SOLIDWORKS Flow Simulation

Simuloi nestevirtausta, lämmönsiirtymää ja nestevoimia, jotka ovat kriittisiä tuotteesi toiminnallisuuden kannalta. CFD-analyysin ansiosta oivallukset jalostuvat markkinoiden parhaiksi innovaatioiksi

EDISTYNYT SIMULOINTI EI ENÄÄ OLE VAIN ASIANTUNTIJOITA VARTEN

Toisin kuin muissa virtauksia simuloivissa ohjelmissa (Computational Fluid Dynamics, CFD) SolidWorks Flow Simulationissa yhdistyvät erinomainen toiminnallisuus, tarkkuus ja helppokäyttöisyys. SOLIDWORKS Flow Simulation soveltuu täydellisesti insinöörille, joka tarvitsee virtausanalyysin, mutta joka ei ole virtauslaskennan asiantuntija.

SOLIDWORKS Flow Simulation antaa insinööreille mahdollisuuden tuotekehityksen nopeuttamiseen tehokkaiden CFD-analyysien avulla tutussa SOLIDWORKS 3D CAD -ympäristössä. Sillä ei pelkästään tarkasteta, että tuote toimii, vaan sen avulla voit ymmärtää, miten tuote käyttäytyy todellisessa maailmassa.

Simuloi nestevirtausta, lämmönsiirtymää ja nestevoimia, jotka ovat kriittisiä tuotteesi toiminnallisuuden kannalta. Saatavilla olevat HVAC ja Electronic Cooling-laajennusmoduulit tarjoavat työkalut tarkempiin toimialakohtaisiin simulointeihin.

Miksi SOLIDWORKS Flow Simulation?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää syytä:

 • Voit ennakoida ja optimoida ilman, kaasun tai nesteen virtauksia
 • Voit vähentää fyysisten prototyyppien aiheuttamia kustannuksia ja viivästyksiä
 • Parannat tuottavuuttasi ja saa tuotteet nopeammin markkinoille

Our packages

Flow Simulation

SOLIDWORKS Flow Simulation on Computational Fluid Dynamics (CFD) -ohjelma, joka on täysin integroitu SOLIDWORKS 3D CAD käyttöliittymään. SOLIDWORKS Flow Simulation intuitiivinen CFD (computational fluid dynamics) -työkalu mahdollistaa nesteen ja kaasun virtauksen simuloinnin todellisissa olosuhteissa

HVAC Module

Toimiva ilmanvaihto on tärkeä osa asumis- ja työskentelymukavuutta. SOLIDWORKS HVAC -moduulilla voit luoda laskelmia perustuen kahdeksaan mukavuusparametriin mahdollisten ongelmakohtien tunnistamiseksi.

Electronic Cooling Module

Electronic Cooling moduuli sisältää omat simulointityökalut lämmönsäätelytutkimuksiin. Se sopii ihanteellisesti yrityksille, joiden tuotteisiin liittyy lämpöhaasteita, ja yrityksille, jotka tarvitsevat erittäin tarkkaa lämpöanalyysia piirilevy- ja kotelointisuunnitelmilleen.
Voit tutkia esimerkiksi joulemääräistä lämpöä, vastuskomponenttien lämpöä, lämpöputkien käyttäytymistä ja kokonaisten piirilevyjen jäähdytystarvetta ja lämmöntuottoa.

Haluatko nähdä täydet paketointikuvaukset?

SOLIDWORK FlowSimulation skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan. Tutustu tarkemmin ohjelmistojen eroihin toiminnallisuuksien perusteella.

Toiminnallisuudet ja ominaisuudet

Functions and featuresFlow SimulationHVAC ModuleElectronics Cooling Module
Ease of Use (embedded in SOLIDWORKS 3D CAD)
Design Data Reuse
Multi-Parameter Optimization
SOLIDWORKS Flow Simulation Capabilities
Material Database
Internal (Impact of flow through product)
External (Impact of flow around product)
2D – 3D
Heat Conduction in Solids
Gravity
Rotation
Free Surface
Symmetric
Gases
Liquids
Steam
Boundary Layer Description
Mixing Flows
Non Newtonian Fluids
Flow Conditions
Thermal Conditions
Wall Conditions
Porous Components
Visualization
Results Customization
Communication & Reporting
Two-phase (Fluid + Particles) Flows
Noise Prediction (Steady State and Transient)
HVAC Conditions
Tracer Study
Comfort Parameters
Electronic Conditions

KWH Mirka Oy Ab

”Käyttämällä SolidWorks Flow Simulationia laitteen läpi kulkevien ilmavirtausten simuloinnissa, saimme projektin valmiiksi 50% nopeammin verrattuna aiempiin samanlaisiin projekteihin. Tuotteesta tuli myös paljon parempi kuin ennen.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta voit tehdä päätöksen ohjelmistoon liittyen, tarvitset huolellista arviointia varten kaiken oleellisen tiedon. Tässä on vastauksia kysymyksiin, joita meiltä kysytään usein.

Minulla on jo SOLIDWORKS 3D CAD, miksi tarvitsen SOLIDWORKS Simulationia?

 

Olet suunnitellut SOLIDWORKS 3D CADin avulla täydellisen tuotteen ja työsi on tehty, mutta kuinka varmistat, että mallisi toimii kuten pitääkin kun sitä käytetään reaaliympäristön vaativissa olosuhteissa?

SOLIDWORKS Simulationin avulla voit suorittaa rakenteeseen ja lämpötilaan liittyviä analyysejä, nesteiden dynamiikkaa, väsymisanalyysejä, ruiskuvaluun liittyviä analyysejä sekä paljon muuta. Testaa virtuaalisesti eri lähtökohdista ohjelmiston avulla ja suunnittele tuotteesi vastaamaan reaaliympäristöä.

Voinko testata SOLIDWORKS Simulationia ennen ostopäätöstä?

Jos harkitset virtuaalitestausta osaksi tuotekehitystä, SOLIDWORKS Simulation -kokeiluversio tarjoaa erinomaisen keinon oppia mahdollisuuksista ja määritellä omia tarpeita. Hanki maksuton kokeilujakso tästä.

Voinko vuokrata SOLIDWORKS Simulationin?

Kun tarvitset SOLIDWORKS Simulation -ohjelmistoa lyhytaikaisiin projekteihin, voisi vuokralisenssi olla paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavuutta SOLIDWORKS Simulation -lisenssiin, josta hyötyvät esimerkiksi startupit ja konsultit. Vaihtoehdolla saat täyden pääsyn erinomaisiin työkaluihin maksimaalisella joustavuudella – ja alhaisella hinnalla. Vuokralisenssejä ja työasemakohtaisia lisenssejä on mahdollista yhdistellä.

Lue lisää vuokrausvaihtoehdoista täältä.

SOLIDWORKS Simulation – CPU:n ja GPU:n merkitys?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

solidworks_licenses

Skaalautuva lisensointimalli

Vuokraaminen on tämän päivän lisenssinhallintamalli, joka mahdollistaa joustavamman tavan käyttää lisenssejä. Voit skaalata lisenssimääriä tarpeidesi mukaan ja vuokrata ohjelmistoja haluamaksesi ajaksi – maksat vain siitä mitä tarvitset.

SOLIDWORKS Kausikohtaiset Vuokralisenssit
joustavammin. Kun käytössäsi on vuokrapohjainen lisenssi voit itse valita sen keston.

Vuokralisenssiin sisältyy PLM Groupin tekninen tuki. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn MySolidWorks Professionaliin, sertifikaatteihin ja SOLIDWORKS-asiakasportaaliin.

PLM Groupin asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus yhdistellä vuokra- ja omistuslisenssejä.

Lataa oppaita

 • The Difference Between 3D Printing and CNC

  With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

 • 6 steps to digitalize your value chain

  Digital transformation is no longer a new phenomenon — it’s a proven path to innovation. And today’s digital solutions are unlocking new opportunities to meet the rising market demand for smarter, greener products.

Haluatko kokeilla?

Haluatko tutustua ohjelmistoon ennen ostopäätöstä? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitä ratkaisumme voivat tarjota sinulle.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.