SolidWorks Service Pack 3.0

Kuten useimmat teistä varmasti ovatkin jo huomanneet, on SolidWorksin uusin Service Pack julkaistu ja ladattavissa. Ladataksesi päivityksen, klikkaa tästä.

Alla pari huomioimisen arvoista seikkaa ko. päivityksestä:

Dimension Palette

Kun valitset yhden tai useamman mitan, Dimension Paletten aukirullausnäppäin ilmestyy hiiren kursorin oikeaan ylänurkkaan (aiemmin paletti avautui joka tapauksessa).

Jos liikutat hiiren näppäimen päälle, Dimension Palette avautuu. Klikkaa mihin tahansa ko ruudun päälle ja saat sen jäämään näkyviin.

Ruutu katoaa, kun siirrät kursorin pois grafiikka-alueelta tai esimerkiksi klikkaat jossakin tyhjällä alueella. Määrittääksesi, näytetäänkö kyseistä ikkunaa vai ei, suunnista SolidWorksin asetuksissa kohtaan Tools > Customize. Toolbars-välilehdellä kohdassa Context toolbar settings, säädä kohta Show on selection haluamaksesi.

SolidWorks API Tutorials

Kaksi uutta tutoriaalia koskien SolidWorks API:a on nyt saatavilla:

Custom PropertyManager Page Add-in Tutorial: C#
Custom PropertyManager Page Add-in Tutorial: VB.NET

Tutustuaksesi kumpaan tahansa tutorialiin, valitse Help > SolidWorks Tutorials. Valitse täältä edelleen All SolidWorks Tutorials (Set 2) ja täältä SolidWorks Advanced API Tutorials.

SolidWorks 2D Editor

Alkaen Service Pack 3:sta, entiseltä nimeltään tunnettu DWGeditor on poistettu perusasennuksesta (sekä asennusmedioilta) ja samalla uudelleennimetty. Uusi nimi on SolidWorks 2D Editor ja tuote on saatavilla (ladattavissa) ainoastaan SolidWorks Customer Portalin kautta.

Kohti kesää ja uusia suunnitteluhaasteita!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.