Tutkijoille

Tutkijoille

Syvenny akateemiseen tutkimukseen SOLIDWORKSin kattavan työkaluvalikoiman avulla. Keskity tutkimukseen, älä kustannuksiin tai käyttörajoituksiin.

Keskity tutkimukseen, unohda korkeat kustannukset

Oletko ollut tutkijana tilanteessa, jossa budjettirajoitukset estävät sinua toteuttamasta ideoitasi? Se voi olla menneisyyttä.

SOLIDWORKS tarjoaa tutkijoille erikoislisenssiä, joka sisältää täyden valikoiman kaupallisen ohjelmiston työkaluja – mutta tutkijoille sopivaan hintaan. Unohda vesileimat ja lisenssisopimukset ja nauti ohjelmiston hyödyistä, joiden avulla saat ideasi nopeammin markkinoille.

Käytä tutkimusbudjettisi muihin investointeihin
SOLIDWORKSin erityinen tutkimuslisenssi ei rasita tutkimusbudjettiasi. Saat täyden valikoiman kaupallisia ohjelmistotyökaluja murto-osalla kaupallisen lisenssin hinnasta. Unohda vesileimat tai erikoislisenssisopimukset ja saat täyden kaupallisen version edut.

Hyödynnä teknistä tukea
Kuten kaikissa kaupallisissa SOLIDWORKS-ratkaisuissamme, tarjoamme maailmanluokan tukea varmistaaksemme, että saat tarvitsemasi tiedot ja koulutuksen, jotta voit siirtyä sujuvasti konseptista validointiin.

SOLIDWORKS Tutkimuslisenssin – hyödyt

 • Täydelliset suunnittelu- ja analysointityökalut pienellä hinnalla
 • Siirry konseptista validointivaiheeseen täydellisillä teknisillä tukiresursseilla
 • Ei rajoittavia käyttöehtoja eikä vesileimoja

Lisää lukemista

 • Mekaniikkasimulaatio paransi nappikuulokkeiden ergonomiaa

  Kun suomalainen start-up, SoundlyFit Oy, kohtasi haasteen nappikuulokkeiden ergonomian parantamisessa, he päättivät lähteä etsimään ratkaisuja yhdessä PLM Groupin asiantuntijoiden kanssa. Tämä yhteistyö johti mekaniikkasimulaation käyttöönottoon, joka on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi nopeuttaa …

 • Miten SOLIDWORKS Simulation otetaan käyttöön?

  Tiesitkö, että SOLIDWORKS Simulation -ohjelmiston käyttöönotto on todella helppoa? Kun olet ostanut lisenssin, on vain muutama vaihe, jotka on käytävä läpi. VAIHE 1 – Simulation lisenssin asennus Samoin kuin SOLIDWORKS-lisenssit, …

 • 3D-tulostettu rintakuva – työkaluina Peel3 skanneri ja SOLIDWORKS

  Kun luotettu tietotekniikkateknikkomme Henri Pill oli lähdössä yrityksestämme, halusimme antaa hänelle uniikin läksiäislahjan. Olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että 3D-tulostettu rintakuva hänestä olisi täydellinen muisto yrityksestämme. Haluamamme rintakuva (digitaalinen kaksonen) …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.