SOLIDWORKS Trial – testaa ennen ostopäätöstä

SOLIDWORKS Trial – testaa ennen ostopäätöstä

Tutustu SOLIDWORKS-ohjelmistotyökalujen monipuolisiin toiminnallisuuksiin SOLIDWORKS Trial -kokeiluversion avulla. Tarjoamme täydellisen ratkaisun virtuaaliseen tuotekehitykseen, jonka avulla tuot laadukkaita tuotteita nopeasti markkinoille.

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD on monipuolinen ja helppokäyttöinen suunnitteluohjelmisto. Se sisältää toiminnallisuuksia, jotka lyhentävät tuotekehitykseen kuluvaa aikaa – niiden avulla saat tuotteistasi parempilaatuisia ja pidät kustannukset alhaalla.

SOLIDWORKS Simulation

Simulaation ja virtuaalitestauksen avulla ei tarkastella pelkästään tuotteen toimivuutta. Ne auttavat ymmärtämään, kuinka tuotteesi käyttäytyy todellisuudessa. SOLIDWORKS Simulationin avulla voit arvioida toimivuutta, parantaa laatua ja kiihdyttää tuoteinnovointia.

SOLIDWORKS Visualize

Mikään ei kerro tarinaa paremmin kuin hyvät tuotekuvat. SOLIDWORKS Visualize renderöi korkealaatuisesti tuotteesi, jotta voit tehdä vaikutuksen tiimiisi ja asiakkaisiin.

SOLIDWORKS CAM

SOLIDWORKS CAM on lisätyökalu kaikkiin SOLIDWORKS 3D CAD -versioihin – sen avulla voit varmentaa tuotteesi valmistettavuuden jo suunnittelun alkuvaiheessa. Työstöratojen luonti integroituu automaattiseksi osaksi suunnittelua.

SOLIDWORKS MBD

SOLIDWORKS Trial -kokeiluversio saatavilla myös MBD:stä; lisää valmistustiedot, kuten mitat ja merkinnät, suoraan 3D-malleihin SOLIDWORKS MBD:n avulla. Valmistustiedot on tämän jälkeen suoraan havainnoitavissa 3D-mallista tai siitä julkaistuissa PDF- ja STEP 242 -tiedostoissa, jolloin piirustusta ei välttämättä tarvitse enää tehdä.

Asiakkaamme kertovat

”SOLIDWORKS on työkalu, jolla on mallinnettu koko vene ennen kuin yhtään palaa on vielä konkreettisesti tehty. Emme tiedä, millä muilla ohjelmistoilla voisimme tehdä saman, sillä SOLIDWORKSin käyttö on meille hyvin luonnollista.”

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Arvokasta tietoa suoraan sähköpostiisi

Älä jää ilman asiantuntijoidemme arvokkaita vinkkejä ja parhaita käytäntöjä ohjelmistojen käytöstä – saat kaiken suoraan sähköpostiisi ilmoittautumalla uutiskirjelistallemme!