Opiskelijoille

Opiskelijoille

Varmista paras osaaminen tulevaisuutta varten ja opiskele 3D-mallinnusta oikeilla työkaluilla aina ensimmäisestä päivästä lähtien. Opiskelijoille tarkoitetun 3DEXPERIENCE EDU -ohjelman avulla olet jo matkalla.

Opiskele parhailla ratkaisuilla ja hanki itsellesi kilpailuetu

Haluatko tulla hyväksi suunnittelijaksi ja saavuttaa kysyntää työmarkkinoilla? Valitse tällöin paras suunnitteluohjelmisto jo opiskeluvaiheessa. Kun sinulla on parhaat suunnittelun CAD-ohjelmistot käytössäsi jo opiskeluaikana, voit kerryttää niistä työelämässä tarvittavaa kokemusta.

Student Accessin avulla voit käyttää näitä työkaluja missä tahansa – kampuksella, kotona tai muualla.

Tee yhteistyötä vertaistesi kanssa
Haluatko jakaa tietoa, ideoita ja malleja samalla osaamistasolla olevien kanssa? Olemme luoneet eksklusiivisen verkkoyhteisön, jossa voit kehittää itseäsi ja keskustella yhteisön kanssa, myös mestareiden ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Hanki sertifiointi ja näytä taitosi tuleville työnantajille
Opiskelijoille suunnatun 3DEXPERIENCE EDU -ohjelman avulla saat itsellesi tulevien työnantajiesi odottamien taitojen lisäksi myös sertifikaatit, jotka osoittavat ja tunnustavat osaamisesi.

Kuinka pääsen

3DEXPERIENCE EDU:un?

Jos oppilaitoksesi käyttää jo SOLIDWORKS Education -ohjelmistoa, opiskelijoille on luotu Student Access, jolla pääset sinne automaattisesti. Opettajasi antaa sinulle lisenssikoodin, jolla pääset kirjautumaan ohjelmistoon – ota yhteyttä opettajaasi.

Jos oppilaitoksesi ei käytä SOLIDWORKS Education -ohjelmistoa, ota meihin yhteyttä ja autamme saamaan ohjelmiston oppilaitoksesi käyttöön.

Jos haluat tutustua 3DEXPERIENCE-opiskelijaratkaisuihin, vieraile 3DS:n sivuilla.

Liity yhteisöön

Tiesitkö, että meillä on oma yhteisömme 3DEXPERIENCE-alustalla?

Kun sinulla on käytössäsi Student Access, voit liittyä
alustalla meidän 3DEXPERIENCE Edu | PLM Group | Students -yhteisöön, jossa voit jakaa ideoitasi ja suunnitelmiasi muiden opiskelijoiden kanssa ja rakentaa verkostoasi tulevaa työelämääsi varten.

Asiakkaamme kertovat

“Käytin SOLIDWORKS-ohjelmistoa yliopistossa, joten oli luonnollista käyttää sitä myös Baserilla. Otin yhteyttä PLM Groupiin selvittääkseni, onko mitenkään mahdollista käyttää ohjelmistoa maksutta. He tarjosivat meille entrepreneur-lisenssin, mikä oli täydellistä.”

Lisää lukemista

  • Tekoälyn rooli suunnittelun työnkuluissa

    Tekoäly on jo kaikkialla: Netissä, lentokentällä, taskussasi ja jopa autossasi. Se mullistaa jo suunnitteluprosessejammekin. Tekoälyn käyttö on kiehtovaa, mutta se jättää meille myös paljon kysymyksiä pohdittavaksi tulevaisuuden työmenetelmiin liittyen. Olemme …

  • Jaa 3D-mallit Share & Markup -työkalulla

    Unohda päivittäiset kamppailut palautteen saamisesta ja suunnittelumallin jakamisesta sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Muutamalla yksinkertaisella napsautuksella voit yksinkertaista yhteistyön tekemistä. Jaa 3D-mallit Share & Markup -työkalulla helposti toisille käyttäjille suoraan …

  • Addinorin lanseeraus

    Jännittäviä uutisia on tulossaUusi lisäävän valmistuksen brändimme valmistautuu lanseeraamaan pian! Vankkumattoman innovaatiositoumuksemme mukaisesti olemme innoissamme voidessamme esitellä Addinorin, uusimman lisäävän valmistuksen ratkaisuihin erikoistuneen yrityksemme. Addinor laajentaa 3D-tulostusliiketoimintaamme tarjoamalla kehittynyttä teknologiaa …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.