Järjestelmäintegraatiot

Järjestelmäintegraatiot

Integroi liiketoimintajärjestelmäsi kustannustehokkaasti. Meidän integraatioihimme sekä asiakaskohtaisiin järjestelmälaajennuksiin erikoistunut ohjelmistotiimimme tarjoaa osaamisensa ja yli 20 vuoden kokemuksensa käyttöösi.

Varmista tiedon eheys kytkemällä liiketoimintajärjestelmäsi yhteen

Oli sitten kyse työryhmätason tuotetiedonhallinnasta, tuotteen kokonaisvaltaisesta elinkaaren hallinnasta tai yritystason toiminnanohjauksesta, tiedon eheys sekä tehokas hallinta ovat avainasemassa liiketoimintaprosessien toimivuuden ja tehokkuuden varmistamisessa.

Meidän palveluidemme ja ratkaisujemme avulla liität tärkeät liiketoimintaratkaisusi yhteen ja mahdollistat tuotetiedon automatisoidun siirron järjestelmien välillä.

Miksi juuri meidän palvelumme ja ratkaisut?

Syitä on monia ja hyviä, mutta tässä muutama oleellinen:

  • Automatisoimme tiedonsiirron eri liiketoimintajärjestelmien välillä
  • Ei manuaalisia työvaiheita eikä tiedon syöttöä järjestelmästä toiseen
  • Paranna tuotetiedon eheyttä ja laatua
  • Pysyt budjetissa ja aikataulussa, kustannusarvio sekä toimitusaika selkeästi tiedossa ennen hankintapäätöstä

Skaalautuva ja joustava ratkaisumalli

Yli 20 vuoden kokemus on osittanut sen meille, että erilaisia tarpeita on monia ja sitä kautta myös erilaisia ratkaisuja pitää olla monia. Vai onko sittenkään?

Meidän ajatuksemme on aina ollut kehittää ja rakentaa ratkaisuja, jotka ovat mahdollisimman skaalautuvia ja joustavia sen sijaan, että toimittaisimme pitkälle räätälöityjä asiakaskohtaisia sovelluksia.

Meidän lähestymistapamme merkittävin hyöty on se, että se mahdollistaa monimutkaisten sekä aikaa ja rahaa kuluttavien ikuisuusprojektien välttämisen.

Referenssimme

Meillä on valmiit ratkaisut moniin eri liiketoimintaratkaisuihin ja tässä niistä muutama esimerkki. ERP-järjestelmistä Infor M3, SAP, Roima Lean System, Monitor, Microsoft Dynamics AX sekä Jeeves. Olemme myös integroineet meidän PDM-ratkaisuitamme toisiin PDM- / PLM-järjestelmiin, kuten Roima Aton / SolidPDM.

SOLIDWORKS PDM Professional FastTrack ERP-integraatio

Meidän kehittämämme ja tuotteistama FastTrack ERP-integraatio on nopein, helpoin ja kustannustehokkain tapa kytkeä SOLIDWORKS PDM Professional ja ERP-järjestelmäsi yhteen.

FastTrack ERP-integraation avulla tuotetieto siirtyy automatisoidusti järjestelmästä toiseen. Monen vuoden kokemuksen perusteella tuotteistettu ratkaisu tarjoaa selkeästi määritellyn toimitussisällön, toimitusaikataulun sekä toimitushinnan.

Tiedät siis tarkalleen jo etukäteen, että mitä tulet saamaan, koska sen saat ja mitä se tulee kustantamaan.

Saat SOLIDWORKSisi ajan tasalle

Varmista, että SOLIDWORKS on päivitetty uusimmilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla.
Lue lisää päivityspalvelustamme nyt.

Kysy meiltä lisää SIMULIAsta

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi lisää SIMULIA-ohjelmistosta, asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.