SOLIDWORKS Plastics

SOLIDWORKS Plasticsilla optimoit muoviosien ja ruiskumuottien suunnittelun. Voit ennakoida ja eliminoida osiin ja muotteihin liittyvät valmistusongelmat.

Optimoi muoviosasi ja varmista niiden valmistettavuus

SOLIDWORKS Plastics tuo helppokäyttöisen ruiskuvalun simuloinnin ja pitkälle kehitetyn CAE-analyysin suoraan muoviosien ja ruiskuvalumuottien suunnittelijoille. Ohjelmalla simuloidaan sulan muovin virtausta ruiskuvaluprosessissa, jotta voidaan ennakoida ja eliminoida osiin ja muotteihin liittyvät valmistusongelmat.

Yli 80 prosentissa kaikista valmistetuista muovituotteista käytetään samaa simulointi menetelmää mikä on käytössä SOLIDWORKS Plasticsissä.

Ohjelmistolla voidaan nopeasti arvioida valmistettavuutta suunnittelun aikana ja siten poistaa kalliit muottien korjaustarpeet, parantaa osien laatua ja lyhentää markkinoilletuloaikaa.

Miksi SOLIDWORKS Plastics?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää syytä:

 • Optimoimalla ruiskuvaluprosessia ja poistamalla muottien uudelleenmuokkauskertoja säästät aikaa, rahaa ja resursseja
 • Lisää tuottavuutta automaattisen raportin generointi työkalun avulla
 • Ennakoi ja vältä valmistusvirheet

Paketointivaihtoehdot

SOLIDWORKS Plastics Standard

SOLIDWORKS Plastics Standard tuo helppokäyttöisen ruiskuvalun simuloinnin suoraan muoviosien ja ruiskuvalumuottien suunnittelijoiden käyttöön. Kustannustehokkainta on optimoida muoviosien valmistettavuus jo tuotesuunnittelun alkuvaiheissa. Jos tämä vaihe ohitetaan, tuloksena on usein tehoton muottimalli, joka johtaa suureen hylkyprosenttiin ja markkinoilletulon viivästymiseen.

SOLIDWORKS Plastics Professional

SOLIDWORKS Plastics Professional antaa ruiskuvalumuottien suunnittelijoille ja tuottajille tarkan ja helppokäyttöisen tavan optimoida niitä. SOLIDWORKS Plastics Professionalilla voit nopeasti luoda ja analysoida yksi- ja monipesäisiä sekä ’Family Mold’ -konstruktioita.

SOLIDWORKS Plastics Premium

SOLIDWORKS Plastics Premium antaa kokonaiskuvan muottien suunnittelusta ja valuprosessista. Voit suunnitella jäähdytyskanavistoja ja analysoida tuotteen vääntymistä. Suunnittele ja analysoi yksinkertaisia tai monimutkaisia muotin jäähdytyskanavistoja Optimoi jäähdytyskanavien suunnittelu jaksoaikojen minimoimiseksi ja valmistuskustannusten pienentämiseksi Optimoi osan ja muotin suunnittelu, materiaalien valinta ja ruiskuvaluparametrit kappaleiden vääntymisen vähentämiseksi tai poistamiseksi

Haluatko nähdä täydet paketointikuvaukset?

SOLIDWORK PLASTICS skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan. Tutustu tarkemmin ohjelmistojen eroihin toiminnallisuuksien perusteella.

Functions and features

Functions and featuresSOLIDWORKS Plastics StandardSOLIDWORKS Plastics ProfessionalSOLIDWORKS Plastics Premium
Ease of Use
Materials Database
Meshing
Parallel Computing (Multi-core)
Filling Phase (1st Stage Injection)
Instantaneous Fill Time Plot
Sink Mark Analysis
eDrawings Support
Fill Time
Ease of Fill
Results Adviser
Pressure at End of Fill
Flow Front Temperature
Temperature at End of Fill
Shear Rate
Cooling Time
Weld Lines
Air Traps
Sink Marks
Frozen Layer Fraction at End of Fill
Clamp Force
Cycle Time
Symmetry Analysis
Packing Phase (2nd Stage Injection)
Runner Balancing
Runner Design Wizard
Sprues and Runners
Hot and Cold Runners
Multi-cavity Molds
Family Molds
Mold Inserts
Volumetric Shrinkage
Density at End of Pack
Exports STL, NASTRAN
Export with Mechanical Properties ABAQUS®, ANSYS, DigiMat®
Cooling Lines
Baffles and Bubblers
Conformal Cooling Channels
Runner Domain Category
Sink Mark Profiles
Mold Temperature at Cooling End
Displacement Due to Residual Stress

Modulpac AB

”SolidWorks Plasticsilla saamme tarkat laskelmat jaksoajoista, joten myyntimme voi tehdä asiakkaille tarjouksia juuri oikealla hinnalla. Aiemmin meidän tuli arvioida tuotteen jaksoaika, mikäli meillä ei ollut samanlaista tuotetta jo aiemmin. Mikäli arvioimme väärin, saatoimme menettää koko kaupan, koska olimme liian kalliita. Mikäli taas arvioimme hinnan liian alhaiseksi, toiminta oli kannattamatonta.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta voit tehdä päätöksen ohjelmistoon liittyen, tarvitset huolellista arviointia varten kaiken oleellisen tiedon. Tässä on vastauksia kysymyksiin, joita meiltä kysytään usein.

Voinko testata SOLIDWORKS Simulationia ennen ostopäätöstä?

Jos harkitset virtuaalitestausta osaksi tuotekehitystä, SOLIDWORKS Simulation -kokeiluversio tarjoaa erinomaisen keinon oppia mahdollisuuksista ja määritellä omia tarpeita. Hanki maksuton kokeilujakso tästä.

Voinko vuokrata SOLIDWORKS Simulationin?

Kun tarvitset SOLIDWORKS Simulation -ohjelmistoa lyhytaikaisiin projekteihin, voisi vuokralisenssi olla paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavuutta SOLIDWORKS Simulation -lisenssiin, josta hyötyvät esimerkiksi startupit ja konsultit. Vaihtoehdolla saat täyden pääsyn erinomaisiin työkaluihin maksimaalisella joustavuudella – ja alhaisella hinnalla. Vuokralisenssejä ja työasemakohtaisia lisenssejä on mahdollista yhdistellä.

Lue lisää vuokrausvaihtoehdoista täältä.

Minulla on jo SOLIDWORKS 3D CAD, miksi tarvitsen SOLIDWORKS Simulationia?

 

Olet suunnitellut SOLIDWORKS 3D CADin avulla täydellisen tuotteen ja työsi on tehty, mutta kuinka varmistat, että mallisi toimii kuten pitääkin kun sitä käytetään reaaliympäristön vaativissa olosuhteissa?

SOLIDWORKS Simulationin avulla voit suorittaa rakenteeseen ja lämpötilaan liittyviä analyysejä, nesteiden dynamiikkaa, väsymisanalyysejä, ruiskuvaluun liittyviä analyysejä sekä paljon muuta. Testaa virtuaalisesti eri lähtökohdista ohjelmiston avulla ja suunnittele tuotteesi vastaamaan reaaliympäristöä.

SOLIDWORKS Simulation – CPU:n ja GPU:n merkitys?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Skaalautuva lisensointimalli

Joustavan ja skaalautuvan lisensoinnin avulla voit joko vuokrata tai ostaa ohjelmiston – kaikki riippuu täysin sinusta.

SOLIDWORKS Kausikohtaiset Vuokralisenssit
Kun ohjelmistolle on lyhytaikainen tarve, on vuokraaminen hyvä vaihtoehto. Se antaa helpon pääsyn erinomaisiin työkaluihin ja täyden joustavuuden pienellä kustannuksella.

SOLIDWORKS Työasemalisenssit
Kun tarvitset ohjelmistoa pitkäksi aikaa, on työasemalisenssi ehdottomasti se kustannustehokkain vaihtoehto.

Lataa oppaita

 • Tuotetiedonhallinnan kuusi tärkeintä etua

  Tuotetiedonhallinta. Olet varmasti kuullut termin, jos olet kokenut haasteita tuotteisiin liittyvien tiedostojen järjestelyssä ja hallinnassa. Mutta mitä se tarkoittaa? Onnistunut tuotetiedonhallinta muistaa sekä vanhat että uudet tiedostot, pitää ne turvassa ja mahdollistaa myös tiimikavereiden tiedostojen katselun. Esittelemme oppaassa hyötyjä, jota saavutetaan käyttämällä tuotetiedonhallintajärjestelmää.

 • The current state of 3D printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

 • Step-up to Simulation, osa 1: Johdatus virtuaalisen prototypoinnin hyötyihin

  Virtuaalinen prototypointi lyhentää tuotekehityssykliä ja mahdollistaa paremmat tuotteet markkinoille, entistä nopeammin kuin koskaan. E-kirjasarjamme ensimmäisessä osassa esittelemme virtuaalisen prototypoinnin hyötyjä yrityksen näkökulmasta.

Haluatko kokeilla?

Haluatko tutustua ohjelmistoon ennen ostopäätöstä? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitä ratkaisu voi tehdä sinulle.

Pyydä tarjous

Voimme auttaa kasvattamaan tuottoa, vähentämään kustannuksia ja minimoimaan riskejä. Ota asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään – pyydä meiltä tarjous.