SOLIDWORKS Vuokralisenssi

Laske kustannuksia ja vuokraa ohjelmisto, joka tarjoaa joustavan lisenssivalikoiman.

SOLIDWORKS Term Licensing

Sitoudu lyhytaikaisesti ja joustavasti

SOLIDWORKS Vuokralisenssi tarjoaa joustavan mahdollisuuden valita ja yhdistellä, ja se on loistava vaihtoehto esimerkiksi uusille yrityksille ja konsulteille.

SOLIDWORKS Vuokralisenssi tuo samat hyödyt ja toiminnallisuudet kuin perinteiset työasemalisenssit, mutta ne ovat voimassa vain tietyn ajanjakson ajan; 3 kuukautta, 6 kuukautta tai yhden vuoden.

Vuokralisenssin käyttäjät saavat saman täyden jälleenmyyjien tukipalvelun kuin työasemalisenssin ostajat. He saavat myös maksuttoman pääsyn seuraaviin portaaleihin: MySolidWorks Professional, Certifications ja SOLIDWORKS Customer Portal.

Asiakkaat voivat halutessaan yhdistellä vuokra- ja työasemalisenssejä.

Miksi SOLIDWORKS Vuokralisenssi?

 • Mainio ratkaisu silloin, kun työskentelet lyhyiden projektien parissa tai tietyssä projektivaiheessa.
 • Palvelee tilanteissa, joissa määräaikainen henkilöstö tarvitsee SOLIDWORKS-lisenssin omaan käyttöön.
 • Pidät kustannukset alhaalla uudessa yksikössä tai projektissa, jossa budjettia ja tuottavuutta valvotaan tarkasti.
 • Pääset alkuun SOLIDWORKS-ohjelmiston kanssa pienellä kustannuksella.

Säädettävät lisensointimallit

Joustavan ja säädettävän lisensoinnin avulla voit joko vuokrata tai ostaa ohjelmiston – kaikki riippuu täysin sinusta.

SOLIDWORKS Kausikohtaiset Vuokralisenssit
Kun ohjelmistolle on lyhytaikainen tarve, on vuokraaminen hyvä vaihtoehto. Se antaa helpon pääsyn erinomaisiin työkaluihin ja täyden joustavuuden pienellä kustannuksella.

SOLIDWORKS Työasemalisenssit
Kun tarvitset 3D CAD -ohjelmistoa pitkäksi aikaa, on työasemalisenssi ehdottomasti se kustannustehokkain vaihtoehto.

Ohjelmistot, joihin on tarjolla SOLIDWORKS Vuokralisenssi

Standard VuokralisenssiProfessional VuokralisenssiPremium VuokralisenssiBoost Vuokralisenssi
SOLIDWORKS 3D CAD
SOLIDWORKS Simulation
SOLIDWORKS Plastics
SOLIDWORKS Visualize
SOLIDWORKS CAM

Muistathan, että vuokralisenssi on vain vuokralla – et omista lisenssiä, joten on tärkeää harkita, kuinka suunnittelutietoon pääsee käsiksi vuokra-ajan loputtua.

Canoo

Pilvipohjainen järjestelmä, 3DEXPERIENCE, on ollut loistava, ja se on toiminut meille saumattomasti useiden siirtojen ja laajennusten kanssa. Laitat vain tietokoneesi pöydälle ja voit heti tehdä tehokasta yhteistyötä ympäri maailmaa.

Lataa oppaita

 • Tuotetiedonhallinnan kuusi tärkeintä etua

  Tuotetiedonhallinta. Olet varmasti kuullut termin, jos olet kokenut haasteita tuotteisiin liittyvien tiedostojen järjestelyssä ja hallinnassa. Mutta mitä se tarkoittaa? Onnistunut tuotetiedonhallinta muistaa sekä vanhat että uudet tiedostot, pitää ne turvassa ja mahdollistaa myös tiimikavereiden tiedostojen katselun. Esittelemme oppaassa hyötyjä, jota saavutetaan käyttämällä tuotetiedonhallintajärjestelmää.

 • The Current State of 3D Printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its third year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

 • Step-up to Simulation, osa 1: Johdatus virtuaalisen prototypoinnin hyötyihin

  Virtuaalinen prototypointi lyhentää tuotekehityssykliä ja mahdollistaa paremmat tuotteet markkinoille, entistä nopeammin kuin koskaan. E-kirjasarjamme ensimmäisessä osassa esittelemme virtuaalisen prototypoinnin hyötyjä yrityksen näkökulmasta.

Haluatko kokeilla?

Haluatko tutustua ohjelmistoon ennen ostopäätöstä? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitä ratkaisu voi tehdä sinulle.

Pyydä tarjous

Voimme auttaa kasvattamaan tuottoa, vähentämään kustannuksia ja minimoimaan riskejä. Ota asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään – pyydä meiltä tarjous.