Tutkijoille

Tutkijoille

Syvenny akateemiseen tutkimukseen SOLIDWORKSin kattavan työkaluvalikoiman avulla. Keskity tutkimukseen, älä kustannuksiin tai käyttörajoituksiin.

Keskity tutkimukseen, unohda korkeat kustannukset

Oletko ollut tutkijana tilanteessa, jossa budjettirajoitukset estävät sinua toteuttamasta ideoitasi? Se voi olla menneisyyttä.

SOLIDWORKS tarjoaa tutkijoille erikoislisenssiä, joka sisältää täyden valikoiman kaupallisen ohjelmiston työkaluja – mutta tutkijoille sopivaan hintaan. Unohda vesileimat ja lisenssisopimukset ja nauti ohjelmiston hyödyistä, joiden avulla saat ideasi nopeammin markkinoille.

Käytä tutkimusbudjettisi muihin investointeihin
SOLIDWORKSin erityinen tutkimuslisenssi ei rasita tutkimusbudjettiasi. Saat täyden valikoiman kaupallisia ohjelmistotyökaluja murto-osalla kaupallisen lisenssin hinnasta. Unohda vesileimat tai erikoislisenssisopimukset ja saat täyden kaupallisen version edut.

Hyödynnä teknistä tukea
Kuten kaikissa kaupallisissa SOLIDWORKS-ratkaisuissamme, tarjoamme maailmanluokan tukea varmistaaksemme, että saat tarvitsemasi tiedot ja koulutuksen, jotta voit siirtyä sujuvasti konseptista validointiin.

SOLIDWORKS Tutkimuslisenssin – hyödyt

 • Täydelliset suunnittelu- ja analysointityökalut pienellä hinnalla
 • Siirry konseptista validointivaiheeseen täydellisillä teknisillä tukiresursseilla
 • Ei rajoittavia käyttöehtoja eikä vesileimoja

Lisää lukemista

 • Addinorin lanseeraus

  Jännittäviä uutisia on tulossaUusi lisäävän valmistuksen brändimme valmistautuu lanseeraamaan pian! Vankkumattoman innovaatiositoumuksemme mukaisesti olemme innoissamme voidessamme esitellä Addinorin, uusimman lisäävän valmistuksen ratkaisuihin erikoistuneen yrityksemme. Addinor laajentaa 3D-tulostusliiketoimintaamme tarjoamalla kehittynyttä teknologiaa …

 • Valokeilassa PLM Groupin uudet kehitysprojektit

  Kun katsot eteenpäin, on aina tärkeää muistaa, mistä tulit. PLM Group on jo yli 25 vuoden ajan antanut ihmisille ja yrityksille mahdollisuuden herättää innovaationsa henkiin. Vuosien varrella olemme muuttuneet, kasvaneet …

 • Mekaniikkasimulaatio paransi nappikuulokkeiden ergonomiaa

  Kun suomalainen start-up, SoundlyFit Oy, kohtasi haasteen nappikuulokkeiden ergonomian parantamisessa, he päättivät lähteä etsimään ratkaisuja yhdessä PLM Groupin asiantuntijoiden kanssa. Tämä yhteistyö johti mekaniikkasimulaation käyttöönottoon, joka on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi nopeuttaa …

12+

Suunnittelutuotetta sisältyy

31,000+

Koulutus- ja tutkimusasiakasta maailman ympäri

80%

Teknisistä oppilaitoksista käyttää SOLIDWORKSia

17+

Akateemista sertifikaattia Education-tarjonnan alla

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.