Tacton

TACTON on helppokäyttöinen suunnitteluautomaatiotyökalu, joka on täysin integroitu SOLIDWORKSiin. Tacton tuoteperheen -ohjelmistot tehostavat asiakasvarioituvien tuotteiden konfigurointia, suunnittelua ja myyntiä.

Optimaalinen työkalu asiakasvarioituvien tuotteiden hallintaan ja konfigurointiin

Asiakasvarioituvia ratkaisuja toimittavat yritykset tarvitsevat työkalut tukemaan modulaarista toimintatapaa. Ohjelmistot tarjoavat markkinoiden tehokkaimmat työkalut suunnittelu- ja myyntitoimintojen tehostamiseen.

Suunnitteluvaiheeseen kuluvaa aikaa voidaan merkittävästi vähentää automatisoimalla rutiininomaisia työvaiheita sekä poistamalla inhimilliset suunnitteluvirheet. Edellä mainittu ajallinen säästö voidaan ohjata yrityksen tuotekehitykseen sekä yrityksen kilpailukyvyn ylläpitämiseen.

Tuotannossa moduloinnin ja suunnitteluautomaation tuomat hyödyt havaitaan tuotannon läpimenoaikojen nopeutumisella.

Tactonin avulla myyntitiimisi vähentää merkittävästi tarjouksen laatimiseen kuluvaa aikaa ja tarjoaa asiakkaillenne aiempaa paremman ostokokemuksen.

Miksi Tacton?

Syitä on monia. Tässä on viisi tärkeää syytä:

 • Lyhennät merkittävästi projektikohtaiseen suunnitteluun kuluvaa aikaa
 • Minimoit inhimilliset suunnitteluvirheet ja häiriöt tuotannossa
 • Tuotteita moduloimalla nopeutat tuotannon läpimenoaikaa
 • Nopeutat uusien työntekijöiden sisäänajoa
 • Luot tarkkoja, viimeisteltyjä tarjouksia asiakkaalle murto-osassa ajasta, joka työhön kului aiemmin

VAK Oy

”Suurin hyöty 3D-suunnittelusta on havaittavissa tuotannossa, jossa läpimenoaikaa on saatu pienennettyä oleellisesti, koska kaikki osat tulevat valmiina ja sopivat täydellisesti yhteen. Enää ei tarvitse odottaa puuttuvia osia eikä suunnitella jotakin kohtaa sen jälkeen kun työ on tehty tiettyyn vaiheeseen.”

Download resources

 • 5 parasta vinkkiä PDM:n käyttöön – suoraan asiantuntijoiltamme

  Saatko kaiken irti PDM-järjestelmästäsi? Käytätkö jo sen kaikkia ominaisuuksia? PDM-asiakkaanamme voit nauttia automaattisesta tiedostonhallinnasta, suunnittelun uudelleenkäytöstä, suojatusta tiedostojen varastoinnista, versioiden hallinnasta ja monista muista eduista.

 • Tuotetiedonhallinnan kuusi tärkeintä etua

  Tuotetiedonhallinta. Olet varmasti kuullut termin, jos olet kokenut haasteita tuotteisiin liittyvien tiedostojen järjestelyssä ja hallinnassa. Mutta mitä se tarkoittaa? Onnistunut tuotetiedonhallinta muistaa sekä vanhat että uudet tiedostot, pitää ne turvassa ja mahdollistaa myös tiimikavereiden tiedostojen katselun. Esittelemme oppaassa hyötyjä, jota saavutetaan käyttämällä tuotetiedonhallintajärjestelmää.

 • The Current State of 3D Printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its third year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

Miksi meidät?

Saavuta vaikuttavia tuloksia ja tuo tuotteesi markkinoille nopeammin asiantuntemuksemme ja teknologioidemme avulla.

Yhteydenottopyyntö

Voimme auttaa kasvattamaan yrityksesi tuottoa, vähentämään kustannuksia ja minimoimaan riskejä. Ota asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää.