Tutkijoille

Tutkijoille

Syvenny akateemiseen tutkimukseen SOLIDWORKSin kattavan työkaluvalikoiman avulla. Keskity tutkimukseen, älä kustannuksiin tai käyttörajoituksiin.

Keskity tutkimukseen, unohda korkeat kustannukset

Oletko ollut tutkijana tilanteessa, jossa budjettirajoitukset estävät sinua toteuttamasta ideoitasi? Se voi olla menneisyyttä.

SOLIDWORKS tarjoaa tutkijoille erikoislisenssiä, joka sisältää täyden valikoiman kaupallisen ohjelmiston työkaluja – mutta tutkijoille sopivaan hintaan. Unohda vesileimat ja lisenssisopimukset ja nauti ohjelmiston hyödyistä, joiden avulla saat ideasi nopeammin markkinoille.

Käytä tutkimusbudjettisi muihin investointeihin
SOLIDWORKSin erityinen tutkimuslisenssi ei rasita tutkimusbudjettiasi. Saat täyden valikoiman kaupallisia ohjelmistotyökaluja murto-osalla kaupallisen lisenssin hinnasta. Unohda vesileimat tai erikoislisenssisopimukset ja saat täyden kaupallisen version edut.

Hyödynnä teknistä tukea
Kuten kaikissa kaupallisissa SOLIDWORKS-ratkaisuissamme, tarjoamme maailmanluokan tukea varmistaaksemme, että saat tarvitsemasi tiedot ja koulutuksen, jotta voit siirtyä sujuvasti konseptista validointiin.

SOLIDWORKS Tutkimuslisenssin – hyödyt

 • Täydelliset suunnittelu- ja analysointityökalut pienellä hinnalla
 • Siirry konseptista validointivaiheeseen täydellisillä teknisillä tukiresursseilla
 • Ei rajoittavia käyttöehtoja eikä vesileimoja

Lisää lukemista

 • Uusi Innovaatiokeskuksemme on 3D-tulostuksen leikkikenttä

  Vuoden 2023 aikana rakensimme jättimäisen leikkikentän 3D-tulostuksen kokeilemiseen ja uusien innovaatioiden ideointiin Ruotsin Värnämoon. Tämä ainutlaatuinen paikka tarjoaa kävijöilleen syvällisen katsauksen 3D-tulostuksen maailmaan ja sen rajattomiin mahdollisuuksiin. Ja koska paikka …

 • Inhan Tehtaat Oy Ab

  – Maailman parasta alumiinivene valmistusta. Buster, Yamarin ja Cross ovat kaikki tuttuja nimiä venepiireissä, mutta kuinka nämä brändit liittyvät toisiinsa? Jotta ymmärrämme tämän, perehdymme tässä artikkelissa Inhan Tehtaiden tarinaan. Haastateltavina …

 • FarmDroid

  Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.