SOLIDWORKS käyttöön kotitoimistolla lyhytaikaisen lisenssin avulla

Useat meistä ovat siirtyneet nopealla vauhdilla kotityöskentelyyn koronavirustilanteen takia. Tästä syystä myös koko PLM Group työskentelee kotitoimistoilla. Työpisteen sijainnin muutoksessa haasteena on usein tarvittavien laitteistojen ja ohjelmistojen toimivuus työpaikan ulkopuolella. SOLIDWORKS-käyttäjille on tarjolla useita eri vaihtoehtoja lisenssin kotikäyttöön, mutta Dassault Systèmes tarjoaa täysin uuden ratkaisun.

Kirjoitimme viime viikolla oppaan, joka sisältää useita eri tapoja käyttää SOLIDWORKS- tai PDM-lisenssiä kotona. Oppaassa kuvailemme, kuinka siirrät lisenssin työkoneelle lisenssityypistä, PDM-järjestelmästä ja VPN-yhteydestä riippuen. Katso vaihtoehdot ja oppaamme tästä.

Etkö pääse käyttämään lisenssiä kotona? SOLIDWORKS tarjoaa vaihtoehdon

Oppaamme ehdottamat vaihtoehdot eivät välttämättä tarjoa jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle sopivaa ratkaisua. VPN-yhteyden tai työtietokoneen puuttuessa lisenssin kotikäyttö vaikeutuu huomattavasti.

Sen takia SOLIDWORKSin emoyhtiö Dassault Systèmes haluaa varmistaa, että kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus työskennellä kotona toimivalla lisenssillä. He tarjoavat uudenlaista 30 päivän lyhytaikaista SOLIDWORKS-lisenssiä, joka voidaan osoittaa tietyille asiakasyrityksissä työskenteleville käyttäjille – lisenssi on tarkoitettu ainoastaan verkkolisenssiä käyttäville käyttäjille, joilla on ongelmia lisenssin lainaamisen kanssa

Lisenssi pyydetään SOLIDWORKSilta yhteistyössä jälleenmyyjän (PLM Groupin) kanssa.

Olisiko tämä oikea ratkaisu sinulle? Ota yhteyttä tukipalveluumme, ja me autamme.

Lähetä viesti tukipalveluumme tai soita