TactonWorks – suunnitteluautomaatiota parhaimmillaan. Uusi versio julkaistaan pian!

Vuoden 2012 viimeisellä neljänneksellä Tacton julkaisee TactonWorks-perheen uuden version 4.4.3. Tässä versiossa on keskitytty TactonWorks Batch- ja TactonWorks Server –tuotteiden parannuksiin. Molemmat tuotteet on suunniteltu- ja rakennettu uudelleen perustuen TactonWorks Engineer –alustaan, joten käytössä on nyt suuri määrä uusia ja toivottuja ominaisuuksia.

Tässä muutamia tärkeimpiä TactonWorks Batch ja TactonWorks Server 4.4.3 –version uusia ominaisuuksia:

  • Kokonaan uusittu käyttöliittymä, joka on helpompi ymmärtää. Laajennetut lokinkirjoitus- ja debug-ominaisuudet
  •  Tuki niin perustasoisille kuin räätälöidyillekin lisäsovelluksille. Tämä tarkoittaa, että toiminnallisuudet, kuten dokumenttien luonti, layout-päivitykset ja dynaaminen mallinnus, jotka aiemmin olivat vain TactonWorks Engineeringin ominaisuuksia, toimivat nyt myös Batchissa ja Serverissä.
  • Molemmat tuotteet tukevat nyt tietojen ja dokumenttien reaaliaikaista integraatiota muihin järjestelmiin (esim. PDM- ja ERP) konfigurointiprosessin aikana.
  • Uusittu asennuspaketti on suunnattu tyypillisemmille loppukäyttäjillemme. Voit asentaa ja saada järjestelmät käyttöösi parissa minuutissa ilman erityistä IT-osaamista.
  • TactonWorks Serveriin on integroitu Tactonin konfiguraattori, joten se voi nyt vastaanottaa konfigurointitiloja syötteenä. TactonWorks Serveriä on mahdollista käyttää  tiedon käsittelijänä kaikissa järjestelmissä, jossa tarvitaan suunnitteluautomaatiota tai CAD-konfiguraatioita.

Alustapäivityksien lisäksi SolidWorks –parametrien linkitystä on viety eteenpäin. Esimerkkeinä annotaatioiden paikoitus ja suppressointi, mittatoleranssien hallinta ja materiaalimuutokset. Update ja layout addin on yhdistetty yhteen pakettiin käytettävyyden parantamiseksi. Tämä ja monet muut parannukset ovat saatavilla uudessa versiossa, joka tulee olemaan hyödyksi sekä uusille että olemassa oleville asiakkaillemme.


Tacton on paikalla SolidWorks 2013 –versioseminaarilla Lahdessa 18.10. Tule mukaan ja kuulet lisää TactonWorksista ja sen uudesta versiosta. Järjestämme seminaarilla myös kilpailun, jossa voit voittaa iPod Touch MP3-soittimen.


Nähdään siellä!

Petra Lindgren
Marketing Director
Tacton Systems AB

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.