SolidWorks World 2011 uutiset!

Toimme SolidWorks World 2011 -konferenssista San Antoniosta mukanamme paljon uutta! Mielenkiintoista tietoa tuotesuunnittelutrendeistä ja uusista keksinnöistä riitti jokaiseen päivään. Neljä päivää verkostoitumisen ja huipputasoisten luentojen merkeissä meni lennossa. CAD on kehittymässä kovaa vauhtia ja SolidWorksin mukaan tämä on vasta alku. Keskustele jo tänään yrityksenne toimitusjohtajan kanssa, että saat SolidWorks World-matkan budjettiin  ja liity seuraamme 2012 helmikuussa San Diegoon. Tänä vuonna kanssamme osallistui asiakkaita Tanskasta ja Ruotsista. Kysy lisää ja liity joukoomme ensi vuonna! 

Tässä yhteenveto pääuutisista: 


Tämä on vasta alku:

SolidWorksillä tulee olemaan desktop-, mobiili- ja pilviversio jokaisesta ohjelmasta – jopa DraftSightista. SolidWorksin uusi toimitusjohtaja Bertrand Sicot (SolidWorks Corporationin neljäs toimitusjohtaja) lupasi, että SolidWorksista tulee aina olemaan desktop-versio niin kauan kuin markkinoilla on kysyntää.


n!Fuze
SolidWorks n!Fuze on Connectin uusi nimi, joka taas oli ennen ”SolidWorks Product Data Sharing”. Yksi toimittaja kommentoi asiaa näin: ”Kolme nimeä 12 kuukaudessa tarkoittaa, että tulossa on jotain merkittävää!” Tuote on saatavilla jo tänä vuonna. Jos aihe kiinnostaa, liity beta-testaajien joukkoon lähettämällä sähköpostia nFuzeBeta@solidworks.com 
Katso videolta, mistä on kyse:
Post3D
Online-ratkaisu, jossa jaat ideasi ja teet yhteistyötä kollegojesi kanssa virtuaalitilassa. Lisää www.Post3D.com/SolidWorks
Post3D-video SolidWorks Worldilla:Live Buildings
Ratkaisu AEC-markkinoille. Ohjelma on tarkoitettu rakennusalan yrityksille (conceptual design). Tuotteen demossa luotiin uusi pohjaratkaisu Dassaultin Bostonin toimistolle. Oli helppoa luoda, lisätä ja muokata seiniä, huoneita, ovia, ikkunoita, kerroksia ym. Katso lisää videolta:


SolidWorks 2012
SolidWorks 2012:n What´s new demottiin lyhyesti. Joka vuosi SolidWorksin kehitystiimi keksii uuden teeman, jolla esitellä uusia ominaisuuksia. Tänä vuonna uusista ominaisuuksista kertoivat ”donitseja mussuttavat CAD-poliisit”. He pidättivät insinöörit, jotka käyttivät SolidWorksia tehottomasti ja jotka työskentelivät myöhään yöllä saadakseen projektin valmiiksi. Uusista ominaisuuksista on vielä liian aikaista kertoa sen enempää. Osallistu SolidWorks Worldiin ensi vuonna niin saat uutiset ensimmäisten joukossa. Tässä lyhyt video TOP10 lisäyksistä, joihin SolidWorks panostaa lähitulevaisuudessa asiakkaidemme pyynnöstä:


SolidWorks asiakas Local Motors

Open source autojen online-suunnitteluyhteisö. Liittymismaksu on noin $1,000 jonka jälkeen voit luoda uuden autokonseptin muiden jäsenten kanssa online. Auto rakennetaan Local Motion-microtehtaassa. Jokaista autoa valmistetaan vain max kaksi tuhatta. 
Tutustu: http://www.local-motors.com/


SolidWorks asiakas Bionic Builders 
Casey Pieretti ja Bill Spracher Discovery -kanavan uudesta showsta, Bionic Builders kertoivat tarinansa. Casey, jolla on oikea jalka amputoitu sekä Bill, insinööri ja keksijä, suunnittelevat ja valmistavat high-tech -proteeseja. He rakentavat tuotteita, joilla ihmiset, jotka ovat menettäneet jäsenensä, voivat suoriutua tavallisista askareista, mutta myös vuorikiipeillä, sukeltaa, juosta ja hypätä. Casey kertoi, kuinka hän päätyi sijaisnäyttelijätöihin Hollywoodissa ja työskentee nyt ”räjäyttämällä” jäseniä Hollywood-leffoissa. Partner-paviljongissa jäin juttelemaan Billin ja Caseyn kanssa. Caseyn elämänilo ja tahto saavuttaa mahdottomia asioita ovat aivan ihmeellisiä ja innostavia. Kuvassa vasemmalta Bill Sparcher (kävi hiljattain Jyväskylässä ja innostui Suomen saunakulttuurista), Silva Lill, Casey Pieretti ja Charles Nilsson. Discovery-kanava näyttää Bionic Buildersejä, katso tästä lyhyt video:Apollo 13 heros:


Kevin Bacon. Oli mukava kuulla näyttelijä-laulajan http://www.sixdegrees.org/  sivustosta hyväntekeväisyystarkoituksiin.
 


SolidWorks World I päivä:SolidWorks World II päivä:SolidWorks World III päivä:Ensi vuonna on SolidWorks World 2012 San Diegossa 12.-15.helmikuuta. Suunnittele osallistumisesi jo nyt. Jaan mielelläni lisäinfoa! 


Silva Lill, markkinointijohtaja
mailto:silva.lill@plmgroup.euComments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.