Yrityshautomoille

Yrityshautomoille

Toimitko Startup-yritysten kanssa? Onko yrityshautomossasi Startup-yrityksiä, jotka tarvitsevat ohjelmistoja tuotteen suunnitteluun, testaukseen tai tiedonhallintaan? PLM Group ja SOLIDWORS tarjoavat yhdessä ohjelman, jonka myötä Startup-yritykset saavat edellä mainitut ohjelmistot veloituksetta käyttöönsä .

Auta paikallisia yrityksiä kasvattamaan tuotteitaan

Oletteko kiihdyttämö tai hautomo, joka auttaa start-up-yrityksiä muuttamaan ideansa liiketoiminnaksi? Onko teillä haasteita saada kaikki asiat järjestykseen?

Meillä on tähän ratkaisu, joka voi helpottaa asioita. SOLIDWORKS nimittäin sponsoroi sinulle pääsyn 3DEXPERIENCE-alustaan, SOLIDWORKS 3D CADiin, simulointi- ja teknisen viestinnän työkaluihin. Saatte käyttöönne kaikki työkalut, joita sinä ja aloittavat yrityksesi tarvitsette viedäksenne liiketoimintanne seuraavalle tasolle.

Ohjelmistojen, koulutuksen, tuen ja yhteismarkkinoinnin avulla voit tarjota aloittaville yrityksille korvaamattomia palveluja. Tämä ei ainoastaan helpota aloittavien yritysten työtä, vaan houkuttelee myös lisää yrityksiä teidän hautomoonne.

Miten ohjelmaan voi hakea mukaan?

Osallistuaksesi 3DEXPERIENCE Works for Startups – Accelerator & Incubator Sponsorship Program -ohjelmaan sinun on oltava kiihdyttämö, hautomo, SEED/VC-rahasto tai startup-organisaatio, joka työskentelee laitteistokonsernien kanssa (ei yksityishenkilöitä).

Aloittaaksesi ohjelmassa, sinun on jätettävä ensin hakemus.

Älä epäröi hakea pääsyä SOLIDWORKS-tuotteisiin ja -palveluihin ja kaikkeen muuhun, minkä ohjelma mahdollistaa. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä Early Engagement -tiimiimme – me autamme sinua matkan varrella.

Lisää lukemista

  • Mekaniikkasimulaatio paransi nappikuulokkeiden ergonomiaa

    Kun suomalainen start-up, SoundlyFit Oy, kohtasi haasteen nappikuulokkeiden ergonomian parantamisessa, he päättivät lähteä etsimään ratkaisuja yhdessä PLM Groupin asiantuntijoiden kanssa. Tämä yhteistyö johti mekaniikkasimulaation käyttöönottoon, joka on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi nopeuttaa …

  • Miten SOLIDWORKS Simulation otetaan käyttöön?

    Tiesitkö, että SOLIDWORKS Simulation -ohjelmiston käyttöönotto on todella helppoa? Kun olet ostanut lisenssin, on vain muutama vaihe, jotka on käytävä läpi. VAIHE 1 – Simulation lisenssin asennus Samoin kuin SOLIDWORKS-lisenssit, …

  • 3D-tulostettu rintakuva – työkaluina Peel3 skanneri ja SOLIDWORKS

    Kun luotettu tietotekniikkateknikkomme Henri Pill oli lähdössä yrityksestämme, halusimme antaa hänelle uniikin läksiäislahjan. Olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että 3D-tulostettu rintakuva hänestä olisi täydellinen muisto yrityksestämme. Haluamamme rintakuva (digitaalinen kaksonen) …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.