PLM Group Suomelle oma asiantuntija 3D-tulostusratkaisuihin

Nyt palvelemme paikallisesti myös 3D-tulostukseen liittyvissä asioissa – PLM Group Suomi Oy saa oman asiantuntijan 3D-tulostusratkaisuihin.

Henri Peltomaa aloittaa PLM Group Suomen 3D-tulostinten yhteyshenkilönä 2.1.2018. Henri on suurimmalle osalle asiakkaistamme jo tuttu, sillä hän on toiminut pitkään PLM Group Suomen palveluksessa SOLIDWORKS-myyjänä, viimeisimpänä myyntialueena Keski-Suomi ja Pohjanmaa.

Suomen 3D-tulostusasioita on aiemmin hoidettu muiden PLM Groupin maiden tuella, eli Ruotsin, Norjan ja Tanskan. Maiden välinen yhteistyö on ollut sujuvaa ja jatkuu edelleen, mutta liiketoiminnan kasvaessa on nähty tarpeelliseksi parantaa palveluiden paikallista saatavuutta. PLM Groupilla on ainetta lisäävän (AM) valmistuksen saralla laaja tuoteportfolio. Tarjoamme ratkaisuja aina prototyyppien valmistuksesta muovituotteiden sarjatuotantoon. Lisäksi 3D-tulostinvalikoimassamme on vain parhaita saatavilla olevia tuotemerkkejä, joilla palvelemme asiakkaidemme eri tarpeita. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös pienet pöytätulostimet, suuret tuotantokäyttöön suunnitellut tulostimet, metallitulostimet, ja uusimpana lisänä tuoteperheeseen olemme saaneet mukaan HP:n huipputason 3D-tulostimet. Asiakkaamme 3DTech Oy osti ensimmäisenä Suomessa HP Multi Jet Fusion 3D 4200 -tulostimen, heidän asiakastarinansa on luettavissa täältä.

”Olen erittäin innoissani uudesta pestistä ja odotan alkavaa vuotta ja uusia mahdollisuuksia. 3D-tulostus on hyvin mielenkiintoinen liiketoimintamme osa-alue, johon hyppään mielelläni mukaan, ja näen erityisesti Suomessa sille paljon potentiaalia. Toimimme edelleen tiiviisti yhteistyössä muiden PLM Groupin maiden kanssa, mutta nyt meiltä saa 3D-tulostukseen liittyvissä asioissa palvelua suomeksi: minä vastaan kaikkiin Suomesta tuleviin yhteydenottopyyntöihin, jotka liittyvät 3D-tulostukseen. 3D-tulostus on herättänyt asiakkaidemme keskuudessa jo paljon kiinnostusta, kuten esimerkiksi tämän vuoden versioseminaarissa huomattiin, ja olen valmis auttamaan yrityksiä optimaalisen ratkaisun löytämisessä. 3D-tulostus ei ole enää pelkästään prototyyppien tekemistä, vaan tekniikalla pystyy tekemään toimivia kokoonpanon osia. Sen hyödyt eivät ole yksiselitteisiä. Fyysisten 3D-tulostuslaitteiden lisäksi toimitamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ja asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja,” Henri kertoo.

henri_bubble

Haluatko kuulla lisää 3D-tulostuksesta? Kysy lisää!

Henri Peltomaa
Business Development Manager, Additive Manufacturing
tel. 0207 809 571
henri.peltomaa@plmgroup.fi

Ota yhteyttä tästä