Uusille yrityksille

Uusille yrityksille

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen startup yrityksesi kanssa?Me takaamme sinulle parhaat työkalut ja maailmanluokan tuen – ilman kustannuksia. Sinun tarvitsee vain keskittyä ideoiden toteuttamiseen.

Laita pyörät pyörimään

Tunnetko sen turhautumisen, kun sinulla on loistava idea, mutta sinulla ei ole välineitä ja tietoa sen toteuttamiseen laajassa mittakaavassa?

Meillä on sinulle ratkaisu. Hae mukaan 3DEXPERIENCE Works for Startups -ohjelmaamme, jonka avulla voit luoda ja skaalata tuotteitasi ilman rajoituksia. Ohjelmaan kuuluvien ohjelmistojen, koulutuksen ja alkuvaiheen yrityksille suunnattujen yhteismarkkinointiresurssien avulla ideoistasi voi tulla kannattavia liiketoimia.

Tee tehokasta suunnittelua ja yhteistyötä helppokäyttöisellä alustalla
3DEXPERIENCEn avulla voit tehdä saumatonta yhteistyötä suoraan alustalla – tiedostojen jakaminen ja dokumentaation tuottaminen ulkoisille kumppaneille ei ole hankalaa. Kaikki CAD-tiedostot on tallennettuna yhdessä keskitetyssä paikassa, johon pääsee käsiksi kaikilla laitteilla, mikä lisää tehokkuutta.

SOLIDWORKSin tuen lisäksi saat kaikki meidän resurssimme käyttöösi, jotta yrityksesi alkuaskeleet olisivat mahdollisimman menestyksekkäitä – saat avuksesi tukipalvelumme tekniset asiantuntijat ja paikallisen käyttötuen. Palvelemme sinua seitsemässä eri maassa yhdeksällä eri kielellä.

Oletko hautomo, joka auttaa start-up-yrityksiä liiketoiminnassaan? Lue lisää siitä, miten voimme auttaa sinua

Innovative start-ups who have joined the program

Täydellinen ratkaisu start-up-yrityksesi käynnistämiseen 🚀

 • 12 kuukauden maksuton pääsy 3DEXPERIENCE Works* -ohjelmistoon
 • MySolidWorks-onlinekoulutukset
 • Digitaalisen ekosysteemin ja yhteistyömahdollisuudet
 • Pääsy SOLIDWORKS-asiantuntijoiden ja -insinöörien suunnitteluohjeisiin
 • Ammattilaisten tuen ohjelmiston käyttöön ja toiminnan kehittämiseen
 • Alennukset lisensseistä ensimmäisen vuoden jälkeen

* sisältää SOLIDWORKS CADin, simulointi- ja visualisointi-työkalut, 3DEXPERIENCEn ja paljon muuta

”Suosittelen ohjelmaa ehdottomasti muillekin. Etenkin kun ohjelmistoa voi käyttää koko vuoden ajan ilmaiseksi. Silloin sinulla on todellakin mahdollisuus päästä alkuun yrityksen kanssa ilman suuria alkuinvestointeja.”

Ola Svensson, OMotionin toimitusjohtaja ja perustaja

Hakukriteerit ohjelmaan

Ennen kuin haet mukaan 3DEXPERIENCE Works start-ups -ohjelmaan, yrityksesi tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Yrityksellä on alle $1M rahoitus ja alle $1M liikevaihto
 • Teillä on fyysinen tuote, joka voidaan suunnitella CAD-ohjelmalla: ei palveluyrityksiä tai konsultteja
 • Yrityksen on oltava alle kolme vuotta vanha
 • Ette ole tällä hetkellä SOLIDWORKS-asiakas

SOLIDWORKS voi soveltaa myös muita ehtoja

Lisää lukemista

 • Uusi Innovaatiokeskuksemme on 3D-tulostuksen leikkikenttä

  Vuoden 2023 aikana rakensimme jättimäisen leikkikentän 3D-tulostuksen kokeilemiseen ja uusien innovaatioiden ideointiin Ruotsin Värnämoon. Tämä ainutlaatuinen paikka tarjoaa kävijöilleen syvällisen katsauksen 3D-tulostuksen maailmaan ja sen rajattomiin mahdollisuuksiin. Ja koska paikka …

 • Inhan Tehtaat Oy Ab

  – Maailman parasta alumiinivene valmistusta. Buster, Yamarin ja Cross ovat kaikki tuttuja nimiä venepiireissä, mutta kuinka nämä brändit liittyvät toisiinsa? Jotta ymmärrämme tämän, perehdymme tässä artikkelissa Inhan Tehtaiden tarinaan. Haastateltavina …

 • FarmDroid

  Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.