Yrityshautomoille

Yrityshautomoille

Toimitko Startup-yritysten kanssa? Onko yrityshautomossasi Startup-yrityksiä, jotka tarvitsevat ohjelmistoja tuotteen suunnitteluun, testaukseen tai tiedonhallintaan? PLM Group ja SOLIDWORS tarjoavat yhdessä ohjelman, jonka myötä Startup-yritykset saavat edellä mainitut ohjelmistot veloituksetta käyttöönsä .

Auta paikallisia yrityksiä kasvattamaan tuotteitaan

Oletteko kiihdyttämö tai hautomo, joka auttaa start-up-yrityksiä muuttamaan ideansa liiketoiminnaksi? Onko teillä haasteita saada kaikki asiat järjestykseen?

Meillä on tähän ratkaisu, joka voi helpottaa asioita. SOLIDWORKS nimittäin sponsoroi sinulle pääsyn 3DEXPERIENCE-alustaan, SOLIDWORKS 3D CADiin, simulointi- ja teknisen viestinnän työkaluihin. Saatte käyttöönne kaikki työkalut, joita sinä ja aloittavat yrityksesi tarvitsette viedäksenne liiketoimintanne seuraavalle tasolle.

Ohjelmistojen, koulutuksen, tuen ja yhteismarkkinoinnin avulla voit tarjota aloittaville yrityksille korvaamattomia palveluja. Tämä ei ainoastaan helpota aloittavien yritysten työtä, vaan houkuttelee myös lisää yrityksiä teidän hautomoonne.

Miten ohjelmaan voi hakea mukaan?

Osallistuaksesi 3DEXPERIENCE Works for Startups – Accelerator & Incubator Sponsorship Program -ohjelmaan sinun on oltava kiihdyttämö, hautomo, SEED/VC-rahasto tai startup-organisaatio, joka työskentelee laitteistokonsernien kanssa (ei yksityishenkilöitä).

Aloittaaksesi ohjelmassa, sinun on jätettävä ensin hakemus.

Älä epäröi hakea pääsyä SOLIDWORKS-tuotteisiin ja -palveluihin ja kaikkeen muuhun, minkä ohjelma mahdollistaa. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä Early Engagement -tiimiimme – me autamme sinua matkan varrella.

Lisää lukemista

  • Tekoälyn rooli suunnittelun työnkuluissa

    Tekoäly on jo kaikkialla: Netissä, lentokentällä, taskussasi ja jopa autossasi. Se mullistaa jo suunnitteluprosessejammekin. Tekoälyn käyttö on kiehtovaa, mutta se jättää meille myös paljon kysymyksiä pohdittavaksi tulevaisuuden työmenetelmiin liittyen. Olemme …

  • Jaa 3D-mallit Share & Markup -työkalulla

    Unohda päivittäiset kamppailut palautteen saamisesta ja suunnittelumallin jakamisesta sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Muutamalla yksinkertaisella napsautuksella voit yksinkertaista yhteistyön tekemistä. Jaa 3D-mallit Share & Markup -työkalulla helposti toisille käyttäjille suoraan …

  • Addinorin lanseeraus

    Jännittäviä uutisia on tulossaUusi lisäävän valmistuksen brändimme valmistautuu lanseeraamaan pian! Vankkumattoman innovaatiositoumuksemme mukaisesti olemme innoissamme voidessamme esitellä Addinorin, uusimman lisäävän valmistuksen ratkaisuihin erikoistuneen yrityksemme. Addinor laajentaa 3D-tulostusliiketoimintaamme tarjoamalla kehittynyttä teknologiaa …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.