Business Innovation – miksi palvelu soveltuu juuri teille?

Kaikille asiakkaillemme tärkein asia menestyksessä on kyky innovoida – tehostaa innovaatiota ja kehittää uusia, innovatiivisia tuotteita entistä nopeammin ja tehokkaammin. Kuitenkin, yritykset kohtaavat samankaltaisia haasteita innovaatioprosesseissaan.

Ensimmäinen haaste on yhteistyö, joka sisältää useita eri yhteistyökumppaneita. Näitä ovat esimerkiksi suunnittelu-, myynti- ja valmistusosastot. Haaste piilee innovaatiovaiheen kommunikaatiossa ja yhteistyön tekemisessä. Toinen haaste liittyy CAD-tiedostoihin, sillä CAD-suunnitteluohjelmistoa käyttävät suunnittelijat lähettävät natiivimuodossa CAD-tiedostoja kumppaneille, joilla ei ole tarvittavaa ohjelmistoa avata ja muokata CAD-dataa. Tämä puolestaan johtaa siihen, että innovaatioprosessin osat ovat hajallaan liian monessa järjestelmässä. Dataan on tällöin vaikea päästä käsiksi ja se on tallennettu useaan eri sijaintiin. Miten tällainen tehostaa innovaatiota? Ei mitenkään.

Onko olemassa muuta keinoa tehostaa tiimien välistä yhteistyötä innovaatioprosessissa?

Kyllä. Palvelun nimi on Business Innovation ja se toimii 3DEXPERIENCE-ratkaisussa. Katso allaoleva lyhyt video, niin näet, millainen palvelu on käytännössä. (Videolla on käytetty palvelusta vanhaa nimeä Social Collaboration Services.)

 

3DEXPERIENCE-ratkaisu on pilvipalveluteknologiaan perustuva liiketoimintaratkaisu. Business Innovation -palvelu on suunnattu innovointivaiheen yhteistyöhön, jonka avulla voit tehdä yhteistyötä sekä kollegoiden, asiakkaiden että toimittajien kanssa.

Business Innovation -palvelun avulla löydät kaiken tuotetietosi samasta paikasta. Kaikki yhteistyökumppanisi saavat pääsyn dataan, ja voit itse määritellä, minkäasteisen pääsyn dataasi he saavat. He voivat saada täydet muokkausoikeudet ja täten osallistua kaikkiin mahdollisiin Business Innovation -palvelun tarjoamiin sovelluksiin, tai he voivat saada rajatut oikeudet. Koska kaikki 3DEXPERIENCE-sovellukset ovat pilvipalveluita, on suunnittelutietosi aina käsissäsi ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Business Innovation edistää yhteistyötä, koska se nimensä mukaan tuo mahdollisuuden toimia sosiaalisesti. Voit kommentoida 3D CAD-mallia palvelussa, voit jakaa ideoita chatin ja muiden palvelun tarjoamien keskusteluvaihtoehtojen kautta. Et tarvitse enää CAD-ohjelmistoa tehdäksesi kaiken tämän.

Onko käytössäsi SOLIDWORKS?

SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE ovat molemmat Dassault Systémesin kehittämiä, joten ne tukevat samoja toiminnallisuuksia. Ota minuun yhteyttä ja keskustellaan lisää!

 

 

Jaakko Ylikylä
tel. 0207 809 568
jaakko.ylikyla@plmgroup.fi