Tips & Tricks: SolidWorks Online help

Kuten varmaan tiedät, SolidWorksin help on ollut vuodesta 2010 online. Tämä tarkoittaa sitä, että kun klikkaat ”Help > SolidWorks Help” valikossa, help avautuu internetissä. Dassault Systems SolidWorks Corp. voi korjata ja lisätä help-tiedoston sisältöä jatkuvasti, ei siis tarvitse odottaa seuraava service packia tai versiojulkaisua.

Mutta tiesitkö, että pääset help-tiedostoon ilman, että SolidWorks on asennettuna? Laita http://help.solidworks.com/ internetselaimeesi ja pääset lukemaan SolidWorks helppiä. Helpistä löytyy SolidWorksin lisäksi myös SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks eDrawings jne., siis kaikki SolidWorks-tuotteet.

Voi olla että nyt ajattelet, miksi tarvitsen helppiä kun SolidWorks ei ole edes asennettuna? Ajattele CAD-pääkäyttäjäänne tai IT administratoria, jolla ei tavallisesti ole SolidWorks asennettuna mutta hänen täytyy löytää tietoa siitä, kuinka asentaa ja aktivoida ”SolidWorks-lisenssimanageri” tai kuinka asentaa SolidWorks tietokoneellesi.

Voit myös käyttää online-helppiä nähdäksesi SolidWorks 2011 uudet toiminnallisuudet, koska help-tiedosto sisältää myös What´s New 2011:n.

SolidWorks 2011 uudet ominaisuudet löytyy myös web-seminaaritallennuksista. Tilaa tallennukset täältä: www.cadon.fi/webinar

Silva Lill, Markkinointijohtaja
silva.lill@plmroup.eu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.