SOLIDWORKS-tarjous

TUOTTAVUUTEEN ON OLEMASSA OIKOTIE.

Sen nimi on SOLIDWORKS. Nyt kesähintaan 30.6.2017 asti!

Pyydä tarjous tästä

maze_landing


Tarjoamme 30. kesäkuuta 2017 asti erittäin edulliset kesähinnat SOLIDWORKS-ohjelmistoista. Kaipasitpa sitten 3D CAD -lisenssiä, simulointiin ja validointiin työkaluja tai teknistä dokumentointia, voimme tarjota sinulle ratkaisun hyvään hintaan.

Muistattehan myös koulutussopimuksemme, jotka ovat saatavilla ohittamattomaan hintaan. Koulutussopimuksella varmistatte parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmistojenne käytössä.

TARJOUS ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN, joten olettehan yhteydessä meihin jo tänään, ja pääsette käyttämään ohjelmistoja jo ennen lomakautta.

Tarjous koskee muun muassa seuraavia tuotteita:

productbox_solidworks

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmistot tarjoavat tehokkaat ja helppokäyttöiset suunnittelutyökalut, joiden avulla nopeutat suunnittelua sekä samalla parannat tuottavuutta.

Lue lisää 3D CAD:sta tai

Pyydä tarjous

productbox_simulation

SOLIDWORKS Simulation

SOLIDWORKS Simulation, joka on integroitu SOLIDWORKS CAD-ohjelmistoon, auttaa hyödyntämään virtuaalista simulointia, jonka avulla tuotekehitystä voidaan tehostaa ja viedä uudelle tasolle.

Lue lisää simuloinnista tai

Pyydä tarjous

productbox_plastics

SOLIDWORKS Plastics

SOLIDWORKS Plastics tuo helppokäyttöisen ruiskuvalun simuloinnin ja pitkälle kehitetyn CAE-analyysin suoraan muoviosien ja ruiskuvalumuottien suunnittelijoille.

Lue lisää Plasticsista tai

Pyydä tarjous

productbox_flowsimulation

SOLIDWORKS Flow Simulation

SOLIDWORKS Flow Simulation yhdistelee korkeatasoista toiminnallisuutta ja tarkkuutta sekä helppokäyttöisyyttä.

Lue lisää Flow Simulationista tai

Pyydä tarjous

productbox_composer

SOLIDWORKS Composer

SOLIDWORKS Composerilla luot vaivattomasti kokoonpano- ja purkuohjeita, teknisiä esityksiä, interaktiivisia animaatioita, tuoteoppaita ja tuoteluetteloita 3D-malleista.

Lue lisää Composerista tai

Pyydä tarjous

productbox_electrical

SOLIDWORKS Electrical

SOLIDWORKS Electrical auttaa yksinkertaistamaan sähkösuunnitelmien laatimista intuitiivisella käyttöliittymällä, joka nopeuttaa sulautettujen sähköjärjestelmien suunnittelua.

Lue lisää Electricalista tai

Pyydä tarjous

Miksi valita PLM Group SOLIDWORKS-kumppaniksi?

Olemme lähes 20 vuoden ajan auttaneet yrityksiä luomaan uusia ja korkealaatuisia tuotteita intuitiivisten ja tehokkaiden ohjelmistojen avulla. Teemme asiakkaistamme menestyneempiä, jotta he saavat tuotteensa markkinoille nopeammin ja kustannustehokkaammin.

Menestyvät asiakkaat

Meillä on yli 5000 menestynyttä asiakasta eri toimialoilta Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Islannissa, Virossa ja Latviassa.

Tukipalvelu

PLM Group on Pohjoismaiden ja Baltian suurin SOLIDWORKS-jälleenmyyjä. Yli 50 ammattitaitoista asiantuntijaa palvelevat päivittäin asiakkaitamme.

Nopea ROI

Saat PLM-investoinnillesi nopean toteutuksen ja lyhyen takaisinmaksuajan. Smart PLM:n avulla tehostat yrityksesi arvoketjua askel askeleelta.


PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ

Täytä oheinen lomake, otamme Sinuun yhteyttä tarjouksen kanssa.

Tarjous sisältää seuraavat ratkaisut:

  • SOLIDWORKS 3D CAD
  • SOLIDWORKS Simulation ja Flow
  • SOLIDWORKS Plastics
  • SOLIDWORKS Composer
  • SOLIDWORKS Electrical

Juuso_square

Juuso Jalava, Country Sales Manager

0207 809 577

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

HALUATKO TIETOA ILMAISISTA SEMINAAREISTAMME JA WEBINAAREISTAMME?

PLM Groupista

Tehostamme asiakkaidemme kilpailukykyä hyödyntämällä ratkaisuja ja ohjelmistoja arvoketjun hallintaan.

PLM Group Suomi Oy
Puutarhakatu 53
20100 Turku, Suomi
Puhelin 0207 809 560
info@plmgroup.fi

PLM Group on suurin Dassault Systèmesin SolidWorks-yhteistyökumppani Pohjois-Euroopassa. Palvelemme noin 5000 asiakasta eri toimialoilta Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Islannissa, Virossa ja Latviassa. Palvelemme asiakkaitamme yhdeksällä kielellä.

Intuitiivisten ja tehokkaiden ohjelmistojen avulla asiakkaamme luovat uusia tuotteita nopeammin ja kustannustehokkaammin. Yhteistä kaikille PLM Groupin liiketoimintaratkaisuille on nopea toteutus ja lyhyt takaisinmaksuaika.

solidworks-logo-white
Dassault Systèmes SolidWorks Corp. tarjoaa täyden valikoiman 3D-työkaluja, joiden avulla voit luoda, simuloida, julkaista ja hallita tietoja. SolidWorksin tuotteet ovat helppoja oppia ja käyttää. Ne toimivat saumattomasti yhdessä, joten voit tehdä suunnittelutyötäsi entistäkin helpommin, nopeammin ja edullisemmin. SolidWorks panostaa tuotteidensa helppokäyttöisyyteen, jotta insinöörit, suunnittelijat ja muut alan asiantuntijat voivat luoda aiempaa parempia tuotteita 3D-ominaisuuksia tehokkaasti hyödyntäen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.