Siirry suunnittelussa ja tuotannossa uudelle tasolle meidän avullamme

Oletko kuullut jo ilmiöstä nimeltä Engineering 4.0?

PLM Group on jo kahdenkymmenen vuoden ajan auttanut asiakkaitaan parantamalla näiden valmiuksia tekniseen suunnitteluun. Käynnistimme toimintamme 90-luvun puolivälissä, jolloin siirtymä digiajasta kohti nykypäivän tietoyhteiskuntaa sai alkunsa. Silloin suunnittelutyössä alkoi niin sanottu Engineering 3.0 -aika ja kolmiulotteinen CAD-suunnittelu teki tuloaan.

ConceptualDesigner

Keskeistä toiminnassamme on aina ollut ja on tulevaisuudessakin se, että autamme asiakkaitamme kehittämään aiempaa parempia tuotteita entistä nopeammin. Olen siksi vakuuttunut siitä, että ilmiöllä, josta käytetään nimeä Engineering 4.0, on vähintään yhtä suuri vaikutus asiakkaisiimme kuin 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmilla oli – ja sama koskee omaa liiketoimintaamme.

Kumpikin aiempi vaihe merkitsi mullistusta teknisessä suunnittelutyössä: ensimmäinen mullisti piirtämisen ja jälkimmäinen 3D-mallintamisen.

Engineering 4.0 -kehitysvaiheessa on ennen kaikkea kyse 3D-mallien hyödyntämisestä yritysten kaikessa toiminnassa. Kuvittele yksi katkeamaton arvoketju, joka etenee ostosta myyntiin ja jonka kaikissa vaiheissa käytetään samoja 3D-malleja. Kuvittele, että nämä mallit päivittyvät välittömästi kaikkialla. Kuvittele, millaisia uusia yhteistyömahdollisuuksia tämä tarjoaa tuotekehitykseen, miten tuotteet saadaan nopeammin markkinoille, miten liiketoiminta ketteröityy ja miten virheet ja hävikki vähenevät.

 

Varmista oma kilpailuetusi – anna PLM Groupin avata ovi Engineering 4.0 -maailmaan!

Markkinoilla on monia ohjelmia, jotka tukevat Engineering 4.0 -konseptia ja mahdollistavat sen toteuttamisen. Ohjelmistoalalla tärkein yhteistyökumppanimme SolidWorks tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ohjelmistotuotteita. Lisäksi valitsimme vuoden alussa Anarkin strategiseksi toimittajaksemme Model Based Enterprise (MBE) -tuotteiden alalla. Webinaarisarja, jonka aiheina ovat Model Based Definition (MBD) ja Model Based Enterprise (MBE), on herättänyt valtavaa kiinnostusta.

 

3D-tulostus auttaa parantamaan kilpailukykyäsi!

ProJet x60 Series

3D-tulostus on luonnollinen seuraus digitaalisten 3D-mallien käytöstä. Vuoden alusta meiltä on saanut kattavan valikoiman 3D Systemsin 3D-tulostimia. Kiinnostus 3D-tulostamiseen on kasvanut asiakkaidemme keskuudessa kohisten. Varsinkin metallitulostamisen ympärillä käy kova kuhina.

Pohjoismaat ja Baltian maat ovat muutaman vuoden verran jäljessä Euroopan johtavia maita, Venäjää, joitakin Aasian maita ja Yhdysvaltoja nopeiden prototyyppien luomisen mahdollistavan teknologian ja 3D-tulostustekniikan käyttöönotossa. Voimme auttaa yritystäsi kirimään etumatkan umpeen.

 

SolidWorks 2016 on kohta täällä!

Esittelemme SolidWorks 2016 -versioseminaareissamme monia nykyisen tuotevalikoimamme uusia ominaisuuksia ja toimintoja. Tuleva SolidWorks-versio tarjoaa uusia mahdollisuuksia suunnittelijoiden tuottavuuden tehostamiseen. Oletpa sitten asiakkaamme tai vasta harkitsemassa SolidWorksin hankintaa, kutsun sinut SolidWorks 2016 -versioseminaariin.

Tilaisuuksia järjestetään yhteensä 14 – toivottavasti tapaamme jossakin niistä!

SOLIDWORKS 2016 tapahtumapaikat ja ajankohdat Suomessa:

20.10. LAHTI

21.10. JOENSUU

22.10. OULU

27.10. TAMPERE

28.10. SEINÄJOKI

5.11. TURKU

Jan Lundström, toimitusjohtaja

Jan2

 

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.