PLM Groupilta apua joulukiireisiin – ja piparkakkutalon tekemiseen!

Joulu lähestyy, mutta monella meistä on vielä paljon tekemistä – työprojektit on saatava päätökseen, joululahjat täytyy ostaa, piparkakkutalo täytyy leipoa, ym. ym.

Me PLM Groupissa haluamme sinulle rauhallisen ja rentouttavan joululoman, joten haluamme auttaa sinua! Tarjoamme projektisi tueksi käyttötukea, konsultointipalvelua ja koulutusta SolidWorks-tuotteisiin liittyen.

Ja nyt autamme sinua piparkakkutalon tekemisessä.


Tässä ensinnäkin piparkakkutaikinan resepti. Lisää tähän reseptiin hiukan enemmän jauhoja, jotta piparkakkutalon osista tulee kestävämpiä tavallisiin piparkakkuihin verrattuna.

Sitten voit tutustua pienen piparkakkutalon SolidWorks-piirustukseen tai osaan tai PDF-piirustukseen.

Mikäli haluat tehdä isomman piparkakkutalon, klikkaa piirustus vain auki oikealla hiiren näppäimellä, valitse Properties (ominaisuudet) ja määritä haluamasi piirustuksen skaala (Scale). Muista tulostaa oikea määrä talon osia.

Tässä vielä pari vinkkiä leipomiseen:

• Kiinnitä piparkakkutalon osat reunoistaan yhteen vielä niiden ollessa hiukan lämpimiä. Paras liima piparkakkutalon osien kiinnittämiseksi on sulatettu sokeri. Ole kuitenkin varovainen, sillä sulanut sokerimassa on todella kuumaa.

• Jos ikkunoiden ja ovien tekeminen on mielestäsi hankalaa, voit jättää ne pois.

Koristelu onkin sitten makuasia.

Herkullista Joulua kaikille!

2 Comments


  1. Mistäköhän saisi 3D printterin joka sopisi tähän projektiin?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.