SOLIDWORKS Simulation

Simulaation ja virtuaalitestauksen avulla ei tarkastella pelkästään tuotteen toimivuutta. Ne auttavat ymmärtämään, kuinka tuotteesi käyttäytyy todellisuudessa. SOLIDWORKS Simulation -ohjelmiston avulla voit arvioida toimivuutta, parantaa laatua ja kiihdyttää tuoteinnovaatiota.

Tehosta innovaatiota virtuaalitestauksella

”Mitä jos?” on kysymys, joka inspiroi ja kasvattaa innovaatiota. SOLIDWORKS Simulation -ohjelmiston avulla voit asettaa reaaliympäristön olosuhteet staattiselle lineaariselle simulaatiolle, aikaan perustuvalle liikkeelle ja väsymysanalyysille. Näillä voit testata tuotettasi ennen valmistusta.

SOLIDWORKS Simulation antaa suunnitteluinsinööreille pääsyn luotettavaan FEA-analyysiin ja työkaluihin, jotka nopeuttavat tuoteinnovaatiota. Voit testata laajan skaalan eri ominaisuuksia, kuten kestävyyttä, staattista ja dynaamista vastetta, kokoonpanon liikettä, lämmönsiirtoa, nesteiden dynamiikkaa ja muovien ruiskuvalua.

Simulointityökalujen avulla voit testata monimutkaisia ja tärkeitä suunnitteluhaasteita jo tuotekehityksen alkuvaiheilla.

Miksi SOLIDWORKS Simulation?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeintä etua:

  • Vähennä kustannuksia ja materiaalin käyttöä
  • Tutki innovatiivisia suunnitelmia vähemmillä riskeillä
  • Lyhennä suunnitteluprosessia ja markkinoilletuontia

Paketointivaihtoehdot

Simulation Standard

SOLIDWORKS Simulation Standard on yksinkertainen ja intuitiivinen virtuaalitestausympäristö, jolla voit testata, iteroida ja validoida SOLIDWORKS 3D CAD -mallejasi. Voit määritellä tuotteellesi oleellisimmat fyysiset ominaisuudet ja kuormitukset tehdessäsi staattisia-, liike- ja väsymyssimulaatioita.

Simulation Professional

SOLIDWORKS Simulation Professional antaa paljon tietoa ja ymmärrystä tuotteestasi ja siitä, kuinka se toimii eri olosuhteissa. Saat tarvitsemasi vastaukset kysymyksiisi – esimerkiksi lujuuspainosuhteen optimointi, ominaisvärähtelytaajuudet ja tapahtumaperusteinen liikeanalyysi.

Simulation Premium

SOLIDWORKS Simulation Premium on tarkoitettu haastaville suunnitteluhaasteille, kuten väsymyssimulaatioon. Standard- ja Professional-paketointien lisäksi tämä vaihtoehto tarjoaa laajennetun valikoiman luotettavia ja edistyneitä epälineaariseen ja dynaamisten analyysien tekemiseen.

Haluatko nähdä täydet paketointikuvaukset?

SOLIDWORKS Simulation -ohjelmiston saa kolmena eri paketointivaihtoehtona. Ne voidaan säätää vastaamaan yrityksesi tarpeita, joten jokainen löytää tarvitsemansa ratkaisun.

Toiminnallisuudet ja ominaisuudet – SOLIDWORKS Simulation

Feature or functionSIMULATION StandardSIMULATION ProfessionalSIMULATION Premium
Concurrent Engineering
Finite Element Analysis
Contacts and Connectors
Post Processing
Communication (Reports and results)
Linear Static Simulation for Assembly
Time Based Mechanism Motion Simulation
Design Comparison Studies
Fatigue Simulation
Trend Tracker
Design Optimisation
Advanced Contacts & Connectors
Event-Based Motion Simulation
Frequency Simulation
Buckling or Collapse Simulation
Structural Thermal Simulation
Drop Test Simulation
Pressure Vessel Design Simulation
Submodeling Simulation
2D Simplification
Non Linear Simulation
Dynamic Simulation
Composites Components Simulation

MacGregor

“SOLIDWORKSin suurin hyöty on, että voimme simulointityökalujen avulla testata eri vaihtoehtoja ennen fyysisiä prototyyppejä. Simuloinnin tulokset verifioidaan fyysisillä prototyypeillä. SOLIDWORKSin avulla tulosten selittäminen on helpompaa.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta voit tehdä päätöksen ohjelmistoon liittyen, tarvitset huolellista arviointia varten kaiken oleellisen tiedon. Tässä on vastauksia kysymyksiin, joita meiltä kysytään usein.

Minulla on jo SOLIDWORKS 3D CAD, miksi tarvitsen SOLIDWORKS Simulationia?

 

Olet suunnitellut SOLIDWORKS 3D CADin avulla täydellisen tuotteen ja työsi on tehty, mutta kuinka varmistat, että mallisi toimii kuten pitääkin kun sitä käytetään reaaliympäristön vaativissa olosuhteissa?

SOLIDWORKS Simulationin avulla voit suorittaa rakenteeseen ja lämpötilaan liittyviä analyysejä, nesteiden dynamiikkaa, väsymisanalyysejä, ruiskuvaluun liittyviä analyysejä sekä paljon muuta. Testaa virtuaalisesti eri lähtökohdista ohjelmiston avulla ja suunnittele tuotteesi vastaamaan reaaliympäristöä.

Voinko testata SOLIDWORKS Simulationia ennen ostopäätöstä?

Jos harkitset virtuaalitestausta osaksi tuotekehitystä, SOLIDWORKS Simulation -kokeiluversio tarjoaa erinomaisen keinon oppia mahdollisuuksista ja määritellä omia tarpeita. Hanki maksuton kokeilujakso tästä.

Voinko vuokrata SOLIDWORKS Simulationin?

Kun tarvitset SOLIDWORKS Simulation -ohjelmistoa lyhytaikaisiin projekteihin, voisi vuokralisenssi olla paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavuutta SOLIDWORKS Simulation -lisenssiin, josta hyötyvät esimerkiksi startupit ja konsultit. Vaihtoehdolla saat täyden pääsyn erinomaisiin työkaluihin maksimaalisella joustavuudella – ja alhaisella hinnalla. Vuokralisenssejä ja työasemakohtaisia lisenssejä on mahdollista yhdistellä.

Lue lisää vuokrausvaihtoehdoista täältä.

SOLIDWORKS Simulation – CPU:n ja GPU:n merkitys?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

solidworks_licenses

Skaalautuva lisensointimalli

Vuokraaminen on tämän päivän lisenssinhallintamalli, joka mahdollistaa joustavamman tavan käyttää lisenssejä. Voit skaalata lisenssimääriä tarpeidesi mukaan ja vuokrata ohjelmistoja haluamaksesi ajaksi – maksat vain siitä mitä tarvitset.

SOLIDWORKS vuokralisenssit
Vuokralisenssillä saat käyttöösi erinomaiset työkalut, mutta joustavammin. Kun käytössäsi on vuokrapohjainen lisenssi voit itse valita sen keston.

Vuokralisenssiin sisältyy PLM Groupin tekninen tuki. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn MySolidWorks Professionaliin, sertifikaatteihin ja SOLIDWORKS-asiakasportaaliin.

PLM Groupin asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus yhdistellä vuokra- ja omistuslisenssejä.

Lataa oppaita

No items found

Haluatko kokeilla?

Haluatko tutustua ohjelmistoon ennen ostopäätöstä? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitä ratkaisumme voivat tarjota sinulle.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.