Käyttöönottopalvelut

Käyttöönottopalvelut

PDM järjestelmien käyttöönotto on projekti, jossa järjestelmä konfiguroidaan niin, että se tukee asiakkaan nykyistä- tai tavoiteltua toimintatapaa.

Käyttöönotto tarpeidesi mukaan

Asiakkaan nykytilanteesta tai tahtotilasta riippuen käyttöönotto voidaan toteuttaa kahdella eri lähestymistavalla.

FastTrack-palvelumme on nopein ja kustannustehokkain tapa varmistaa, että uusi järjestelmäsi saadaan käyttöön nopeasti ja hallitusti. Palvelusisältö on määrämittainen ja tarjoaa parhaat yleisesti käytetyt esiasetukset sekä rajoitetun mahdollisuuden asiakaskohtaisille muutoksille.

Proof of Concept-palvelumme on perinteinen järjestelmän projektitoimitus malli, jossa käydään läpi yksityiskohtaisesti asiakkaan tarpeet ja toimintatavat. Yhdessä sovittu toimituskokonaisuus dokumentoidaan ja tämän jälkeen siirrytään käyttöönottovaiheeseen.

Mihin tarvitsen käyttöönottopalvelua?

Syitä on monia. Tässä kolme tärkeää syytä::

  • Saat ratkaisun hallitusti käyttöön
  • Valitse käyttöönoton laajuus aikataulusi ja tahtotilasi mukaan
  • Säästä aikaa ja aloita tuottava työ nopeasti

3DEXPERIENCE FastTrack-käyttöönottopalvelu

Aloita nopeasti tiedonhallintaratkaisulla, joka on käyttövalmis. Perinteisen toteutuspalvelun sijaan tässä on kyse kouluttamisesta ja valmennuksesta uudelle 3DEXPERIENCE-alustalle.

Yrityksesi saa täyden hyödyn uudesta 3DEXPERIENCE-alustasta samalla kun nykyinen CAD-käyttö säilyy ja jatkuu entiseen tapaan. Palvelumme suoritetaan kolmessa vaiheessa: valmistautuminen, oppiminen ja toteutus.

Lue lisää: 3DEXPERIENCE FastTrack

SOLIDWORKS PDM Professional FastTrack-käyttöönottopalvelu

SOLIDWORKS PDM Professional FastTrack auttaa sinua siirtymään sujuvasti turvalliseen tiedonhallintaratkaisuun, joka perustuu SOLIDWORKS PDM Professionaliin.

Palvelusisältö on määrämittainen ja tarjoaa parhaat yleisesti käytetyt esiasetukset sekä rajoitetun mahdollisuuden asiakaskohtaisille muutoksille.

SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack-käyttöönottopalvelu

Palvelu auttaa pieniä suunnittelutiimejä pääsemään nopeasti alkuun standardoidun tiedonhallintaratkaisun kanssa. Palvelusisältö on määrämittainen ja tarjoaa parhaat yleisesti käytetyt esiasetukset sekä rajoitetun mahdollisuuden asiakaskohtaisille muutoksille.

Proof of Concept -käyttöönottopalvelu

Proof of Concept-palvelun avulla varmistat, että tarjottu ohjelmistoratkaisu tukee yrityksesi toimintatapoja jo ennen ohjelmistoihin investointia.

Palvelun jälkeen sinulla on tarkka käsitys järjestelmän tarjoamista mahdollisuuksista. Saat yhdessä sovitun teknisen toimitusspesifikaation sekä projektisuunnitelman käyttöönoton toteutuksesta aikatauluineen ja työmääräarvioineen.

Get your system up to date

Make sure that your program is upgraded with the latest functions and features.
Learn more about our Upgrade service now.

Miksi meidät?

Saavuta vaikuttavia tuloksia ja tuo tuotteesi markkinoille nopeammin asiantuntemuksemme ja teknologioidemme avulla.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.