SOLIDWORKS Composer

SOLIDWORKS Composer:in avulla voit hyödyntää olemassa olevia 3D CAD-malleja luodaksesi dynaamista teknistä viestintää, kuten koulutusmateriaaleja, kokoonpano-ohjeita ja tuote-esityksiä.

Paranna asiakastyytyväisyyttä korkealaatuisella teknisellä viestinnällä

SOLIDWORKS Composerin avulla on helppo tuottaa teknistä dokumentaatiota olemassa olevista 3D-malleista.  Composerilla luot vaivattomasti kokoonpano- ja purkuohjeita, teknisiä esityksiä, interaktiivisia animaatioita, tuoteoppaita ja tuoteluetteloita.

SOLIDWORKS Composer rohkaisee jatkojalostamaan 3D-tuotetietoa uudelleen myynnissä, markkinoinnissa, koulutuksessa, tuessa, valmistuksessa ja huollossa. Composer on helppokäyttöinen työkalu eikä vaadi aiempaa 3D-CAD osaamista.

Varmista, että tuotteiden tekninen dokumentaatio on aina ajan tasalla kaikkien suunnittelumuutosten kanssa. SOLIDWORKS Composer:in avulla se on helppoa, koska ohjelma päivittää automaattisesti muuttuneen geometrian ja metadatan SOLIDWORKS-mallista. Tämä mahdollistaa sen, että dokumentaation tuottaminen voidaan aloittaa, vaikka lopullinen tuote ei olisi vielä valmis.

Miksi SOLIDWORKS Composer?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää syytä:

 • Paranna loppuasiakkaan käyttökokemusta korkeatasoisen teknisen dokumentaation avulla
 • Helpota uusien ideoitten tai tuotteiden myyntiä interaktiivisten 3D-animaatioiden avulla.
 • Lyhennä toimitusaikoja nopeuttamalla teknisen dokumentaation tuottamista.

Pemamek Oy Ltd.

Yleinen asiakastyytyväisyys tuotteistamme on korkeampi, koska palvelumme ovat parantuneet huomattavasti. Lisäksi tietoliikenne on vähentynyt oleellisesti ja olemme pystyneet vastaamaan asiakkaiden kyselyihin paljon nopeammin. Yhteistyökumppaneidemme elämästä on tullut helpompaa, koska heillä on käytettävissään paljon parempi ja tehokkaampi dokumentaatio.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta voit tehdä päätöksen ohjelmistoon liittyen, tarvitset huolellista arviointia varten kaiken oleellisen tiedon. Tässä on vastauksia kysymyksiin, joita meiltä kysytään usein.

Pystynkö kommunikoimaan ulkopuolisten osapuolten (tavarantoimittajien jne.) kanssa?

Alustalle on mahdollista kutsua ulkopuolisia osapuolia. Tämä voidaan tehdä joko käyttämällä omia lisenssejäsi tai siten, että ulkopuolisella osapuolella on omat lisenssinsä. Tällöin tiedostojen käsittely ja kommunikointi onnistuu 3DSwym-sovelluksen kautta.

Jos tiedostoja halutaan jakaa ulkopuolisten osapuolten kanssa, jotka eivät käytä 3DEXPERIENCEä, se voidaan tehdä 3DDrive-sovelluksessa. Sovellukseen voidaan antaa ulkopuoliselle osapuolelle oikeus tarkastella ja ladata tiettyjä tiedostoja tai kansioita.

Onko olemassa automatisoituja tehtäviä, kuten STEP- ja PDF-tiedostojen luominen, kun siirrytään esim. jäädytetystä tilasta vapautettuun tilaan?

Kyllä. Alustan ylläpitäjä määrittää nämä. Toistaiseksi vain PDF- ja STEP-tiedostot ovat tuettuja.

Nämä tiedostomuodot voidaan myös määrittää luotavaksi jokaisella tallennuskerralla, jos se on tarpeen. Lisäksi tiedostot voidaan liittää myös automaattisesti alkuperäiseen tiedostoon, jotta ne ovat helposti löydettävissä ja käytettävissä.

Tarjoatteko apua alustan käyttöönotossa ja asetusten säätämisessä erityistarpeisiin sopiviksi?

Kyllä. Tarjoamme useita eri palveluita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun 3DEXPERIENCE-alustan kanssa ja asentamaan alustan tarpeisiisi sopivaksi, jos valmisversio ei vastaa täsmälleen tarpeitasi.

Minne tietoni tallennetaan, kun käytän 3DEXPERIENCE alustaa?

Kaikki tiedot tallennetaan johonkin Dassault Systemesin eri puolilla maailmaa sijaitsevista tietokeskuksista.

Euroopasta ostettujen 3DEXPERIENCE-alustojen osalta kaikki järjestelmät ovat yhteydessä Pariisissa, Ranskassa sijaitsevaan datakeskukseen.

Voiko toinen käyttäjä avata lukitun tiedoston lukituksen hätätilanteessa?

Kyllä, alustan ylläpitäjä voi aina tarvittaessa avata lukitun tiedoston lukituksen.

Vaatiiko 3DEXPERIENCE-alustan etäkäyttö VPN-yhteyttä?

 • Itse 3DEXPERIENCE alustan käyttö ei vaadi VPN-yhteyttä.
 • 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS -roolin (SOLIDWORKS Connected) lisensointi ei myöskään edellytä sitä
 • Kuten ei myöskään Collaborative Designer for SOLIDWORKS -roolin kautta yhdistetty itsenäinen SOLIDWORKS työpöytälisenssi
 • Jos kuitenkin käytät verkkolisensoitua SOLIDWORKS työpöytälisenssiä, jossa on lisänä Collaborative Designer for SOLIDWORKS -rooli. Silloin VPN-yhteys vaaditaan edelleen SOLIDWORKSia käynnistettäessä ja lisenssiä hankittaessa.

Onko 3DEXPERIENCE alustalle mahdollista tallentaa muita tiedostotyyppejä kuin SOLIDWORKS-tiedostoja ?

Kyllä. Alustalle on mahdollista tallentaa lähes mitä tahansa tiedostotyyppiä. Monet niistä ovat myös esikatseltavissa 3DPlay-sovelluksessa, kuten PDF, STEP, DOCX, XLSX, PPTX, JPG, MP4 ja monet muut tiedostotyypit.

Voidaanko projektin tehtäviä suunniteltaessa määritellä kesto tunteina päivien sijasta?

Kyllä, voimme käyttää joko päiviä, tunteja tai näiden kahden yhdistelmää.

Esimerkiksi jos päätät käyttää projektissasi aikamääreenä päiviä, voit siitä huolimatta kuitenkin käyttää mitä tahansa yksikköä (tunteja tai päiviä) kun suunnittelet tehtävää – projektisuunnittelusovellus muuntaa ne automaattisesti määrittelemäsi aikamääreen muotoon. Tässä tapauksessa 2 tuntia muunnetaan automaattisesti 0,25 päiväksi.

Mitkä ovat tärkeimmät erot 3DEXPERIENCE-alustan ja SOLIDWORKS PDM/PDM Professionalin välillä?

Yksi keskeinen ero on se, että 3DEXPERIENCE alustan avulla yrityksesi ei tarvitse lainkaan palvelinta, koska kaikki hoidetaan pilvipalvelimella. Varsinaisen toiminnallisuuden kannalta näitä kahta järjestelmää on kuitenkin melko vaikea verrata keskenään:

 • SOLIDWORKS PDM ratkaisee ensisijaisesti tuotetietojen hallinnan. Ja siinä se on hyvä ja sitä voidaan räätälöidä hullun lailla. Mutta se myös tavallaan pysähtyy siihen.
 • 3DEXPERIENCE alusta sisältää myös PDM-toiminnot, mutta se on paljon muutakin.

Nopeasti laajenevan työkaluvalikoiman ja tiedostojen yhteensopivuuden ansiosta 3DEXPERIENCE alusta tarjoaa täydellisen ekosysteemin yritykselle. Alustaan integroidut työkalut ja tiedostojen yhteiskäyttö mahdollistavat päällekkäiset työtehtävät ja työnkulut. Yhteistä dataa voidaan hyödyntää myös tuotannon suunnittelussa, simuloinnissa ja kestävän kehityksen suunnittelussa.

Miten SOLIDWORKS -tiedostojen ominaisuudet ovat yhteydessä 3DEXPERIENCE alustan -ominaisuuksiin?

SOLIDWORKS-tiedosto-ominaisuudet voidaan yhdistää alustan ominaisuuksiin ja päinvastoin, näin toimittuna tiedosto-ominaisuudet ovat aina ajan tasalla.
Monet alustan ominaisuuksista on jo valmiiksi määritetty SOLIDWORKSissa. Ne voidaan myös tallentaa malleihin ja niihin voidaan viitata piirustuksissa.

Onko olemassa työkalua, joka hoitaa siirtymisen SOLIDWORKS PDM:stä 3DEXPERIENCEen?

Tällä hetkellä ei ole vielä olemassa yhtä työkalua, joka hoitaisi kaiken PDM:stä 3DEXPERIENCEen siirtymisen.

Käytettävissä on kuitenkin erilaisia työkaluja, kuten Save to 3DEXPERIENCE -toiminto. Myös tiedostojen esikäsittelyyn, sen jälkeen kun ne on exportattu PDM:stä, löytyy työkaluja.

Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista – voimaan heinäkuussa 2023

Dassault Systèmes on ilmoittanut, että sen liiketoimintamalleihin tulee muutoksia 1. heinäkuuta 2023 alkaen.
 • Olemassa olevat tilaukset: Muutokset eivät vaikuta ennen 1.7.2023 hankittuihin CAD-lisensseihin, eivätkä 12 kk vuokralisensseihin. Halutessasi sinulla on kuitenkin mahdollisuus päivittää nämä lisenssit sisältämään Cloud Services -työkalut.
 • Uudet SOLIDWORKSin omistuslisenssit: Kaikki uudet CAD-lisenssitilaukset sisältävät automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
 • Omistuslisenssi tilauksiin 24kk ylläpito: Kaikki uudet omistuslisenssihankinnat mukaan lukien SIMULATION, PDM ja Composer edellyttävät jatkossa kahden vuoden ylläpidon tilausta.
 • Uudet ja uusittavat SOLIDWORKS CAD vuokralisenssit: Kaikki uudet vuokralisenssit ja 3 kk:n vuokralisenssien uusinnat sisältävät jatkossa automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
Lue tiedote aiheesta Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista, jotka tulevat heinäkuussa 2023.

Mitä eroa on peel 3:n ja peel 3.CAD:n välillä?

Peel 3 on 3D-skanneri, jota voidaan käyttää erilaisiin sovelluksiin. Peel 3.CAD on 3D-skanneri, joka on suunniteltu erityisesti käänteiseen suunnitteluun.

Mitkä ovat tietokonevaatimukset?

 VähimmäisvaatimuksetSuositeltavat
SuoritinIntel Core i7 (6+ cores) – 2.3 GHz or moreIntel Core i7 (8 cores) – 2.5 GHz or more
KäyttöjärjestelmäWindows 10 (64 bits)Windows 10 (64 bits)
NäytönohjainNVIDIA (6 GB VRAM)
OpenGL 4.5 and higher,
CUDA Compute Capability 6.1
NVIDIA RTX 3070 (8GB VRAM)
OpenGL 4.5 and higher
Muisti16 GB32 GB
KiintolevySolid-state drive (SSD) with at least 200 GB of free space512 GB SSD
Näyttö1920 X 10801920 X 1080
Liitäntäportit1x USB 3.0+2x USB 3.0+

Kuinka helposti saan tukea, jos minulla on kysyttävää?

Ohje on itse asiassa integroitu suoraan peel.OS:ään, mutta jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit käyttää tukipalvelumme sivustoa.

Tarvitaanko 3D-skannerin käytössä merkintää?

Merkintäpisteet ovat pikemminkin täydennys – skanneri käyttää geometriaa ja tekstuuria paikannukseen. Merkintäpisteiden käyttöä suositellaan erityisesti tasaisemmille tai sileämmille pinnoille sekä silloin, kun tarkkuus on tärkeää.

Minkä kokoiselle yritykselle 3DEXPERIENCE sopii?

3DEXPERIENCE on konfiguroitava ratkaisu, joka tarjoaa etuja kaikenkokoisille yrityksille. Eri toiminnallisuudet voidaan ottaa käyttöön yrityksen ja vaatimusten kasvaessa. 3DEXPERIENCE-asiakkaamme Andreas Lyder Lifeline Roboticsilta kertoo: “3DEXPERIENCE sisältää toiminnot, joita saatamme tarvita myöhemmin. Järjestelmää ei ole rajoitettu, eli meidän ei tarvitse vaihtaa järjestelmää jos kasvamme, sillä se tukee myös suurempaa organisaatiota. Pienenä yrityksenä me voimme käyttää vain pieniä osia, joita tarvitsemme nyt, mutta tiedämme myös, että voimme ottaa lisää toimintoja käyttöön kun kasvamme.” 

Onko 3DEXPERIENCE saatavilla pilvipalveluna?

3DEXPERIENCE on pilvipalvelu, joka toimii verkkoselaimella tai suoraan integroituna CAD käyttöliittymään. Voit työskennellä missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella sinulla annettujen käyttäjäoikeuksiesi rajoissa. 

Onko tietoni turvassa 3DEXPERIENCE-alustalla?

Kyllä. Turvallisuus on 3DEXPERIENCEn sydän, sillä liiketoimintasi riippuu immateriaalioikeuksistasi. Alusta noudattaa seuraavia teollisuuden standardeita ja tapoja:

ISO 2700x standardit (Implementation Guide ISO 27002) NIST 800 -sarja OWASP-metodologia CobIT-kehykset

Jos haluat lukea lisää 3DEXPERIENCEn turvallisuudesta, lataa artikkelimme tästä.

Voinko perua varatun koulutuksen?

Kyllä, mutta jos joudut perumaan varattua koulutusta, ilmoita siitä meille siitä mahdollisimman pian. Jos peruutat koulutuksen aloituspäivänä – tai kurssin aikana – veloitamme ruokailukustannukset ja koulutusseteli katsotaan lunastetuksi.

Mitkä ovat 3DEXPERIENCEn hyödyt?

Suunnittele, jaa ja hallinnoi uudella tavalla 
Lähesty innovaatiotasi yhdistelemällä resursseja tuotekehityksestä, suunnittelusta, tuotannosta, markkinoinnista ja jopa asiakkaista tai valmistuskumppaneista samaan ympäristöön. 3DEXPERIENCEn avulla otat sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät osaksi innovointiprosessia ja vältät tiedon siiloutumisen osastokohtaisesti. 

Nopeammin markkinoille 
Kilpailu on kovaa – ainakin suurimmalla osalla eri teollisuuden aloista. Kilpailuvalttisi riippuu kyvystäsi tuoda innovaatiosi markkinoille nopeasti. 3DEXPERIENCEn avulla voit iteroida suunnitelmia samaan aikaan tiimisi kanssa, testata suorituskykyä, pitää kaikki ajan tasalla, sekä jakaa tuotetietoa valmistajille ja asiakkaille – nopeasti ja helposti.  3DEXPERIENCE avulla havainnollistat uudet innovaatiot selkeästi valitsemallesi ryhmälle, parantaaksesi yhteistyötä, kiihdyttääksesi innovaatiota ja siten nopeuttaa tuotteiden saamista markkinoille. 

Erotu 
Yhdistämällä ihmiset, ideat, prosessit ja tiedon teet tuotteistasi oikeita innovaatioita. Seuraa brändin suoriutumista, myynnin mittareita, tuotekokemusta ja tai muita yritykselle tärkeitä mittareita yhdessä sijainnissa. Voimme auttaa sinua saamaan täyden hyödyn teknologiasta, jotta voit luoda uusia innovaatioita sekä parantaa olemassa olevia tuotteita, jotka vastaavat asiakasvaatimuksia ja menestyvät kilpailijoita paremmin markkinoilla. 

Kasvata tuottavuutta 
Digitalisoimalla olemassa olevat prosessit voit automatisoida osan manuaalisista tehtävistä ja samalla minimoida inhimillisiä virheitä.3DEXPERIENCE tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä kaikille osapuolille, jotka ovat mukana projekteissa – data on keskitetysti saatavilla ja se heijastaa aina prosessin tai innovaation viimeisintä statusta. 

Saanko koulutuksesta todistuksen?

Kyllä, saat pätevyystodistuksen, kun olet suorittanut kurssin.

Kuinka pääsen alkuun 3DEXPERIENCEn kanssa?

3DEXPERIENCE antaa sinulle kaiken, jota tarvitset herättääksesi ideat henkiin – sisältäen suunnittelun, valmistuksen ja tuotannon, simuloinnin, projektihallinnan ja yhteistyön.

Nopein ja helpoin tapa päästä alkuun 3DEXPERIENCE-alustan kanssa on FastTrack-palvelumme. Organisaatiollesi esitellään perusteellisesti alustan toiminnallisuudet ja ominaisuudet suomeksi. Jos haluat lukea lisää aiheesta, suosittelemme tutustumaan laajaan ja maksuttomaan valikoimaamme koulutusmateriaalia; löydät niitä tukipalvelun sivuilta, YouTubesta, LinkedInistä, Facebookista ja Instagramista.

Sisältyykö koulutuksiin jotain palveluja?

Kyllä, saat käyttöösi koulutustietokoneen, ohjelmistot ja koulutusmateriaalin koulutuksen aikana. Jos haluat pitää koulutusmateriaalin itselläsi, sen voi ostaa erikseen.

Miten pyydän konsultaatiota?

Mieti valmiiksi päivämäärä, jolloin haluaisit käyttää konsultointitunteja, ja otat yhteyttä PLM Groupin asiakaspalveluun tai myyntiin 6-8 viikkoa etukäteen, jotta se voidaan sopia.

Kuinka ilmoittaudun koulutuksiin?

Se on helppoa, ilmoittaudu koulutuksiin verkkosivuillamme: Koulutus – PLM Group Finland. Suunnitellut koulutukset ovat tarkoitettu kaikille yrityksesi työntekijöille.

Mihin tarkoitukseen voin käyttää konsultointitunteja?

Kuka tahansa yrityksessäsi voi käyttää konsultointitunteja ylläpito- ja muutostöihin.

Esimerkkejä siitä, mihin konsultointitunteja voidaan käyttää:
• 3DExperience alustan asetusten muutokset
• PDM-palvelimen päivittäminen uuteen versioon tai siirtäminen toiselle palvelimelle
• PDM tai SOLIDWORKS -client ohjelmiston asennus tai päivittäminen
• PDM järjestelmän asetusten muokkaaminen (esim työnkierrot, datakortit tai uusien käyttäjien lisääminen)
• PDM-järjestelmän tehtävien muokkaaminen
• SOLIDWORKS ja PDM lisenssien aktivointi
• SOLIDWORKS SNL lisenssipalvelimen asennus tai päivittäminen
• SOLIDWORKS SNL lisenssipalvelimen asetusten muokkaus
• Attribuuttien ja piirustuspohjien asetusten muokkaus
• Osaluottelon ja muiden taulukoiden muokkaus
• Hitauskokoonpanojen katkaisutaulukoiden muokkaus
• Ohutlevymallien ja -taulukoiden asetusten muokkaus
• Komponenttikirjaston asetusten määrittely ja muokkaus
• Piirrekirjaston määrittely
• Muut ohjelmistoympäristön muokkaukset

Mitä jos tarvitsen lisäkoulutusta?

Ei hätää, saat10% alennuksen kalenterista löytyvien koulutustemme normaalihinnoista.

Voinko saada SOLIDWORKSin maksutta?

SOLIDWORKS-lisenssi ei valitettavasti ole ilmainen. Ohjelmistoa tarjotaan kolmena eri paketointivaihtoehtona; Standard, Professional ja Premium. Niillä kaikilla on eri toiminnallisuudet ja hinnat. Lue lisää yläpuolelta tai ota meihin yhteyttä.

Kuitenkin, Dassault Systèmes tarjoaa ohjelmistoja opiskelijakäyttöön. Jos oppilaitoksellasi on käytössä SOLIDWORKS Education, opiskelijapääsy on automaattisesti myönnetty sinulle laitoksen oppilaana. Opettajasi auttaa lisenssikoodin kanssa, jotta pääset käsiksi ohjelmistoon. Mikäli tarvitset apua, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua. Tutkijoille on myös tarjolla oma erikoishintainen lisenssi.

Uudet yritykset, jotka täyttävät SOLIDWORKSin vaatimukset, saavat maksuttomasti käyttöönsä ohjelmiston ensimmäiseksi vuodeksi.

SOLIDWORKS tarjoaa myös verkkolisenssejä yrityshautomoille, jotka auttavat uusia yrityksiä. Tämä tarjoaa kaikille parhaat työkalut liiketoiminnan alkumetreille.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut SOLIDWORKSin ostamisesta mutta haluat kokeilla ensin ohjelmistoa, maksuttomat kokeiluversiomme ovat loistava mahdollisuus tutustua ohjelmistoon.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

 

Ketkä voivat hyötyä tästä sopimuksesta?

Vasteaikasopimus on voimassa kaikille yrityksesi työntekijöille, mikä tarkoittaa, että kaikki työntekijät voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko vuokrata SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Kun tarvitset SOLIDWORKS-ohjelmiston lyhytaikaiseen projektiin, vuokralisenssi on varmasti paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavan mahdollisuuden käyttää SOLIDWORKS-lisenssiä. Se on hyvä vaihtoehto uusille yrityksille, sopimusvalmistajille, konsulteille ja muille, jotka tarvitsevat lyhytaikaisen ja kustannustehokkaan pääsyn erinomaisiin työkaluihin. Vaihtoehtona on yhdistää vuokra- ja työpöytälisenssejä.

Lue lisää vaihtoehdoista vuokrata SOLIDWORKS.

Miten pyydän tapaamisia, ylläpitoa tai konsultointia – ja kenelle?

Suunnittele etukäteen ja määrittele päivämäärät, jolloin haluat käyttää strategiapalavereja, tuotepäivitysten ylläpitosuunnitelmaa tai konsultointitunteja, ja ota yhteyttä yhteyshenkilöösi (PLM Groupin ratkaisupäällikkö) 6-8 viikkoa etukäteen. Strategiatapaamisten kesto vaihtelee yleensä 20 minuutista 1 tuntiin.

Mistä voin ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Voit ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston vain sertifioidun jälleenmyyjän kautta, kuten PLM Group. SOLIDWORKS-ohjelmistotarjonta kattaa kaikki suunnittelun näkökulmat ja voi ehkä olla hankalaa löytää tarjonnan joukosta omalle yritykselle sopivat työkalut. Asiantuntijamme voivat auttaa löytämään täydellisiä ratkaisuita tarpeisiisi – ota meihin yhteyttä tästä.

Kuka yrityksessäni voi pyytää tapaamisia ja työsuorituksia?

Vain järjestelmän omistajalla tai CAD-ylläpitäjällä on oikeudet varata tapaamisia ja työsuorituksia PLM Groupista.

Millainen tietokone soveltuu SOLIDWORKS-käyttöön?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa – lue lisää SOLIDWORKSin sivuilta.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Miten järjestän tapaamisen ratkaisuasiantuntijan kanssa ?

Mieti valmiiksi päivämäärä, jolloin haluaisit hyödyntää strategiatapaamisia ja ratkaisuasiantuntijan konsultointia, ja ota yhteyttä yhteyshenkilöösi (PLM-Groupin ratkaisupäällikkö) 6-8 viikkoa etukäteen.

Kuinka opin käyttämään SOLIDWORKS-ohjelmistoa?

Vaikka SOLIDWORKS on eräs intuitiivisimmasta markkinoilla olevista CAD-ratkaisuista, sen monipuolisista toiminnallisuuksista voi olla vaikeaa ottaa selvää heti ensimmäisinä käyttöpäivinä.

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, joissa sinä ja yrityksesi voitte pitää taitonne ajan tasalla ja oppia uutta. Voimassa olevan ylläpitosopimuksen avulla saat myös rajoittamattoman pääsyn tukipalveluun, jossa sinua palvelevat paikalliset, sertifioidut SOLIDWORKS-asiantuntijat.

Jos haluat oppia lisää, tutustu maksuttomiin materiaaleihin tukipalvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme: YouTube, LinkedIn, Facebook sekä Instagram.

Mitä strategiatapaamisiin sisältyy?

Ratkaisustrategiatapaamisiin sisältyy:

 • Yrityksen pitkän aikavälin suunnitelmien ja tavoitteiden tarkastelu
 • Ratkaisujen päivityssuunnitelmat, esim. ohjelmistoversioiden päivitykset
 • Dassaultin-ratkaisuihin liittyvät uutiset (strategisella tasolla)

Ratkaisun onnistumisen seurantatapaamisessa tarkastellaan:

 • Mikä on ratkaisun tilanne?
 • Mitkä ovat tämänhetkiset haasteet?
 • Onko lisenssitarpeita?
 • Dassaultin-ratkaisuihin liittyvät uutiset (toiminnallisella tasolla)

Mitä sopimukseen ei sisälly?

Matka- ja majoituskulut eivät sisälly sopimukseen, ja ne laskutetaan erikseen.

Minulla on jo SOLIDWORKS 3D CAD, miksi tarvitsen SOLIDWORKS Simulationia?

 

Olet suunnitellut SOLIDWORKS 3D CADin avulla täydellisen tuotteen ja työsi on tehty, mutta kuinka varmistat, että mallisi toimii kuten pitääkin kun sitä käytetään reaaliympäristön vaativissa olosuhteissa?

SOLIDWORKS Simulationin avulla voit suorittaa rakenteeseen ja lämpötilaan liittyviä analyysejä, nesteiden dynamiikkaa, väsymisanalyysejä, ruiskuvaluun liittyviä analyysejä sekä paljon muuta. Testaa virtuaalisesti eri lähtökohdista ohjelmiston avulla ja suunnittele tuotteesi vastaamaan reaaliympäristöä.

Voinko testata SOLIDWORKS Simulationia ennen ostopäätöstä?

Jos harkitset virtuaalitestausta osaksi tuotekehitystä, SOLIDWORKS Simulation -kokeiluversio tarjoaa erinomaisen keinon oppia mahdollisuuksista ja määritellä omia tarpeita. Hanki maksuton kokeilujakso tästä.

Voinko vuokrata SOLIDWORKS Simulationin?

Kun tarvitset SOLIDWORKS Simulation -ohjelmistoa lyhytaikaisiin projekteihin, voisi vuokralisenssi olla paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavuutta SOLIDWORKS Simulation -lisenssiin, josta hyötyvät esimerkiksi startupit ja konsultit. Vaihtoehdolla saat täyden pääsyn erinomaisiin työkaluihin maksimaalisella joustavuudella – ja alhaisella hinnalla. Vuokralisenssejä ja työasemakohtaisia lisenssejä on mahdollista yhdistellä.

Lue lisää vuokrausvaihtoehdoista täältä.

SOLIDWORKS Simulation – CPU:n ja GPU:n merkitys?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Vanhin tietokone

Yllätys! Se oli Apple. Mutta erittäin rajoitetulla muistilla… jota oli vain 1 tavu.

What do you call an innovation in scissors?

Cutting-edge technology

Mikä on rooli?

Rooli on joukko sovelluksia, jotka toimivat yhdessä auttaakseen sinua saavuttamaan haluamasi tuloksen. Voit ostaa alustalta yhden tai useita rooleja, jotta tiimisi voi suorittaa tehtävänsä siten, että heillä on käytössään juuri se, mitä he tarvitsevat päivittäisessä työssään.

Mitä saan, kun ostan 3DEXPERIENCE-roolin?

Kun ostat roolin, saat tilauksen ostamallesi ajalle (3 kuukautta, 6 kuukautta tai 1 vuosi). Se sisältää joukon sovelluksia sekä pilvitallennus- ja pilvipalveluresursseja tiedostojasi varten tilauksen koko keston ajaksi.

Sinun on hankittava useampi kuin yksi rooli, jos useamman jäsenen tiimissä on käytettävä samoja sovelluksia. Kukin rooli on omistettu yhdelle tiimin jäsenelle.

Voinko käyttää ostamaani roolia useilla laitteilla?

Kyllä, voit käyttää verkkosovelluksia kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Työpöytäsovelluksia varten katso sertifioidut laitteistot.

Mikä on 3D-passi ja mihin tarvitsen sitä?

3D-passi auttaa pitämään tietosi turvassa 3DEXPERIENCE alustalla. Kun rekisteröidyt käyttämällä omaa 3D-passia, voit käyttää kaikkia ostamiasi rooleja, sovelluksia ja palveluja.

Tarjoatteko vuosittaisia, neljännesvuosittaisia tai kuukausittaisia tilauksia?

Tarjoamme vuosittaisia, neljännesvuosittaisia ja/tai kuukausittaisia tilauksia haluamastasi tarjouksesta riippuen. Tilaus määritellään yhdeksi täydeksi kaudeksi (päivästä x – päivään y), ja tilaus on maksettava etukäteen kortilla koko tilausmäärän osalta.

Skaalautuva lisensointimalli

Joustavan ja skaalautuvan lisensoinnin avulla voit joko vuokrata tai ostaa ohjelmiston – kaikki riippuu täysin sinusta.

SOLIDWORKS Kausikohtaiset Vuokralisenssit
Kun ohjelmistolle on lyhytaikainen tarve, on vuokraaminen hyvä vaihtoehto. Se antaa helpon pääsyn erinomaisiin työkaluihin ja täyden joustavuuden pienellä kustannuksella.

SOLIDWORKS Perpetual Licensing
SOLIDWORKS Työasemalisenssit
Kun tarvitset SOLIDWORKS-ohjelmistoa pitkäksi aikaa, on työasemalisenssi ehdottomasti se kustannustehokkain vaihtoehto.

Download resources

 • The Difference Between 3D Printing and CNC

  With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

 • 6 steps to digitalize your value chain

  Digital transformation is no longer a new phenomenon — it’s a proven path to innovation. And today’s digital solutions are unlocking new opportunities to meet the rising market demand for smarter, greener products.

Haluatko kokeilla?

Haluatko tutustua ohjelmistoon ennen ostopäätöstä? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitä ratkaisumme voivat tarjota sinulle.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.