3 hyvää syytä siirtää SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE-alustalle

Tuotemuutosten ja -tiedon hallinta on haaste useassa yrityksessä. Suurin osa suunnittelijoista tietää, kuinka PDM- ja PLM-ratkaisut toimivat – usein paikallisilla servereillä. Kun työskentelet kaukana työpaikan serveristä, käytät aika varmasti VPN-yhteyttä päästäksesi tiedostoihin käsiin. On myös muita ratkaisuja.

Collaborative Designer for SOLIDWORKS® yhdistää SOLIDWORKS-ohjelmiston verkkoselaimella toimivaan 3DEXPERIENCE®-alustaan. Tiedonhallintaan liittyvä toiminnallisuus on tällöin valmiiksi integroitu työnkiertoon. Esittelemme kolme rahaa ja aikaa säästävää syytä, miksi Collaborative Designerin käyttöä kannattaa harkita.

 

#1: Voit työskennellä missä haluat

Tiimit työskentelevät entistä enemmän hajallaan, ja siksi yritysten täytyy ylläpitää tehokkuutta – myös silloin, kun tuotekehityksessä käytettävät resurssit sijaitsevat eri paikoissa. 3DEXPERIENCE-alusta ei auta vain tiimin sisäisessä projektityössä, vaan se mahdollistaa tiedon turvallisen jakamisen asiakkaille, toimittajille ja johtotasolle.

Yhteistyö tehostuu, kun koko tiimi on yhdistetty toimimaan yhdessä ympäristössä. Alusta mahdollistaa nopeat 3D-mallien katselut millä tahansa laitteella, mikä puolestaan nopeuttaa koko tuotekehitysprosessia. Tiimien välinen kommunikaatio tallentuu automaattisesti, joten ongelmat löydetään nopeammin ja ne myös ratkaistaan nopeammin. 3D-malli voidaan puhtaasti ja tehokkaasti jakaa kollegoille ja kriittisille toimittajille alustalla toimivan virtuaalisen tuotekehitysympäristön avulla.

#2: Tiedonhallinta on sisäänrakennettu

Jokainen suunnittelija tietää, että tuotemuutokset ovat välttämättömiä – on se sitten hyvä tai huono asia. Tuotteita voidaan muuttaa jopa päivittäin. Päivitysten hallinta on oleellinen osa tuotesuunnittelua. 3DEXPERIENCE-alustalle yhdistäminen lisää kykyä tehdä päätöksiä nopeammin ajan tasalla olevan tiedon perusteella. Kun kaikki tieto on samassa paikassa, jokainen on ajan tasalla ja pääsee käsiksi viimeisimpään tietoon.

Edistyneet tiedonhallintatyökalut, kuten revisiokontrolli, tuotteen kypsyys, lupien hallinta ja muut toiminnot ovat automaattisesti päällä, kun teet tuotteeseen muutoksia 3DEXPERIENCE-alustalla. Alusta tarjoaa teknologiarakenteen SOLIDWORKS-tuotetiedonhallinnalle verkkoselaimella.

#3 Vähemmän tarvetta IT-tuelle

Collaborative Designer mahdollistaa SOLIDWORKS-tiedon turvallisen hallinnan ja jaon, ja pääset siihen käsiksi mistä tahansa. Tarvitset vain internet-yhteyden. Kaikki osapuolet ovat automaattisesti ajan tasalla ja voivat nähdä projektin viimeisimmän statuksen koska tahansa. Ei ole tarvetta talon sisäisille servereille, ja IT-osastosi ei enää tarvitse huolehtia niihin liittyvistä ylläpidoista ja huolloista. Verkostorakenne, tallennustila, varmuuskopiot ja muut ovat historiaa. Lisäksi ohjelmistopäivitykset, palvelupaketit ja lataukset tapahtuvat automaattisesti.

Alustalle yhdistäminen eliminoi VPN-yhteyden tarpeen. Käyttämällä Collaborative Designer -roolia alustalle yhdistämiseen suunnittelijat voivat jatkaa työskentelyä SOLIDWORKSin parissa missä tahansa sijainnissa. Suunnittelutieto yhdistyy alustalla ja siihen voidaan jakaa alustan kautta pääsy niille, joille se halutaan jakaa.

 

 

Yhteistyö on helppoa

Riippumatta yrityksen koosta ja sijainnista, on kaikille suunnittelutiimeille tärkeää pysyä kartalla koko tiimin tekemisistä.

3DEXPERIENCE-alusta mahdollistaa tiimeille yksinkertaisemman kommunikaation työnkiertoon liittyen ja paremman tuottavuuden. Kaikki alustan sovellukset on suoraan saatavilla SOLIDWORKS-ympäristössä. Useat tiimit voivat työskennellä tuotetiedon parissa – järjestelmä on turvallinen, reaaliaikainen ja tehokas.

Ota meihin yhteyttä tästä