Olet vain askeleen päässä muuttuaksesi kustannustehokkaammaksi yritykseksi. (Tositarina.)

“PLM-ratkaisun käyttöönotto kestää ikuisuuden. Me haluamme tuloksia NYT.”

“Ymmärrämme PLM-strategian ja -ratkaisun tärkeyden, mutta budjettimme ei riitä sille.”

“Olemme huolissamme töiden mahdollisesta keskeytymisestä ja siitä, tukeeko PLM-ratkaisu nykyisiä liiketoimintaprosessejamme.”

PLM-strategian ja -ratkaisun toteutus ja käyttöönotto nostavat esiin paljon kysymyksiä, haasteita ja huolenaiheita.

Jotta PLM-ratkaisu on kannattava, sen tulee olla helposti toteutettava, yrityksen budjettiin sopiva ja helppokäyttöinen. Ja kaikkein tärkeintä, tuoton pitää tulla nopeasti.

Jos kohtuuttoman kalliin PLM-ratkaisun käyttöönottoon ja toteutukseen kuluu 3-4 vuotta, se hidastaa liiketoimintaasi.

Vaihtoehtoja on vähän. Joko hankit ratkaisun, joka lupaa tuottaa sinulle etuja kaukana tulevaisuudessa. Tai istut tekemättä mitään, jolloin vaarana on yrityksesi kilpailukyvyn heikentyminen.

 

Odota, on olemassa kolmas vaihtoehto. Smart PLM.

SmartPLM-logo

Smart PLM on ratkaisu, joka mahdollistaa nopean toteutuksen ja lyhyen takaisinmaksuajan.

Näkemyksemme mukaan suunnittelun tuottamaa 3D-tuotetietoa tulisi pystyä hyödyntämään läpi koko yrityksen arvoketjun siten, että viimeisin tuote- ja valmistustieto olisi helposti kaikkien osastojen käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

Smart PLM -konseptin avulla tarjoamme nopeasti käyttöönotettavia ohjelmisto- ja palvelukokonaisuuksia arvoketjun toiminnan optimoimiseksi. Asiakkaan tarpeista riippuen voimme parantaa askel askeleelta niitä arvoketjun osa-alueita, joissa asiakkaillamme on eniten parannettavaa.

Katso seuraava video saadaksesi selkeän kuvan siitä, kuinka Smart PLM parantaa yrityksesi kilpailukykyä mahdollistamalla innovatiivisempien tuotteiden kustannustehokkaamman suunnittelun ja valmistuksen.

 

 

Ei riskejä, pelkkää voittoa! Smart PLM tehostaa yrityksesi arvoketjua askel askeleelta tarjoamalla ratkaisuja tuotekehitysprosessin jokaiseen vaiheeseen. Se vähentää projektin budjetin ylittymisriskejä ja estää projektia pitkittymästä.

 

Tehokkaampi, nopeampi ja laadukkaampi tuotanto

Smart PLM parantaa operatiivista tehokkuuttasi. Sen avulla varmistat viimeisimmän tuote- ja valmistustiedon saatavuuden ja oikeellisuuden. Pystyt tuottamaan entistä laadukkaampia tuotteita entistä kilpailukykyisemmillä hinnoilla, ja pienissä tuotantosarjoissa voit hyödyntää 3D-tulostusta. Alla olevalla videolla kerrotaan lisää.

 

 

Kuinka ostoista muodostuu kilpailuetu

Smart PLM:n avulla saat täyden kontrollin yrityksesi ostoihin, oikeaan aikaan ja parhaaseen hintaan. Kun toimittajien kanssa tehdään jatkuvasti yhteistyötä, voidaan hyödyntää myös heidän ammattitaitoaan ja kehittää yhdessä parempia tuotteita kilpailukykyisemmillä hinnoilla. Alla olevalla videolla kerrotaan lisää.

 

Suunnittelijoillasi on enemmän aikaa innovaatiolle

Smart PLM:n avulla voit vapauttaa suunnittelijoidesi aikaa tuottavien innovaatioiden kehittämiselle, kun päivittäisiä toimintoja automatisoidaan, toistuvat tehtävät poistuvat ja suunnittelutietoa voidaan käyttää uudelleen. Mitä tämä merkitsee yrityksellesi? Uudempia ja parempia tuotteita, jotka julkaistaan markkinoilla entistä nopeammin. Alla olevalla videolla kerrotaan lisää.

 

Enemmän ja parempaa tulosta markkinointi- ja myyntitiimiltä

Yrityksesi koosta riippumatta voit nyt myydä enemmän paremmalla katteella. Kun lähetät nopeammin tarkempia sekä laadukkaampi tarjouksia, teet enemmän kauppoja ja ohitat tuottavuudessa kilpailijasi. Smart PLM voi tehdä tämän kaiken puolestasi. Alla olevalla videolla kerrotaan lisää.

 

Kasvanut after sales -liiketoiminta

Entä jos voisit tuottaa varaosia kysynnän mukaan 3D-tulostusta hyödyntämällä? Entä jos voisit tuottaa helposti ymmärrettäviä käyttö- ja huolto-ohjeita? Entä jos asiakkaasi voisivat löytää tietoja ja tilata varaosia helposti ja nopeasti verkosta? Kaikki tämä on mahdollista Smart PLM:n avulla. Alla olevalla videolla kerrotaan lisää.

 

Haluamme olla avuksi!

Ota yhteyttä meihin tästä

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.