Opiskelijoille

Opiskelijoille

Varmista paras osaaminen tulevaisuutta varten ja opiskele 3D-mallinnusta oikeilla työkaluilla aina ensimmäisestä päivästä lähtien. Opiskelijoille tarkoitetun 3DEXPERIENCE EDU -ohjelman avulla olet jo matkalla.

Opiskele parhailla ratkaisuilla ja hanki itsellesi kilpailuetu

Haluatko tulla hyväksi suunnittelijaksi ja saavuttaa kysyntää työmarkkinoilla? Valitse tällöin paras suunnitteluohjelmisto jo opiskeluvaiheessa. Kun sinulla on parhaat suunnittelun CAD-ohjelmistot käytössäsi jo opiskeluaikana, voit kerryttää niistä työelämässä tarvittavaa kokemusta.

Student Accessin avulla voit käyttää näitä työkaluja missä tahansa – kampuksella, kotona tai muualla.

Tee yhteistyötä vertaistesi kanssa
Haluatko jakaa tietoa, ideoita ja malleja samalla osaamistasolla olevien kanssa? Olemme luoneet eksklusiivisen verkkoyhteisön, jossa voit kehittää itseäsi ja keskustella yhteisön kanssa, myös mestareiden ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Hanki sertifiointi ja näytä taitosi tuleville työnantajille
Opiskelijoille suunnatun 3DEXPERIENCE EDU -ohjelman avulla saat itsellesi tulevien työnantajiesi odottamien taitojen lisäksi myös sertifikaatit, jotka osoittavat ja tunnustavat osaamisesi.

Kuinka pääsen

3DEXPERIENCE EDU:un?

Jos oppilaitoksesi käyttää jo SOLIDWORKS Education -ohjelmistoa, opiskelijoille on luotu Student Access, jolla pääset sinne automaattisesti. Opettajasi antaa sinulle lisenssikoodin, jolla pääset kirjautumaan ohjelmistoon – ota yhteyttä opettajaasi.

Jos oppilaitoksesi ei käytä SOLIDWORKS Education -ohjelmistoa, ota meihin yhteyttä ja autamme saamaan ohjelmiston oppilaitoksesi käyttöön.

Jos haluat tutustua 3DEXPERIENCE-opiskelijaratkaisuihin, vieraile 3DS:n sivuilla.

Liity yhteisöön

Tiesitkö, että meillä on oma yhteisömme 3DEXPERIENCE-alustalla?

Kun sinulla on käytössäsi Student Access, voit liittyä
alustalla meidän 3DEXPERIENCE Edu | PLM Group | Students -yhteisöön, jossa voit jakaa ideoitasi ja suunnitelmiasi muiden opiskelijoiden kanssa ja rakentaa verkostoasi tulevaa työelämääsi varten.

Asiakkaamme kertovat

“Käytin SOLIDWORKS-ohjelmistoa yliopistossa, joten oli luonnollista käyttää sitä myös Baserilla. Otin yhteyttä PLM Groupiin selvittääkseni, onko mitenkään mahdollista käyttää ohjelmistoa maksutta. He tarjosivat meille entrepreneur-lisenssin, mikä oli täydellistä.”

Lisää lukemista

  • Uusi Innovaatiokeskuksemme on 3D-tulostuksen leikkikenttä

    Vuoden 2023 aikana rakensimme jättimäisen leikkikentän 3D-tulostuksen kokeilemiseen ja uusien innovaatioiden ideointiin Ruotsin Värnämoon. Tämä ainutlaatuinen paikka tarjoaa kävijöilleen syvällisen katsauksen 3D-tulostuksen maailmaan ja sen rajattomiin mahdollisuuksiin. Ja koska paikka …

  • Inhan Tehtaat Oy Ab

    – Maailman parasta alumiinivene valmistusta. Buster, Yamarin ja Cross ovat kaikki tuttuja nimiä venepiireissä, mutta kuinka nämä brändit liittyvät toisiinsa? Jotta ymmärrämme tämän, perehdymme tässä artikkelissa Inhan Tehtaiden tarinaan. Haastateltavina …

  • FarmDroid

    Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.