SOLIDWORKS Vuokralisenssi

Sano hyvästit kalliille kertaluonteisille lisenssimaksuille. Vuokraaminen on tämän päivän lisenssinhallintamalli, joka mahdollistaa joustavamman tavan käyttää lisenssejä.

SOLIDWORKS vuokralisenssi

Tulevaisuus on täällä: SOLIDWORKS Vuokralisenssi

Vuokraamalla lisenssisi sinulla on aina vapaus mukauttaa niitä vastaamaan liiketoimintatarpeitasi.

SOLIDWORKS Vuokralisenssien avulla voit unohtaa kalliit kertalisenssit. Voit skaalata lisenssimääriä tarpeidesi mukaan ja vuokrata ohjelmistoja haluamaksesi ajaksi – maksat vain siitä mitä tarvitset.

Laadukkaat toiminnallisuudet alhaisilla aloituskustannuksilla
Vuokralisenssit tarjoavat samat ominaisuudet ja toiminnot kuin omistuslisenssit, mutta ne ovat aikaperusteisia ja voit ostaa niitä 3 kuukauden ja 1 vuoden jaksoissa.

Käyttötuki
Vuokralisenssi sisältää sekä ohjelmiston että käyttötuen ja vuokralisenssien käyttäjillä on käytössään sama tukitaso kuin omistuslisenssien käyttäjillä, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus. He saavat myös pääsyn MySolidWorks portaaliin.

SOLIDWORKS CAM Standard
SOLIDWORKS Vuokralisenssien käyttäjällä on myös mahdollisuus aktivoida SOLIDWORKS CAM Standard veloituksetta.

PLM Groupin asiakkaana sinulla on mahdollisuus yhdistellä vuokra- ja omistuslisenssejä.

Miksi SOLIDWORKS Vuokralisenssi?

  • Ohjelmisto on aina ajan tasalla: Sinulla on käytössäsi aina uusin SOLIDWORKS-versio ja sen viimeisimmät uudet ominaisuudet ja toiminnot.
  • Joustavuus: Voit säätää tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa, mikä helpottaa skaalaamista ylös tai alas tarpeidesi muuttuessa.
  • Kustannustehokkuus: Voit aloittaa SOLIDWORKS-ohjelmiston käytön vähimmäiskustannuksella.
  • Ennustettavat kustannukset: Vuokralisenssin avulla tiedät tarkalleen, kuinka paljon käytät rahaa ohjelmistoon kuukausittain, mikä helpottaa budjetointia ja kustannusten hallintaa.
  • Tekninen tuki: Sinulla on käytettävissä sama tukitaso kuin omistuslisenssien käyttäjillä, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus.
solidworks_licenses

SOLIDWORKS vuokralisenssi – joustava lisenssivaihtoehto

3D-CAD-ratkaisu, joka riippuu tarpeistasi. Voit skaalata lisenssimääriä ja vuokrata ohjelmistoja haluamaksesi ajaksi – maksat vain siitä mitä tarvitset. Joustavien ja skaalautuvien lisensointivaihtoehtojemme ansiosta voit vuokrata ohjelmiston 3 kuukauden tai 1 vuoden ajaksi.

SOLIDWORKS vuokralisenssit
Sinulle, joka haluat helpon ja kustannustehokkaan pääsyn huippuluokan SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmistoon ja samalla täydellisen joustavuuden käytön ja tilauksen keston suhteen.

Tekninen tuki
SOLIDWORKS Vuokralisenssillä sinulla on käytössäsi sama tukitaso kuin omistuslisenssi asiakkailla, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn MySolidWorks portaaliin.

PLM Groupin asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus yhdistellä vuokra- ja omistuslisenssejä.

Ohjelmat, jotka ovat saatavana SOLIDWORKS Vuokralisenssillä


SOLIDWORKS Vuokralisenssi on saatavilla kaikille SOLIDWORKS-tuotteille joko työpöytä ja/tai verkkolisenssinä.

StandaloneNetwork
SOLIDWORKS 3D CAD
SOLIDWORKS CAM
SOLIDWORKS Simulation
SOLIDWORKS Flow
SOLIDWORKS Plastics
SOLIDWORKS Inspection
SOLIDWORKS MBD
SOLIDWORKS Electrical
SOLIDWORKS PDM
SOLIDWORKS Composer
SOLIDWORKS Routing
SOLIDWORKS Sustainability
DRAFTSIGHT ENTERPRISE
DRAFTSIGHT MECHANICAL
SOLIDWORKS Visualize

Tärkeää! Et omista lisenssiä – vaan vuokraat sitä.
Siksi sinun on tärkeää miettiä, miten käytät suunnittelutietojasi sen jälkeen, kun määräaikaisen lisenssin voimassaoloaika on päättynyt.

Miksi meidät?

Emme haluta kehua, mutta meillä on taitoja ja tiedämme miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.