuitenkin mahdollisuus päivittää nämä lisenssit sisältämään Cloud Services -työkalut.
 • Uudet SOLIDWORKSin omistuslisenssit: Kaikki uudet CAD-lisenssitilaukset sisältävät automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
 • Omistuslisenssi tilauksiin 24kk ylläpito: Kaikki uudet omistuslisenssihankinnat mukaan lukien SIMULATION, PDM ja Composer edellyttävät jatkossa kahden vuoden ylläpidon tilausta.
 • Uudet ja uusittavat SOLIDWORKS CAD vuokralisenssit: Kaikki uudet vuokralisenssit ja 3 kk:n vuokralisenssien uusinnat sisältävät jatkossa automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
Lue tiedote aiheesta Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista, jotka tulevat heinäkuussa 2023.

Voinko saada SOLIDWORKSin maksutta?

SOLIDWORKS-lisenssi ei valitettavasti ole ilmainen. Ohjelmistoa tarjotaan kolmena eri paketointivaihtoehtona; Standard, Professional ja Premium. Niillä kaikilla on eri toiminnallisuudet ja hinnat. Lue lisää yläpuolelta tai ota meihin yhteyttä.

Kuitenkin, Dassault Systèmes tarjoaa ohjelmistoja opiskelijakäyttöön. Jos oppilaitoksellasi on käytössä SOLIDWORKS Education, opiskelijapääsy on automaattisesti myönnetty sinulle laitoksen oppilaana. Opettajasi auttaa lisenssikoodin kanssa, jotta pääset käsiksi ohjelmistoon. Mikäli tarvitset apua, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua. Tutkijoille on myös tarjolla oma erikoishintainen lisenssi.

Uudet yritykset, jotka täyttävät SOLIDWORKSin vaatimukset, saavat maksuttomasti käyttöönsä ohjelmiston ensimmäiseksi vuodeksi.

SOLIDWORKS tarjoaa myös verkkolisenssejä yrityshautomoille, jotka auttavat uusia yrityksiä. Tämä tarjoaa kaikille parhaat työkalut liiketoiminnan alkumetreille.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut SOLIDWORKSin ostamisesta mutta haluat kokeilla ensin ohjelmistoa, maksuttomat kokeiluversiomme ovat loistava mahdollisuus tutustua ohjelmistoon.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

 

Voinko vuokrata SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Kun tarvitset SOLIDWORKS-ohjelmiston lyhytaikaiseen projektiin, vuokralisenssi on varmasti paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavan mahdollisuuden käyttää SOLIDWORKS-lisenssiä. Se on hyvä vaihtoehto uusille yrityksille, sopimusvalmistajille, konsulteille ja muille, jotka tarvitsevat lyhytaikaisen ja kustannustehokkaan pääsyn erinomaisiin työkaluihin. Vaihtoehtona on yhdistää vuokra- ja työpöytälisenssejä.

Lue lisää vaihtoehdoista vuokrata SOLIDWORKS.

Mistä voin ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Voit ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston vain sertifioidun jälleenmyyjän kautta, kuten PLM Group. SOLIDWORKS-ohjelmistotarjonta kattaa kaikki suunnittelun näkökulmat ja voi ehkä olla hankalaa löytää tarjonnan joukosta omalle yritykselle sopivat työkalut. Asiantuntijamme voivat auttaa löytämään täydellisiä ratkaisuita tarpeisiisi – ota meihin yhteyttä tästä.

Millainen tietokone soveltuu SOLIDWORKS-käyttöön?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa – lue lisää SOLIDWORKSin sivuilta.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Kuinka opin käyttämään SOLIDWORKS-ohjelmistoa?

Vaikka SOLIDWORKS on eräs intuitiivisimmasta markkinoilla olevista CAD-ratkaisuista, sen monipuolisista toiminnallisuuksista voi olla vaikeaa ottaa selvää heti ensimmäisinä käyttöpäivinä.

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, joissa sinä ja yrityksesi voitte pitää taitonne ajan tasalla ja oppia uutta. Voimassa olevan ylläpitosopimuksen avulla saat myös rajoittamattoman pääsyn tukipalveluun, jossa sinua palvelevat paikalliset, sertifioidut SOLIDWORKS-asiantuntijat.

Jos haluat oppia lisää, tutustu maksuttomiin materiaaleihin tukipalvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme: YouTube, LinkedIn, Facebook sekä Instagram.

Rakastan käyttää SOLIDWORKSia, koska voin aloittaa ideoideni toteuttamisen heti kun avaan ohjelman.

On niin helppoa muuttaa ajatukseni konkreettiseksi luonnokseksi ja olen aina hämmästynyt, kuinka nopeasti voin luoda monimutkaisia suunnitelmia tällä voimakkaalla työkalulla!

Peter Ulrik Kann, Quantum Machines 

SOLIDWORKS palvelumme

Emme halua kehuskella, mutta meillä on luokkansa parhaat SOLIDWORKS-asiantuntijat.

Voimme siis auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedämme, miten tärkeää on saada välitöntä tukea, kun sinulla on haasteita.

Omistautuneet, paikalliset palvelu- ja tukitiimimme ovat tuottaidemme asiantuntijoita, jotka ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi nopeasti. Voit siis jatkaa sitä, mitä parhaiten osaat: suunnittelua ja innovointia.

SOLIDWORKS Tuki

Omistautuneet, paikalliset huolto- ja tukitiimimme ovat tuoteasiantuntijoita, jotka ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi nopeasti.

SOLIDWORKS Koulutus

Ole paras versio itsestäsi. Ota ohjelmistostasi kaikki irti – koulutuksemme antavat sinulle tarvitsemasi taidot.

SOLIDWORKS Konsultointi

Olemme Dassault Systèmesin kumppani ja SOLIDWORKSin suurin jälleenmyyjä Pohjois-Euroopassa. Meillä on yli 6000 onnistunutta käyttöönottoa.

SOLIDWORKS vuokralisenssi

SOLIDWORKS vuokralisenssi – joustava lisenssivaihtoehto

3D-CAD-ratkaisu, joka riippuu tarpeistasi. Voit skaalata lisenssimääriä ja vuokrata ohjelmistoja haluamaksesi ajaksi – maksat vain siitä mitä tarvitset. Joustavien ja skaalautuvien lisensointivaihtoehtojemme ansiosta voit vuokrata ohjelmiston 3 kuukauden tai 1 vuoden ajaksi.

SOLIDWORKS vuokralisenssit
Sinulle, joka haluat helpon ja kustannustehokkaan pääsyn huippuluokan SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmistoon ja samalla täydellisen joustavuuden käytön ja tilauksen keston suhteen.

Tekninen tuki
SOLIDWORKS Vuokralisenssillä sinulla on käytössäsi sama tukitaso kuin omistuslisenssi asiakkailla, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn MySolidWorks Professionaliin, sertifikaatteihin ja SOLIDWORKS-asiakasportaaliin.

PLM Groupin asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus yhdistellä vuokra- ja omistuslisenssejä.

Lue aiheesta lisää

 • Support questions

  SOLIDWORKS ongelmien ratkaiseminen

  SOLIDWORKS on laajalti käytetty CAD-ohjelmisto konepaja- ja suunnitteluteollisuudessa. Vaikka ohjelmisto tunnetaan tehokkuudestaan ​​ja helppokäyttöisyydestään, käyttäjät voivat silti kohdata ongelmia, jotka vaativat vianmääritystä. Tässä blogikirjoituksessa nostan…

 • ratkaisutietokanta

  Esittelyssä PLM Groupin ratkaisutietokanta

  Tiesitkö, että PLM Groupilla on ratkaisutietokanta (Knowledge Base), joka sisältää artikkeleita SOLIDWORKS-käyttäjien avuksi? Tehtävämme on antaa ihmisille ja valmistavan teollisuuden yrityksille mahdollisuus innovoida ja hyötyä…

 • 3DEXPERIENCE world

  3DEXPERIENCE World -tapahtuma oli nörtin paratiisi

  Dassault Systèmes järjestää joka vuosi 3DEXPERIENCE World -tapahtuman, joka kokoaa yhteen SOLIDWORKSin ja 3DEXPERIENCEn parissa työskentelevät ammattilaiset ja harrastajat. Tapahtuman tavoitteena on koota yhteen henkilöt,…

3D CAD ostajan opas

Hämmentynyt? Haluatko täydellisen yleiskatsauksen? Tässä oppaassa opastamme sinua monien 3D CAD-vaihtoehtojen läpi ja annamme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Liittyvät SOLIDWORKS-tuotteet

 • SOLIDWORKS

  SOLIDWORKS Desktop

  SOLIDWORKS Desktop SOLIDWORKS on todistetusti alan johtava CAD-ratkaisu suunnittelijoille ja insinööreille. Pyydä tarjous SOLIDWORKS 3D CAD Desktop Lippulaivatuotteemme SOLIDWORKS® 3D CAD, joka tunnetaan yleisesti nimellä

 • 3DEXPERIENCE

  3DEXPERIENCE 3DEXPERIENCE on pilvipohjainen liiketoiminta-alusta. Sitä kutsutaan myös yhteistyöalustana, sillä se tuo koko yrityksen innovoimaan yhteen työympäristöön. Se yhdistää ihmiset, ideat ja tiedot. Voit työskennellä

 • SOLIDWORKS Flow Simulation

  SOLIDWORKS Flow Simulation Simuloi nestevirtausta, lämmönsiirtymää ja nestevoimia, jotka ovat kriittisiä tuotteesi toiminnallisuuden kannalta. CFD-analyysin ansiosta oivallukset jalostuvat markkinoiden parhaiksi innovaatioiksi OTA YHTEYTTÄ EDISTYNYT SIMULOINTI

Miksi meidät?

Emme haluta kehua, mutta meillä on taitoja ja tiedämme miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.