Testaa SOLIDWORKS-ohjelmistoa ilmaisen online-kokeiluversion avulla

Haluaisitko mahdollisuuden kokeilla SOLIDWORKSia ennen ohjelmiston hankintaa? Nyt voit testata SOLIDWORKS  Premiumia kokeiluversion avulla, missä ja milloin haluat. Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa mitään, kokeiluversiosi aktivoituu suoraan selaimessa MySolidWorksin kautta.

Saat yhdellä sisäänkirjautumisella SOLIDWORKS-kokeilujakson ja pääsyn satoihin videoihin ja opetusmateriaaleihin.

 

Näin saat maksuttoman SOLIDWORKS-kokeiluversion

Vaihe 1: Mene osoitteeseen my.solidworks.com/try-solidworks ja valitse JOIN luodaksesi ilmaisen profiilin, seuraa ohjeita. Mikäli sinulla on jo MySolidworks-profiili, kirjaudu sisään (LOG IN).
Freetrial1
Vaihe 2: Sisäänkirjautumisen jälkeen voit aktivoida kokeilujaksosi klikkaamalla LAUNCH. Kieli ja serveri määritetään sijaintisi perusteella.

Freetrial2

Vaihe 3: Hyväksy käyttöehdot valitsemalla OK.

Nyt olet valmis aloittamaan kokeilujaksosi. Muista, että kokeilujakso on voimassa 2 tunnin ajan aktivoinnista. Mikäli haluat lisää aikaa testata SOLIDWORKSin monia mahdollisuuksia, ota meihin yhteyttä.
Freetrial3

Esimerkkitiedostot: Kokeiluversiossa voit käyttää useita esimerkkejä sekä kokoonpanoista että piirustuksista: File ➔ Open… etsi <This PCDocumentsSOLIDWORKS Product Trial>. Tai paina ‘R’-kirjainta, saat listan viimeisimmistä esimerkkitiedostoista.
Omat tiedostot: Voidaksesi tallentaa ja muokata suunnittelutietoasi, on suositeltavaa käyttää online-tallennustilaa (Box, Google Drive, Dropbox) apuna. Ikonit löytyvät alhaalta oikealta. Paikallisesti tallennetut tiedostot häviävät kun istuntosi tai kokeilujaksosi päättyy. 

Pääsy muihin SOLIDWORKS-sovelluksiin

Pääset muihin SOLIDWORKS-sovelluksiin, esimerkiksi eDrawings ja SOLIDWORKS Visualize, käsiksi vasemmalla alakulmassa sijaitsevan rattaan avulla. Samasta paikasta voit vaihtaa sovellusten välillä tai lopettaa istunnon.
Freetrial4

Pääsy opetusvideoihin

Mene osoitteeseen My.SolidWorks.com ➔ Training ➔ Catalog. Täältä löydät uusimmat videot ja erilaisia suodattimia vasemmasta kolumnista. Suodattimien avulla löydät helposti sinulle tärkeimmät videot. Ilmaisia videoita etsiessä valitse vasemmasta kolumnista Lesson Type: Lessons ja Access Level: Guest.

Freetrial5

Hanki ilmainen kokeilusi täältä