SOLIDWORKS Cloud Offer

Astu uuteen aikakauteen, jossa suunnittelu tehdään yhteistyössä. Aivan kuten SOLIDWORKS muutti aikoinaan suunnittelumahdollisuudet, SOLIDWORKS Cloud Offer on nyt porttisi tehostettuun tiimityöhön, tehokkaaseen tiedonhallintaan ja saumattomaan käytettävyyteen.

Suunnittele pilvityökaluilla

Aloittaakseni suunnittelun tekemisen, sinun tarvitsee vain avata verkkoselain. Teet sen SOLIDWORKS Cloud Offer -palvelun avulla ilman mitään paikallisia asennuksia.

Tarvitsemasi CAD-suunnittelutyökalut löytyvät kaikki pilvestä. Halusitpa sitten luoda mekaanisia ja monimutkaisia rakenteita omaavia komponentteja, fotorealistisia renderöintejä tai jotain aivan muuta – kirjaudut vain alustalle ja aloitat suunnittelun.

Uuden tasoista suunnittelua mistä ja milloin tahansa

Selainpohjaisen käyttöliittymän ansiosta SOLIDWORKS Cloud Offer vie tuotekehityksesi seuraavalle tasolle. Työskentele yhteistyössä niin sisäisten toimijoiden kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa mistä tahansa ja millä tahansa laitteella – kaikki toimii verkkoselaimen kautta. Voit siis keskittyä suunnitteluun etkä kalliisiin investointityökaluihin.

Lue lisää spekseistä

Tehkää yhteistyötä yhteisellä alustalla

SOLIDWORKS Cloud offer -palvelu toimii 3DEXPERIENCE-alustalla. Voit seurata minkä tahansa suunnitelman etenemistä tai muutospyyntöjä ja tehdä reaaliaikaista yhteistyötä niin tiimisi, organisaatiosi kuin myös ulkoisten kumppanien ja toimittajien kanssa. Kun projektinhallinta helpottuu, voitte käyttää aikanne tehokkaammin itse suunnitteluun.

Tallenna data pilveen

Hyödynnä pilvipohjaisen 3DEXPERIENCE-alustan tehoa ja tallenna tietosi yhteen turvalliseen paikkaan. Voit käyttää dataasi millä tahansa laitteella. Työskentele vaivattomasti ja omilla ehdoillasi. Hallitse CAD-tietojen koko elinkaarta alustan kautta.

Pääset alkuun 5 minuutissa

Oletko valmis käyttämään pilvityökaluja suunnittelun tekemiseen? Olemme tehneet aloittamisen ja myös itse ostoprosessin sinulle helpoksi.

Mitä SOLIDWORKS Cloud Offer -palveluun kuuluu?

Paketissa on kaikki, mitä tarvitset nauttiaksesi täydellisestä suunnittelun vapaudesta. Alla olevat roolit sisältyvät tarjoukseen ja varmistavat, että pääset hyvään alkuun – ja jos tarvitset lisää, voit aina lisätä rooleja käytön aikana.

 • 3D Creator
 • 3D Sculptor
 • 3D SheetMetal creator
 • 3D Structure Creator
 • 3D Render
 • Manufacturing Definition Creator
 • Drafter
 • Collaborative Industry Innovator 
 • 3DSwymer

Miksi valita SOLIDWORKS Cloud Offer?

Syitä on paljon. Seuraavassa on lueteltu joitakin 3DEXPERIENCE-alustan tärkeimpiä etuja:

 • Työskentele mistä tahansa ja millä tahansa laitteella verkkoselaimen kautta.
 • Reaaliaikainen yhteistyö, jolloin tietojen jakaminen on helppoa.
 • Tallenna tiedot turvallisesti pilvipalveluun, jotta niihin pääsee helposti käsiksi.
 • Laajenna CAD-työkalupakkiasi saumattomasti tarpeen vaatiessa.

”3DEXPERIENCE-alusta tarjoaa meille pilvipohjaisen yhteistoiminnallisen työtilan lisäksi myös paikan, jossa voimme tallentaa ja hallita tietoja tarkasti ja turvallisesti. […] Meillä on käytössämme läpinäkyvä tiedonhallintajärjestelmä, jota tarvitsemme, jotta voimme valvoa tarkistuksia ja niiden mahdollista vaikutusta tuotteen laatuun”.

Markku Hautamäki, Toimitusjohtaja ja perustajajäsen, Pässilä Bicycles

Etsitkö toisenlaista pilviratkaisua?

Etkö ole vielä valmis siirtymään kokonaan pilvipalveluun? Tiesitkö, että voit myös yhdistää SOLIDWORKSin työpöytäversion ja 3DEXPERIENCE-alustan edut – saat juuri tarvitsemasi työkalupaketin.

Miksi meidät

Tee lyömätöntä tulosta ja esittele tuotteet markkinoilla nopeasti asiantuntijoidemme ja tarjoamiemme teknologioidemme avulla.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.