Uusille yrityksille

Uusille yrityksille

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen startup yrityksesi kanssa?Me takaamme sinulle parhaat työkalut ja maailmanluokan tuen – ilman kustannuksia. Sinun tarvitsee vain keskittyä ideoiden toteuttamiseen.

Laita pyörät pyörimään

Tunnetko sen turhautumisen, kun sinulla on loistava idea, mutta sinulla ei ole välineitä ja tietoa sen toteuttamiseen laajassa mittakaavassa?

Meillä on sinulle ratkaisu. Hae mukaan 3DEXPERIENCE Works for Startups -ohjelmaamme, jonka avulla voit luoda ja skaalata tuotteitasi ilman rajoituksia. Ohjelmaan kuuluvien ohjelmistojen, koulutuksen ja alkuvaiheen yrityksille suunnattujen yhteismarkkinointiresurssien avulla ideoistasi voi tulla kannattavia liiketoimia.

Tee tehokasta suunnittelua ja yhteistyötä helppokäyttöisellä alustalla
3DEXPERIENCEn avulla voit tehdä saumatonta yhteistyötä suoraan alustalla – tiedostojen jakaminen ja dokumentaation tuottaminen ulkoisille kumppaneille ei ole hankalaa. Kaikki CAD-tiedostot on tallennettuna yhdessä keskitetyssä paikassa, johon pääsee käsiksi kaikilla laitteilla, mikä lisää tehokkuutta.

SOLIDWORKSin tuen lisäksi saat kaikki meidän resurssimme käyttöösi, jotta yrityksesi alkuaskeleet olisivat mahdollisimman menestyksekkäitä – saat avuksesi tukipalvelumme tekniset asiantuntijat ja paikallisen käyttötuen. Palvelemme sinua seitsemässä eri maassa yhdeksällä eri kielellä.

Oletko hautomo, joka auttaa start-up-yrityksiä liiketoiminnassaan? Lue lisää siitä, miten voimme auttaa sinua

Innovative start-ups who have joined the program

Täydellinen ratkaisu start-up-yrityksesi käynnistämiseen 🚀

 • 12 kuukauden maksuton pääsy 3DEXPERIENCE Works* -ohjelmistoon
 • MySolidWorks-onlinekoulutukset
 • Digitaalisen ekosysteemin ja yhteistyömahdollisuudet
 • Pääsy SOLIDWORKS-asiantuntijoiden ja -insinöörien suunnitteluohjeisiin
 • Ammattilaisten tuen ohjelmiston käyttöön ja toiminnan kehittämiseen
 • Alennukset lisensseistä ensimmäisen vuoden jälkeen

* sisältää SOLIDWORKS CADin, simulointi- ja visualisointi-työkalut, 3DEXPERIENCEn ja paljon muuta

”Suosittelen ohjelmaa ehdottomasti muillekin. Etenkin kun ohjelmistoa voi käyttää koko vuoden ajan ilmaiseksi. Silloin sinulla on todellakin mahdollisuus päästä alkuun yrityksen kanssa ilman suuria alkuinvestointeja.”

Ola Svensson, OMotionin toimitusjohtaja ja perustaja

Hakukriteerit ohjelmaan

Ennen kuin haet mukaan 3DEXPERIENCE Works start-ups -ohjelmaan, yrityksesi tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Yrityksellä on alle $1M rahoitus ja alle $1M liikevaihto
 • Teillä on fyysinen tuote, joka voidaan suunnitella CAD-ohjelmalla: ei palveluyrityksiä tai konsultteja
 • Yrityksen on oltava alle kolme vuotta vanha
 • Ette ole tällä hetkellä SOLIDWORKS-asiakas

SOLIDWORKS voi soveltaa myös muita ehtoja

Lisää lukemista

 • Mekaniikkasimulaatio paransi nappikuulokkeiden ergonomiaa

  Kun suomalainen start-up, SoundlyFit Oy, kohtasi haasteen nappikuulokkeiden ergonomian parantamisessa, he päättivät lähteä etsimään ratkaisuja yhdessä PLM Groupin asiantuntijoiden kanssa. Tämä yhteistyö johti mekaniikkasimulaation käyttöönottoon, joka on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi nopeuttaa …

 • Miten SOLIDWORKS Simulation otetaan käyttöön?

  Tiesitkö, että SOLIDWORKS Simulation -ohjelmiston käyttöönotto on todella helppoa? Kun olet ostanut lisenssin, on vain muutama vaihe, jotka on käytävä läpi. VAIHE 1 – Simulation lisenssin asennus Samoin kuin SOLIDWORKS-lisenssit, …

 • 3D-tulostettu rintakuva – työkaluina Peel3 skanneri ja SOLIDWORKS

  Kun luotettu tietotekniikkateknikkomme Henri Pill oli lähdössä yrityksestämme, halusimme antaa hänelle uniikin läksiäislahjan. Olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että 3D-tulostettu rintakuva hänestä olisi täydellinen muisto yrityksestämme. Haluamamme rintakuva (digitaalinen kaksonen) …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.