Pohjoinen Teollisuus 2018 -tunnelmia

Pohjoinen Teollisuus -teknologiamessut järjestettiin Oulussa 23.-24.5.2018. Tapahtumapaikkana oli Ouluhalli, ja tapahtuma keräsi 350 näytteilleasettajayritystä sekä yli 4000 kävijää. PLM Group oli mukana, mutta millaisin tunnelmin?

”Tunnelma oli pääasiassa loistava. Tapahtuma houkutteli paikalle paljon väkeä, ja oli mahtavaa, kun myös pohjoisen seudun asiakkaamme löysivät messuosastollemme ja pääsimme vaihtamaan kuulumisia. Meillä oli kaiken kaikkiaan mielenkiintoisia keskusteluja sekä SOLIDWORKSistä että yleisesti teknologian kehityksestä, ja ehdimme itsekin hieman tutustua muihin näytteilleasettajayrityksiin. SOLIDWORKS-kampanjaa ajatellen messut järjestettiin hyvään aikaan, sillä kampanja on parhaillaan käynnissä,” kertoo PLM Groupin Account Manager Janne Tuominen.

PoTe1_PLMGPLM Groupilla oli mukana Markforgedin komposiittitulostin. ”3D-tulostin houkutti paikalle paljon kiinnostuneita. 3D-tulostin oli käytännössä koko messujen ajan käynnissä, ja vierailijat näkivät itse, kuinka tulostin toimii. Meillä oli erilaisia 3D-tulostettuja osia mukana, ja tulostin avasi mukavasti keskustelua messuyleisön kanssa. 3D-tulostus avaa uusia valmistusmahdollisuuksia yrityksille, sillä tekniikalla pystyy tekemään prototyyppien lisäksi toimivia kokoonpanon osia,” jatkaa Juha Granlund, PLM Groupin tekninen asiantuntija.

Pohjoinen Teollisuus -messut järjestetään ensi kerran 7.-8.5.2020 Oulussa.

PLM Group on seuraavan kerran mukana messuilla 25.-27.9.2018, kun Tampereella järjestetään Alihankintamessut.

 

 

stina_bubble


Ota yhteyttä kampanjaan liittyen:

Stina Puolakanaho
tel. 0207 809 572
stina.puolakanaho@plmgroup.fi

 

 

henri_bubbleOta yhteyttä 3D-tulostukseen liittyen:

Henri Peltomaa
tel. 0207 809 571
henri.peltomaa@plmgroup.fi