Tutkijoille

Tutkijoille

Syvenny akateemiseen tutkimukseen SOLIDWORKSin kattavan työkaluvalikoiman avulla. Keskity tutkimukseen, älä kustannuksiin tai käyttörajoituksiin.

Keskity tutkimukseen, unohda korkeat kustannukset

Oletko ollut tutkijana tilanteessa, jossa budjettirajoitukset estävät sinua toteuttamasta ideoitasi? Se voi olla menneisyyttä.

SOLIDWORKS tarjoaa tutkijoille erikoislisenssiä, joka sisältää täyden valikoiman kaupallisen ohjelmiston työkaluja – mutta tutkijoille sopivaan hintaan. Unohda vesileimat ja lisenssisopimukset ja nauti ohjelmiston hyödyistä, joiden avulla saat ideasi nopeammin markkinoille.

Käytä tutkimusbudjettisi muihin investointeihin
SOLIDWORKSin erityinen tutkimuslisenssi ei rasita tutkimusbudjettiasi. Saat täyden valikoiman kaupallisia ohjelmistotyökaluja murto-osalla kaupallisen lisenssin hinnasta. Unohda vesileimat tai erikoislisenssisopimukset ja saat täyden kaupallisen version edut.

Hyödynnä teknistä tukea
Kuten kaikissa kaupallisissa SOLIDWORKS-ratkaisuissamme, tarjoamme maailmanluokan tukea varmistaaksemme, että saat tarvitsemasi tiedot ja koulutuksen, jotta voit siirtyä sujuvasti konseptista validointiin.

SOLIDWORKS Tutkimuslisenssin – hyödyt

 • Täydelliset suunnittelu- ja analysointityökalut pienellä hinnalla
 • Siirry konseptista validointivaiheeseen täydellisillä teknisillä tukiresursseilla
 • Ei rajoittavia käyttöehtoja eikä vesileimoja

Lisää lukemista

 • Vestas

  Uusiutuvien energialähteiden alalla keneltäkään ei ole varmaankaan jäänyt huomaamatta korkealle kohoavia tuulivoimaloita. Niitä rakennetaan jopa 259 metrin korkeuteen, ja roottorin halkaisija on jopa 236 metriä. Jos huomaat tuulivoimalan, se on …

 • Share & Markup -toiminto nopeuttaa 3D-mallien jakamista

  Haluatko helpottaa SOLIDWORKS 3D-mallien ja piirustusten jakamista yhteistyökumppaneillesi, joilla ei ole käytössään 3DEXPERIENCE-alustaa tai SOLIDWORKSia? SOLIDWORKS Share & Markup on SOLIDWORKSin uusin toiminto, joka tarjoaa ratkaisun tähän. Tutustutaan tässä artikkelissa …

 • PLM Group Suomi Oy:lle Kauppalehden Menestyjät -serfikaatti

  PLM Group Suomi Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi ja meille on myönnetty Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatti Seitsemän peräkkäistä vuotta kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialamme parhaimpien joukossa Menestyjä-sertifikaatin saaneen …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.