Ohjelmistoasennukset

Ohjelmistoasennukset

Anna asiantuntijoidemme asentaa CAD-järjestelmäsi. Teemme sen kustannustehokkaasti, ja voit aloittaa työskentelyn nopeasti uudella SOLIDWORKS-ohjelmistolla

Aloita tuottava työ heti ensimmäisenä päivänä

Uusien tuotteiden suunnittelussa ja markkinoille saattamisessa nopeus on kilpailuetu. Asennuspalvelumme avulla saat järjestelmäsi toimimaan optimoidusti heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Asiantuntijamme käyttävät hyväksi todettuja parhaita käytäntöjä varmistaakseen nopean ja sujuvan asennuksen. Aluksi tiimimme kerää kaikki tarvittavat tiedot ja tarkistaa, että kaikki asennuksen edellytykset täyttyvät. Asennus voidaan suorittaa etäasennuksena tai paikan päällä.

Varmistaaksemme, että kaikki toimii odotetulla tavalla, asiantuntijamme suorittavat toimintatestin ja tekevät asiakaskohtaiset määritykset tarpeidesi mukaan.

Miksi SOLIDWORKS asennuspalvelu?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää syytä:

  • Varmista turvallinen ja sujuva asennus
  • Ohjelmiston asetukset määritellään sinun tarpeidesi mukaan
  • Aloita tuottava suunnittelu heti ensimmäisenä päivänä


SOLIDWORKS asennuspalvelun avulla voit aloittaa tuottavan työn välittömästi

Asennuspalvelu sisältää SOLIDWORKS ohjelmistoasetuksien optimoinnin sekä piirustuspohjien määritykset. Lisäksi toteutamme haluttaessa ohjelmiston asennukset työasemille sekä lisenssipalvelimen asennuksen, mikäli kyseessä on SNL-verkkolisenssi.

Integroi liiketoimintajärjestelmäsi kustannustehokkaasti!

Automatisoi tuote- ja valmistustiedon automaattinen siirto kriittisten liiketoimintajärjestelmine välillä. Lue lisää järjestelmäintegraatio palveluistamme.

Kysy meiltä lisää SIMULIAsta

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi lisää SIMULIA-ohjelmistosta, asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.