Palvelusopimukset

Palvelusopimukset

Saat enemmän irti SOLIDWORKS CAD- ja 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS-tilauksestasi Essential- ja Elite-palvelusopimuksilla. Saat pääsyn muun muassa laajaan eLearning -portaaliin, asiantuntijoiden apuun ja erityisesti koottuun sisältökirjastoon.

Saat enemmän irti ratkaisustasi

Miksi tyytyisit pelkkään ohjelmiston päivitykseen?

Olemme päivittäneet SOLIDWORKS CAD- ja 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS -ylläpitosopimukset sisältämään myös palveluja, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti ohjelmistoista ja nopeuttavat päivittäisiä suunnittelurutiinejasi.

Palvelusopimuksia on kahden tasoisia: Essential ja Elite. Näillä palvelusopimuksilla suunnittelijat saavat rajattoman pääsyn laajaan eLearning -portaaliin, jonka avulla ohjelmistojen käytön tehokkuus saadaan vietyä seuraavalle tasolle. Lisäksi saat tarvittaessa käyttöösi asiantuntijamme sekä kootun sisältökirjaston.

Palvelusopimukset

Valitsetpa sitten minkä tahansa vaihtoehdon, palvelusopimuksen avulla sinulla on aina koulutusresursseja käytettävissäsi. Mikäli et voi muistaa tarkalleen, miten operaatio tehdään SOLIDWORKSissa tai miten jokin toimii 3DEXPERIENCE-alustalla, tai haluat ehkä vain asiantuntija-apua projektiisi? Nämä palvelusopimukset ovat ratkaisu tarpeisiisi.

SisältöEssentialElite
Käyttöoikes eLearning-portaaliin1 x nimetty käyttäjä per Essential palvelusopimus 3 x nimetty käyttäjä per Elite-palvelusopimus
Ohjelmistopäivitykset
Tukipalvelu
Ask an Expert -palvelu
Simulation Starter -palvelu
Sisältökirjasto
Premium vasteaika
Koulutusetu 

Palvelusopimuksen edut

 • Käytössäsi on yli 7500 opetusvideota:
  eLearning -portaalista voit hyödyntää selkeitä videoita itsesi kouluttamiseen tai käyttää niitä apunasi haastavissa tehtävissä.

 • Ask an Expert -palvelu
  Saat vuosittain kaksi tuntia aikaa asiantuntijoidemme kanssa, jotka keskittyvät auttamaan sinua haasteissasi.

 • Simulation starter -palvelu
  Selviydy mistä tahansa simulaatiohaasteesta asiantuntijatiimimme avulla.

 • Koulutusetu
  Saat 500 euron arvoisen edun, jonka voit käyttää yleisiin kalenterikoulutuksiimme.

Mitä palvelusopimuksiin sisältyy?

Lue lisää Essential– ja Elite-palvelusopimuksiin sisältyvistä elementeistä:

eLearning -portaali

Pääsy eLearning -portaaliin, josta löydät jo yli 7500 tarpeen mukaan saatavaa videota auttamaan sinua kaikissa haastavissa tehtävissä SOLIDWORKSin, 3DEXPERIENCE-alustan, CATIAn tai muissa CAD-työkaluissa.

Käytä eLearning -portaalia joko täysmittaisena oppimisjärjestelmänä, jossa voit määrittää, suorittaa ja seurata eri kurssien suorittamista, tai käytä portaalia viitelähteenä juuri nyt kohtaamasi haasteen ratkaisemiseen.

Ask an Expert

Olemme täällä valmiina auttamaan sinua. Onko sinulla jokin erityinen haaste? Varaa 2 tunnin Ask an Expert -tapaaminen asiantuntijoidemme kanssa keskustellaksesi mistä tahansa valitsemastasi aiheesta.

Kuvaile haasteesi, ja me määritämme oikean asiantuntijan tutkimaan kysymyksiäsi. Sinulla on kaksi tuntia aikaa, jolloin asiantuntijamme auttavat sinua ratkaisemaan haasteesi.

Simulation starter

Tiimimme auttaa sinua simulaatiohaasteissasi. Simulation starter – palvelu koostuu kahdesta erillisestä tapaamisesta.

Ensimmäisessä tapaamisessa kuvailet nykytilanteen ja simulointia vaativan osan- tai kokoonpanon toiminnallisuuden ja siihen liittyvät haasteet ja tavoitteet. Toisessa tapaamisessa asiantuntijamme esittelevät haasteeseesi liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja ja suosittelevat seuraavaa askelta, miten kannattaisi edetä.

Sisältökirjasto

PLM Groupin asiantuntijat ovat koonneet yhteen erilaisia materiaaleja, joiden tarkoitus on helpottaa sinun arkeasi.

Sisältökirjastosta löydät mm. makroja rutiiniesi automatisointiin, jotta voit työskennellä älykkäämmin.

Premium-vasteaika tukipalveluumme

PLM Group tunnetaan hyvästä tukipalvelun vasteajastaan.

Elite-palvelusopimuksella siirryt ohituskaistalle, sillä saat entistäkin nopeamman vasteajantukipalvelumme tikettien käsittelyyn.

Koulutusetu yleisiin koulutuksiimme

Elite-palvelusopimuksella saat 500 euron arvoisen edun, jonka voit käyttää yleisiin kalenterikoulutuksiimme

Voit valita koulutuksen koulutuskalenteristamme alennetulla hinnalla tarpeidesi mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin palvelusopimuksiin liittyen.

Voinko jakaa Ask an Expert -tapaamiseni osiin?

Ask an Expert -palvelu on kaksiosainen, jossa ensin selität haasteesi ja sitten asiantuntijamme kertovat näkemyksistään.

Hyvä tietää:

 • Palvelu sisältää vuosittain yhden 2 tunnin tapaamisen yhtä Elite-palvelusopimusta kohden.
 • Et voi yhdistää tapaamisia suuremmiksi konsultointiprojekteiksi tai jakaa niitä useisiin lyhyempiin tapaamisiin. Jos sinulla ei ole yhtään tapaamista jäljellä tai sinulla ei ole Elite-palvelusopimusta, 2 tunnin konsultointi laskutetaan normaalihinnalla.
 • Tapaamiset järjestetään verkossa, ja ne on varattava etukäteen yleensä 7 työpäivän varoitusajalla.
 • Palvelun tehostamiseksi voit lisätä tapaamista varatessasi yhteenvedon keskeisistä aiheista, joista haluat keskustella, mukaan lukien esimerkit.
 • PLM Group pidättää oikeuden rajoittaa ”Ask an Expert” -tapaamisen laajuutta, jos esitetty aihe ylittää käytettävissä olevan ajan.
 • Uutta tapaamista ei voi varata ennen kuin aiemmin varattu tapaaminen on päättynyt.
 • Tapaamista voidaan siirtää 2 työpäivää ennen suunniteltua päivämäärää. Myöhästynyt aikataulun muutos tai peruutus vie yhden Ask an Expert -tapaamisen.

Mitä tarkoitetaan Premium-vasteajalla?

Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen vasteaikaan. Elite-paketissa tukitikettisi ovat kuitenkin etusijalla. Lue lisää palveluajoistamme.

Miten voin käyttää koulutusetua koulutuksen varaamiseen?

Voit varata koulutuksen varausportaalimme kautta. Etsi haluamasi koulutus ja anna etukoodisi käyttääksesi 500 euron etusi.

Hyvä tietää:

 • 500 euron hyvitys voidaan käyttää vain PLM Groupin koulutukseen ja yhtä varattua osallistujaa kohden voidaan käyttää yksi etu.
 • Koulutus on varattava verkkokoulutusportaalin kautta ja syötettävä voimassa oleva etukoodisi ennen edun vanhentumista.
 • Koulutusta voidaan siirtää toiseen ajankohtaan 7 työpäivää ennen suunniteltua alkamispäivää.
 • Elite-paketin edut ovat samansuuruisia kuin vastaava Elite-tilaus, tyypillisesti 12 kuukauden voimassaoloaika ilman pidennyksiä tai poikkeuksia.
 • Elite-pakettiin kuuluvat edut, jotka ovat osa monivuotista tilausta, uusiutuvat jokaisena tilausvuotena.
 • Kaikki edut myönnetään tilauskauden alussa, ja ne edellyttävät vähintään 9+ kuukauden tilausta.
 • Etuihin ei voi yhdistää muita alennuksia.

Ota yhteyttä

Onko sinulla vielä kysyttävää siitä, mitä palvelusopimuksiin kuuluu? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – me autamme sinua.