PLM Groupista tulee Dassault Systèmesin Pohjoismaiden ja Baltian johtava jälleenmyyjä

PLM Groupin 5 000 asiakasta kahdeksassa Pohjois-Euroopan maassa pääsee jatkossa hyötymään myös 3DEXPERIENCE-alustan tarjoamista digitaalisen yhteistyön ja liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuuksista.

TURKU, SUOMI – 4. toukokuuta 2017 – PLM Group on Dassault Systèmesin omistaman SOLIDWORKSin vakiintunut jälleenmyyjä Pohjoismaissa. 3DEXPERIENCE-yhtiö Dassault Systèmes ilmoitti tänään yhteistyön laajenemisesta: PLM Group tarjoaa jatkossa myös 3DEXPERIENCE-alustan laajalle joukolle eri alan yrityksiä Tanskassa, Islannissa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Jatkossa koko Dassault Systèmesin monipuolinen digitaalinen palvelutarjooma on tarjolla myös PLM Groupin asiakkaille, jotka haluavat optimoida ja kehittää arvoketjuaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Ratkaisun avulla yritykset voivat kehittää parempia tuotteita lyhyemmässä ajassa.

PLM Group perustettiin vuonna 2009, kun Pohjoismaiden viisi johtavaa SOLIDWORKS-jälleenmyyjää yhdistyivät. Vuonna 2014 yhtiö lisäsi 3D-tulostimia tarjoomaansa. PLM Groupilla on nyt 17 paikallista toimipistettä seitsemässä Pohjois-Euroopan ja Baltian maassa, joissa 130 työntekijää palvelee asiakkaita yhdeksällä kielellä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa.

jan_lundstrøm

Viime vuosina yhä useampi suuremmista asiakkaista on toivonut entistä kattavampaa eri sidosryhmiä palvelevaa ratkaisua tuote- ja prosessidatan hallintaan. Ratkaisun tulisi tukea myös keskeisimpiä uusia teknologiatrendejä, kuten 3D-tulostusta. PLM Group päätyi skaalautuvaan ratkaisuun, joka sopii sekä pienille että keskikokoisille markkinoille.

”3DEXPERIENCE-alusta vastaa asiakkaidemme odotuksiin joustavasta matalan riskin ratkaisusta, joka on tehokas ja räätälöitävissä”, PLM Groupin toimitusjohtaja Jan Lundström toteaa ja jatkaa: ”Haluamme tukea asiakkaitamme korkeaa arvoa tarjoavilla palveluilla. Jatkossa voimme auttaa asiakkaitamme askel askeleelta heidän liiketoimintaansa muuttamisessa entistä digitaalisemmaksi.”

DS_Stephen_CHADWICK_1

”PLM Groupista saamme erittäin arvostetun ja luotettavan yhteistyökumppanin, jonka kanssa meillä on jo ennestään vahva suhde vuosien varrelta”, kertoo Dassault Systèmesin EuroNorth-alueen toimitusjohtaja Stephen Chadwick ja jatkaa: ”Yhteistyön vieminen seuraavalle tasolle on merkittävä virstanpylväs molemmille osapuolille. Olen vakuuttunut siitä, että PLM Groupin eri asiakkaat tulevat hyötymään suuresti 3DEXPERIENCE-alustan vahvuuksista. On mielenkiintoista nähdä, miten eri yritykset voivat hyödyntää omassa toiminnassa jatkossa syntyviä synergiaetuja.”

 

Lisätietoa PLM Groupin tarjonnasta

PLM Groupista

PLM Group on suurin Dassault Systèmesin SolidWorks-yhteistyökumppani Pohjois-Euroopassa. Palvelemme noin 5 000 asiakasta eri toimialoilta Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Islannissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Palvelemme asiakkaitamme yhdeksällä kielellä. Intuitiivisten ja tehokkaiden ohjelmistojen avulla asiakkaamme luovat uusia tuotteita nopeammin ja kustannustehokkaammin. Yhteistä kaikille PLM Groupin liiketoimintaratkaisuille on nopea toteutus ja lyhyt takaisinmaksuaika.

Dassault Systèmes

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-ratkaisujen avulla on mahdollista digitaalisesti mallintaa ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja, mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesillä on noin 220 000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmesillä on ollut oma toimisto huhtikuusta 2010. Lisätietoja: www.3ds.com.

3DEXPERIENCE, Compass logo ja 3DS logo, CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, BIOVIA, NETVIBES and 3DEXCITE ovat Dassault Systèmesin tai yrityksen alihankkijoiden rekisteröimiä ohjelmistoja.

 

Ota yhteyttä meihin tästä