SOLIDWORKS Desktop

SOLIDWORKS on todistetusti alan johtava CAD-ratkaisu suunnittelijoille ja insinööreille.

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD Desktop


Lippulaivatuotteemme SOLIDWORKS® 3D CAD, joka tunnetaan yleisesti nimellä SOLIDWORKS Desktop tai vain SOLIDWORKS, on perusta, jolle kaksi hybridipilvitarjoustamme perustuvat:

Kenelle SOLIDWORKS Desktop sopii?

Käyttäjälle, joka

  • Tarvitsee vankkaa, alan johtavaa 3D-CAD-suunnittelutyökalua.
  • Vaatii paikallista tiedonhallintaa.
  • Haluaa työskennellä tuotekehitysprosessin aikana fyysisesti lähekkäin tiimikavereiden kanssa ilman tarvetta reaaliaikaiseen yhteistyöhön.

SOLIDWORKS Desktop vaihtoehdot

SOLIDWORKS Standard

SOLIDWORKS Standard tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut vaivattomaan mekaaniseen 3D CAD suunnitteluun uskomattomalla suorituskyvyllä.  Luo täysin yksityiskohtaisia osia, kokoonpanoja ja tuotantotason piirustuksia ja saa käyttöösi kaikki työkalut, joita tarvitaan monimutkaisten pintojen, ohutlevyjen tasomallien ja rakenteellisten hitsattujen kokoonpanojen luomiseen.

SOLIDWORKS Professional

SOLIDWORKS Professional antaa sinulle käyttöösi kaikki SOLIDWORKS Standardin työkalut täydennettynä lisäominaisuuksilla. Lisää suunnittelun tuottavuutta datanhallinnan työkaluilla, kehittyneellä fotorealistisella renderöinnillä, osakirjastolla, automatisoidulla kustannusarvioinnilla, 3D-suunnittelulla ja suunnittelun tarkastuksella.

SOLIDWORKS Premium

SOLIDWORKS Premium yhdistää SOLIDWORKS Professionalin ominaisuudet tehokkaisiin simulointi-, liike- ja suunnittelun validointityökaluihin, edistyneisiin johtojen ja putkien reititystoimintoihin, käänteiseen suunnitteluun ja lisäksi paljon muuta.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS


Seuraavan sukupolven SOLIDWORKS 3D CAD on valmis tarjoamaan monia parannettuja käyttökokemuksia, jotka vaihtelevat yksinkertaistetusta asennuksesta ja lisensoinnista lisäetuihin, kuten tiedostojen pilvitallennukseen. Lue lisää tästä vaihtoehdosta nyt!

Haluatko nähdä täydet paketointikuvaukset?

SOLIDWORKS 3D CAD on saatavana kolmessa eri paketissa, jotka voidaan skaalata yrityksesi tarpeiden mukaan. Löydä itsellesi sopiva paketti.

SOLIDWORKS in the cloud

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS on ratkaisu, joka mahdollistaa reaaliaikaisen yhteistyön muiden sidosryhmien kanssa, tietojen tallennuksen pilveen ja revisioiden hallinnan sekä nopean pääsyn muihin tuottavuustyökaluihin digitaalisessa ekosysteemissä – kaikki pilvipohjaisesti!

Toiminnot ja ominaisuudetSOLIDWORKS Desktop3DEXPERIENCE SOLIDWORKS
Part & Assembly modelling 
2D Design 
Cloud-based data management 
Cloud-based collaboration 
Online licensing 
Automatic installation 

Toiminnot ja ominaisuudet

Toiminnot ja ominaisuudetSOLIDWORKS StandardSOLIDWORKS ProfessionalSOLIDWORKS Premium
SOLIDWORKS 3D CAD
Part and Assembly Modeling
2D Drawings
Design Reuse and Automation
Collaborate and share CAD data
Interference Check
First Pass Analysis Tools
CAM Programming
Design for Manufacturing (DFM)
Productivity Tools
Advanced CAD File Import/Export and 3D Interconnect
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Libraries (SOLIDWORKS Toolbox)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
ECAD/MCAD Collaboration (CircuitWorks)
CAD Standards Checking (Design Checker)
Collaboration with eDrawings Professional
Automated Tolerance Stack-Up Analysis (TolAnalyst)
Advanced Photorealistic Rendering (SOLIDWORKS Visualize)
SOLIDWORKS File Management
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Time-based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Advanced Surface Flattening
Rectangular and Other Section Routing

Rakastan käyttää SOLIDWORKSia, koska voin aloittaa ideoideni toteuttamisen heti kun avaan ohjelman.

On niin helppoa muuttaa ajatukseni konkreettiseksi luonnokseksi ja olen aina hämmästynyt, kuinka nopeasti voin luoda monimutkaisia suunnitelmia tällä voimakkaalla työkalulla!

Peter Ulrik Kann, Quantum Machines 

Usein kysytyt kysymykset

Jotta voit tehdä tietoon perustuvan valinnan SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmasta, tarvitset huolellista arviointia varten kaiken oleellisen tiedon.  Täältä löydät vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin:

Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista – voimaan heinäkuussa 2023

Dassault Systèmes on ilmoittanut, että sen liiketoimintamalleihin tulee muutoksia 1. heinäkuuta 2023 alkaen.
  • Olemassa olevat tilaukset: Muutokset eivät vaikuta ennen 1.7.2023 hankittuihin CAD-lisensseihin, eivätkä 12 kk vuokralisensseihin. Halutessasi sinulla on kuitenkin mahdollisuus päivittää nämä lisenssit sisältämään Cloud Services -työkalut.
  • Uudet SOLIDWORKSin omistuslisenssit: Kaikki uudet CAD-lisenssitilaukset sisältävät automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
  • Omistuslisenssi tilauksiin 24kk ylläpito: Kaikki uudet omistuslisenssihankinnat mukaan lukien SIMULATION, PDM ja Composer edellyttävät jatkossa kahden vuoden ylläpidon tilausta.
  • Uudet ja uusittavat SOLIDWORKS CAD vuokralisenssit: Kaikki uudet vuokralisenssit ja 3 kk:n vuokralisenssien uusinnat sisältävät jatkossa automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
Lue tiedote aiheesta Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista, jotka tulevat heinäkuussa 2023.

Voinko saada SOLIDWORKSin maksutta?

SOLIDWORKS-lisenssi ei valitettavasti ole ilmainen. Ohjelmistoa tarjotaan kolmena eri paketointivaihtoehtona; Standard, Professional ja Premium. Niillä kaikilla on eri toiminnallisuudet ja hinnat. Lue lisää yläpuolelta tai ota meihin yhteyttä.

Kuitenkin, Dassault Systèmes tarjoaa ohjelmistoja opiskelijakäyttöön. Jos oppilaitoksellasi on käytössä SOLIDWORKS Education, opiskelijapääsy on automaattisesti myönnetty sinulle laitoksen oppilaana. Opettajasi auttaa lisenssikoodin kanssa, jotta pääset käsiksi ohjelmistoon. Mikäli tarvitset apua, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua. Tutkijoille on myös tarjolla oma erikoishintainen lisenssi.

Uudet yritykset, jotka täyttävät SOLIDWORKSin vaatimukset, saavat maksuttomasti käyttöönsä ohjelmiston ensimmäiseksi vuodeksi.

SOLIDWORKS tarjoaa myös verkkolisenssejä yrityshautomoille, jotka auttavat uusia yrityksiä. Tämä tarjoaa kaikille parhaat työkalut liiketoiminnan alkumetreille.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut SOLIDWORKSin ostamisesta mutta haluat kokeilla ensin ohjelmistoa, maksuttomat kokeiluversiomme ovat loistava mahdollisuus tutustua ohjelmistoon.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

 

Voinko vuokrata SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Kun tarvitset SOLIDWORKS-ohjelmiston lyhytaikaiseen projektiin, vuokralisenssi on varmasti paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavan mahdollisuuden käyttää SOLIDWORKS-lisenssiä. Se on hyvä vaihtoehto uusille yrityksille, sopimusvalmistajille, konsulteille ja muille, jotka tarvitsevat lyhytaikaisen ja kustannustehokkaan pääsyn erinomaisiin työkaluihin. Vaihtoehtona on yhdistää vuokra- ja työpöytälisenssejä.

Lue lisää vaihtoehdoista vuokrata SOLIDWORKS.

Mistä voin ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Voit ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston vain sertifioidun jälleenmyyjän kautta, kuten PLM Group. SOLIDWORKS-ohjelmistotarjonta kattaa kaikki suunnittelun näkökulmat ja voi ehkä olla hankalaa löytää tarjonnan joukosta omalle yritykselle sopivat työkalut. Asiantuntijamme voivat auttaa löytämään täydellisiä ratkaisuita tarpeisiisi – ota meihin yhteyttä tästä.

Millainen tietokone soveltuu SOLIDWORKS-käyttöön?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa – lue lisää SOLIDWORKSin sivuilta.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Kuinka opin käyttämään SOLIDWORKS-ohjelmistoa?

Vaikka SOLIDWORKS on eräs intuitiivisimmasta markkinoilla olevista CAD-ratkaisuista, sen monipuolisista toiminnallisuuksista voi olla vaikeaa ottaa selvää heti ensimmäisinä käyttöpäivinä.

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, joissa sinä ja yrityksesi voitte pitää taitonne ajan tasalla ja oppia uutta. Voimassa olevan ylläpitosopimuksen avulla saat myös rajoittamattoman pääsyn tukipalveluun, jossa sinua palvelevat paikalliset, sertifioidut SOLIDWORKS-asiantuntijat.

Jos haluat oppia lisää, tutustu maksuttomiin materiaaleihin tukipalvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme: YouTube, LinkedIn, Facebook sekä Instagram.

SOLIDWORKS-vaihtoehtomme

SOLIDWORKS Desktop

SOLIDWORKS Desktop:
Ympäri maailmaa monien yritysten valitsema CAD-ratkaisu.

SOLIDWORKS on osoittautunut hyväksi työkaluksi, jota käytetään päivittäin tuhansissa suurissa ja pienissä yrityksissä. Se on yksi suosituimmista CAD-paketeista, ja se on pitänyt tätä asemaa jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS:
3DEXPERIENCE SOLIDWORKS on SOLIDWORKSin paikallisesti asennettu versio, joka on liitetty pilveen. Nauti SOLIDWORKS työpöytäversion voimasta yhdistettynä pilvipalvelujen mahdollistamaan vapauteen.

Käyttäjäkohtaiset lisenssit toimivat pilvestä käsin, mikä mahdollistaa sen, että käyttäjällä on pääsy lisenssiin missä tahansa työasemassa, johon hän on kirjautunut.

Lue lisää

SOLIDWORKS CLOUD OFFER

SOLIDWORKS CLOUD OFFER:
3DEXPERIENCE-alustalla on valikoima CAD-työkaluja, jotka ovat käytettävissäsi verkkoselaimen kautta. Niiden avulla voit luoda, muokata ja hallita 3D-CAD-sisältöäsi ilman huolta erillisistä asennuksista tai päivityksistä.

Lue lisää

Lataa oppaita

  • Buyers Guide to CAD

    Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Haluatko kokeilla?

Haluatko tutustua ohjelmistoon ennen ostopäätöstä? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitä ratkaisumme voivat tarjota sinulle.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.