SOLIDWORKS Vuokralisenssi

Sano hyvästit kalliille kertaluonteisille lisenssimaksuille. Vuokraaminen on tämän päivän lisenssinhallintamalli, joka mahdollistaa joustavamman tavan käyttää lisenssejä.

SOLIDWORKS vuokralisenssi

Tulevaisuus on täällä: SOLIDWORKS Vuokralisenssi

Vuokraamalla lisenssisi sinulla on aina vapaus mukauttaa niitä vastaamaan liiketoimintatarpeitasi.

SOLIDWORKS Vuokralisenssien avulla voit unohtaa kalliit kertalisenssit. Voit skaalata lisenssimääriä tarpeidesi mukaan ja vuokrata ohjelmistoja haluamaksesi ajaksi – maksat vain siitä mitä tarvitset.

Laadukkaat toiminnallisuudet alhaisilla aloituskustannuksilla
Vuokralisenssit tarjoavat samat ominaisuudet ja toiminnot kuin omistuslisenssit, mutta ne ovat aikaperusteisia ja voit ostaa niitä 3 kuukauden ja 1 vuoden jaksoissa.

Käyttötuki
Vuokralisenssi sisältää sekä ohjelmiston että käyttötuen ja vuokralisenssien käyttäjillä on käytössään sama tukitaso kuin omistuslisenssien käyttäjillä, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus. He saavat myös pääsyn MySolidWorks portaaliin.

SOLIDWORKS CAM Standard
SOLIDWORKS Vuokralisenssien käyttäjällä on myös mahdollisuus aktivoida SOLIDWORKS CAM Standard veloituksetta.

PLM Groupin asiakkaana sinulla on mahdollisuus yhdistellä vuokra- ja omistuslisenssejä.

Miksi SOLIDWORKS Vuokralisenssi?

  • Ohjelmisto on aina ajan tasalla: Sinulla on käytössäsi aina uusin SOLIDWORKS-versio ja sen viimeisimmät uudet ominaisuudet ja toiminnot.
  • Joustavuus: Voit säätää tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa, mikä helpottaa skaalaamista ylös tai alas tarpeidesi muuttuessa.
  • Kustannustehokkuus: Voit aloittaa SOLIDWORKS-ohjelmiston käytön vähimmäiskustannuksella.
  • Ennustettavat kustannukset: Vuokralisenssin avulla tiedät tarkalleen, kuinka paljon käytät rahaa ohjelmistoon kuukausittain, mikä helpottaa budjetointia ja kustannusten hallintaa.
  • Tekninen tuki: Sinulla on käytettävissä sama tukitaso kuin omistuslisenssien käyttäjillä, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus.
solidworks_licenses

SOLIDWORKS vuokralisenssi – joustava lisenssivaihtoehto

3D-CAD-ratkaisu, joka riippuu tarpeistasi. Voit skaalata lisenssimääriä ja vuokrata ohjelmistoja haluamaksesi ajaksi – maksat vain siitä mitä tarvitset. Joustavien ja skaalautuvien lisensointivaihtoehtojemme ansiosta voit vuokrata ohjelmiston 3 kuukauden tai 1 vuoden ajaksi.

SOLIDWORKS vuokralisenssit
Sinulle, joka haluat helpon ja kustannustehokkaan pääsyn huippuluokan SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmistoon ja samalla täydellisen joustavuuden käytön ja tilauksen keston suhteen.

Tekninen tuki
SOLIDWORKS Vuokralisenssillä sinulla on käytössäsi sama tukitaso kuin omistuslisenssi asiakkailla, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn MySolidWorks portaaliin.

PLM Groupin asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus yhdistellä vuokra- ja omistuslisenssejä.

Ohjelmat, jotka ovat saatavana SOLIDWORKS Vuokralisenssillä


SOLIDWORKS Vuokralisenssi on saatavilla kaikille SOLIDWORKS-tuotteille joko työpöytä ja/tai verkkolisenssinä.

StandaloneNetwork
SOLIDWORKS 3D CAD
SOLIDWORKS CAM
SOLIDWORKS Simulation
SOLIDWORKS Flow
SOLIDWORKS Plastics
SOLIDWORKS Inspection
SOLIDWORKS MBD
SOLIDWORKS Electrical
SOLIDWORKS PDM
SOLIDWORKS Composer
SOLIDWORKS Routing
SOLIDWORKS Sustainability
DRAFTSIGHT ENTERPRISE
DRAFTSIGHT MECHANICAL
SOLIDWORKS Visualize

Tärkeää! Et omista lisenssiä – vaan vuokraat sitä.
Siksi sinun on tärkeää miettiä, miten käytät suunnittelutietojasi sen jälkeen, kun määräaikaisen lisenssin voimassaoloaika on päättynyt.

Rakastan käyttää SOLIDWORKSia, koska voin aloittaa ideoideni toteuttamisen heti kun avaan ohjelman.

On niin helppoa muuttaa ajatukseni konkreettiseksi luonnokseksi ja olen aina hämmästynyt, kuinka nopeasti voin luoda monimutkaisia suunnitelmia tällä voimakkaalla työkalulla!

Peter Ulrik Kann, Quantum Machines 

SOLIDWORKS FAQ

Jotta voit tehdä harkitun valinnan SOLIDWORKS 3D CADista, tarvitset päätöksesi tueksi kaikki olennaiset tiedot siitä. Täältä löydät vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin:

Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista – voimaan heinäkuussa 2023

Dassault Systèmes on ilmoittanut, että sen liiketoimintamalleihin tulee muutoksia 1. heinäkuuta 2023 alkaen.
  • Olemassa olevat tilaukset: Muutokset eivät vaikuta ennen 1.7.2023 hankittuihin CAD-lisensseihin, eivätkä 12 kk vuokralisensseihin. Halutessasi sinulla on kuitenkin mahdollisuus päivittää nämä lisenssit sisältämään Cloud Services -työkalut.
  • Uudet SOLIDWORKSin omistuslisenssit: Kaikki uudet CAD-lisenssitilaukset sisältävät automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
  • Omistuslisenssi tilauksiin 24kk ylläpito: Kaikki uudet omistuslisenssihankinnat mukaan lukien SIMULATION, PDM ja Composer edellyttävät jatkossa kahden vuoden ylläpidon tilausta.
  • Uudet ja uusittavat SOLIDWORKS CAD vuokralisenssit: Kaikki uudet vuokralisenssit ja 3 kk:n vuokralisenssien uusinnat sisältävät jatkossa automaattisesti SOLIDWORKS Cloud Services -työkalut.
Lue tiedote aiheesta Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista, jotka tulevat heinäkuussa 2023.

Voinko saada SOLIDWORKSin maksutta?

SOLIDWORKS-lisenssi ei valitettavasti ole ilmainen. Ohjelmistoa tarjotaan kolmena eri paketointivaihtoehtona; Standard, Professional ja Premium. Niillä kaikilla on eri toiminnallisuudet ja hinnat. Lue lisää yläpuolelta tai ota meihin yhteyttä.

Kuitenkin, Dassault Systèmes tarjoaa ohjelmistoja opiskelijakäyttöön. Jos oppilaitoksellasi on käytössä SOLIDWORKS Education, opiskelijapääsy on automaattisesti myönnetty sinulle laitoksen oppilaana. Opettajasi auttaa lisenssikoodin kanssa, jotta pääset käsiksi ohjelmistoon. Mikäli tarvitset apua, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua. Tutkijoille on myös tarjolla oma erikoishintainen lisenssi.

Uudet yritykset, jotka täyttävät SOLIDWORKSin vaatimukset, saavat maksuttomasti käyttöönsä ohjelmiston ensimmäiseksi vuodeksi.

SOLIDWORKS tarjoaa myös verkkolisenssejä yrityshautomoille, jotka auttavat uusia yrityksiä. Tämä tarjoaa kaikille parhaat työkalut liiketoiminnan alkumetreille.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut SOLIDWORKSin ostamisesta mutta haluat kokeilla ensin ohjelmistoa, maksuttomat kokeiluversiomme ovat loistava mahdollisuus tutustua ohjelmistoon.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

 

Voinko vuokrata SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Kun tarvitset SOLIDWORKS-ohjelmiston lyhytaikaiseen projektiin, vuokralisenssi on varmasti paras vaihtoehto.

Vuokralisenssit tarjoavat joustavan mahdollisuuden käyttää SOLIDWORKS-lisenssiä. Se on hyvä vaihtoehto uusille yrityksille, sopimusvalmistajille, konsulteille ja muille, jotka tarvitsevat lyhytaikaisen ja kustannustehokkaan pääsyn erinomaisiin työkaluihin. Vaihtoehtona on yhdistää vuokra- ja työpöytälisenssejä.

Lue lisää vaihtoehdoista vuokrata SOLIDWORKS.

Mistä voin ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston?

Voit ostaa SOLIDWORKS-ohjelmiston vain sertifioidun jälleenmyyjän kautta, kuten PLM Group. SOLIDWORKS-ohjelmistotarjonta kattaa kaikki suunnittelun näkökulmat ja voi ehkä olla hankalaa löytää tarjonnan joukosta omalle yritykselle sopivat työkalut. Asiantuntijamme voivat auttaa löytämään täydellisiä ratkaisuita tarpeisiisi – ota meihin yhteyttä tästä.

Millainen tietokone soveltuu SOLIDWORKS-käyttöön?

Suosittelemme vähintään CPU-suorittimen 3,3 GHz: n kellotaajuutta ja 32 Gt:n keskusmuistia (RAM) sekä SSD-levyä. Dassault Systèmesillä on viralliset suositukset, mitkä GPU:t on hyväksytty käytettäväksi SOLIDWORKSin kanssa – lue lisää SOLIDWORKSin sivuilta.

Lue täältä lisää asioista, mitä pitää ottaa huomioon kun valitsee tietokonetta SOLIDWORKS-käyttöön.

Kun käytät työasemaa, joka ottaa nämä molemmat suositukset huomioon, saat sujuvan käyttökokemuksen SOLIDWORKSin ohjelmistotuotteiden parissa.

Kuinka opin käyttämään SOLIDWORKS-ohjelmistoa?

Vaikka SOLIDWORKS on eräs intuitiivisimmasta markkinoilla olevista CAD-ratkaisuista, sen monipuolisista toiminnallisuuksista voi olla vaikeaa ottaa selvää heti ensimmäisinä käyttöpäivinä.

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, joissa sinä ja yrityksesi voitte pitää taitonne ajan tasalla ja oppia uutta. Voimassa olevan ylläpitosopimuksen avulla saat myös rajoittamattoman pääsyn tukipalveluun, jossa sinua palvelevat paikalliset, sertifioidut SOLIDWORKS-asiantuntijat.

Jos haluat oppia lisää, tutustu maksuttomiin materiaaleihin tukipalvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme: YouTube, LinkedIn, Facebook sekä Instagram.

Miksi meidät?

Emme haluta kehua, mutta meillä on taitoja ja tiedämme miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.